• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

durumum karışık ve vahim siz olsanız ne yapardınız ???

cinsel ihtiyaçlarım var tabiki ama cinsel hayatım yok üstüne çocuk yapmam şart çook kötüyüm arkadaşlar
Çocuk isteğinizi anlayabiliyorum. Ama gerçekten çocuk büyük bir sorumluluk. Çok güzel olduğu gibi çok da zor yani . Mutsuz bir evlilikle çocuk büyütmek daha da zor olacaktır. Hayatınıza farklı bir yön verip mutlu bir evlilik yapabilirsiniz. Daha önce yaşadığınız sağlık sorunundan dolayı mi çocuk ihtimaliniz azalıyor? Yaşınız genç çünkü. Eşinize gelince de bence ilişki problemi var. Afedersiniz ama cazip gelmiyorsun tam birleşme olamıyor ama sürtünmeye gelince çok cazip. Kendindeki sorundan utanıp böyle bir şey uydurmuş bence.

Bebek en saglam evlilikleri bile bir kere sallayip sarsiyor bence. Daha hamilelikte hormonlarin etkisiyle kadin hassaslasiyor, adam noldugunu anlamiyor normalde hemen cozulebilecek bir konu dallanip budaklaniyor. Hamilelik surecinde mide bulantisi, kusma, bel agrisi vb. Bir suru sikayetin olabilir bu durumlarda es yasadigin sikintiyi anlayamayabiliyor. Sen orda bulantidan agliyosun ona sanki abartiyormussun gibi gelebiliyor. Dogumdan sonra bunun bir de lohusaligi var, bebegin sorumluluklari var. Bence bebek sahibi olmak icin cok saglam bir evliligin olmasi lazim ki o sarsintidan sonra yikilmadan devam edilebilsin. Yoksa yikar gecer bence.

bi kadınla bi kez birlikte olup elde edince cazip gelmiyor beraber olamıyorum dedi
Şu cümle o kadar ağırki. Sizin birlikte olduğu diğer sıradan kadınlardan farkınız yok demekki gözünde. Aşk neresinde bu evliliğin? İnsan sevdiği kişiye tutkuyla yaklaşır. Sizi sevmiyorsa, herhangi bir kadınla aynıysanız gözünde neden evlenmiş?

Sağlıklı yumurtalar alınıp gelecek için saklanabiliyor, hatta birçok 30 yaş üzeri ve iş hayatıyla meşgul kadınlar uzman doktorlara bunu yaptırıp yumurta rezervlerini koruma altına alıyorlar.
İlişkini ciddi anlamda gözden geçir, seni gerçekten isteyen, arzulayan bir adamla birlikte olmak ve hatta ondan çocuk sahibi olmak harika bir şey ama eşinin sana karşı olan tutumları hem çok şaşırtıcı ve hem de haksızca sonuçta sen olgun bir kadınsın ve ihtiyaçların var ve hayallerin de tabii ki...
İlişkin hakkında iyice bir düşün, atacağın her adımı ama sonra karar ver bence.

eziyet çekeceğimi biliyorum kadesa ama boşanırsam bebek şansım tamamen suya düşecek gibi durumum cidden vahim

Bence böyle düşünmeyin bu işler hiç belli olmuyor. Ama eşinizin psikolojik sorunları ya da farklı bir eğilimi var gibi geldi. 2-3 yıllık evlilikte böyle olmaması lazım. Çocuk planından önce bu sorunu çözün. Çözüm yolları deneyip çözemediyseniz başka yolu yok, tek çare boşanmak.
Birliktelik olmuyorsa, ya aldatılıyorum ya istenmiyorum ya da farklı bir cinsel tercihi var derim. Ve bunlar gurur kırıcı olur zamanla. Biyolojik bir sorun san olabilir ama bunu sizden saklıyor söylemiyorsa samimiyetsiz bir insan.
Bir şekilde çözüme kavuşmalıydı

Bence böyle düşünmeyin bu işler hiç belli olmuyor. Ama eşinizin psikolojik sorunları ya da farklı bir eğilimi var gibi geldi. 2-3 yıllık evlilikte böyle olmaması lazım. Çocuk planından önce bu sorunu çözün. Çözüm yolları deneyip çözemediyseniz başka yolu yok, tek çare boşanmak.
Birliktelik olmuyorsa, ya aldatılıyorum ya istenmiyorum ya da farklı bir cinsel tercihi var derim. Ve bunlar gurur kırıcı olur zamanla. Biyolojik bir sorun san olabilir ama bunu sizden saklıyor söylemiyorsa samimiyetsiz bir insan.
Bir şekilde çözüme kavuşmalıydı
Katılıyorum, ülkemizde de maalesef birçok evli adam gizli gay çıkıveriyor, hem güzel ve bakımlıyım da demişsiniz anlayamıyorum bir adam niye helaliyle ilişkiden kaçar...

Eski konu ama yine de yazmak istedim. O saçma sapan açıklamayı yaptığı gün terk etmeliydiniz .

Umarım evli değilsinizdir hala ve çocuğunuz yoktur.

Katılıyorum, ülkemizde de maalesef birçok evli adam gizli gay çıkıveriyor, hem güzel ve bakımlıyım da demişsiniz anlayamıyorum bir adam niye helaliyle ilişkiden kaçar...
5-6 ay olsa hadi 1 yıl anlarım. Ama 3 yıl normal değil. Hiç normal değil. Aynı durumda olsam ilk düşüneceğim şey çocuk sahibi olmak olmazdı.

Pardon da elde ettiği kadını ikinci kez istemediği evlendikten sonra mı söylenir? Hadi öyle diyelim, gerçeği söylüyor, sizin bunu bilmeye ve ona göre karar vermeye hakkınız yok mu? Ne büyük bir saygısızlık.

Ayrıca henüz çocuğumun olmamasını bir nimet olarak görür ve hemen ayrılırdım. Evine düzenli gidip gelen iyi bir eş bulursunuz, yeryüzündeki tek insan eşiniz değil; ama hayat boyu arzulanmadan eksik hissederek yaşamayı seçmezdim asla.

Esin sana birkere birlikte olunca daha cazip gelmiyor, istemiyorum biktim diyor sen cocuk icinmi ugrasiyorsunn su yazdiklarini bide sen oku degermi sence yazik. Tamam anne olmk dunyanin en guzel seyi allah herkese nasip etsin ama bu cocuk o ailede nasil mutlu olacak bi baba anneyi sevecek deger verecekki o cocuk mutlu olacak ayni evde yasaniyorsa bence ayrilmayi dusun cocuktan once degisik bir adam esim bana o laflari soylese asla guvenemem o adama

Yok bu adama katlanamam ona cocukta dogurmam. Takdiri ilahi olursa olabilir doktorlarin 6 ay yasamaz dedigi bazen 10 yil yasiyo belki de olur cocuk bilinmezki ama bu adama hayir diyorum.

İlk birliktelik bile olmamış ki düzgünce
Eşinizin gay olduğunu düşünüyorum
Paravan olduğunuzu düşünüyorum.
Bu adamdan çocuk yapmanın ne önemi var. Evli gibisiniz
Bosanin ve ilerde evlenin neden çocuğunuz olmasın başka adam mi yok.

sağlık problemi yok mu orası tartışılır açıkcası çünkü tam birleşemiyor özür dileyerek yazıyorum sürütünüyor tam boşalacağı sırada rahim ağzına doğru boşalıyor (özür dilerim tekrar)
Rahim ağzına doğru boşalıyor ve hamile kalamadigiz saniyor doktor.
İce yapınca bile ihtimal az.doktoruna anlat neden utaniyorsun. Anlatmalisin onun isi bu

Back