- 29 Ağustos 2011
- 1.440
- 292
- 173
- Konu Sahibi hayatbendenyanaolsun
eşine neden içeri girmediğini(birleşmediğini) soruyor musun?
ne gibi bir gerekçesi varmış.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
böyle daha çok zevk alıyorum diyor allah aşkına hangi normal erkek böyle daha çok zevk alıreşine neden içeri girmediğini(birleşmediğini) soruyor musun?
böyle daha çok zevk alıyorum diyor allah aşkına hangi normal erkek böyle daha çok zevk alır
bence ciddi bir sorun olduğunu çok net bildiği için erkekliğine laf ettirmiyor..aslında balayı günü kurduğu o cümle ne kadar kötü durumda olduğunun ıspatı gibi..
ben de bir sorun yok imajı çizmiş aklınca..seni kandırdığını düşünüyor.
arkadaşların dediği gibi doktora herşeyi anlat..evet çikolata kisti 4.evredesin normal yolla bebek sahibi olman kisti olmayan kadınlara göre biraz daha zor ama bence asıl sorun tam anlamda birleşme olmaması.yoksa ne kistlerle pat diye hamile kalan kadınlar var.
böyle daha çok zevk alıyorum diyor allah aşkına hangi normal erkek böyle daha çok zevk alır
evet başından beri bende öyle düşünüyorum kendini normal göstermeye çalışıyor bu rada geçen sene kontole gittiğimde başka bi dr 1 sene dene daha belki normal yoldan gelir demişti
öpüşmekten kaçıyor ama 8 sene beraberdik evlenmeden o zaman da öpüşmek için can atıyordu ne oldu anlamadım .bu arada mastürbasyona alışsa bile 3 yıl gibi uzun sürede bazı şeylerin değişmesi gerekmezmiydi diye düşünüyorum erkekler tam birleşmeyi daha çok arzulamaz mıBekarken masturbasyona fazla alışan bünyelerde sürtünmeye devam etme olabiliyor evlilikten sonra dahi. Ama bu zamanla aşılan bir şey 3 yılda aşılırdı.
Peki cinsel tiksinti bozukluğu olabilir mi?Öpüşmekten de tiksiniyor,hiç böyle bir şey fark ettiniz mi?
Genelde de mesela mutsuz,depresyonda gibi mi?
aynen canım bazı şeyler çok zor yaşamayan bilmez benimde ruh halimi bozdu muayene bile olamıyorum canım acıyor bekaretim bozuldu ama vajinal giriş halen dar bazı durumlara elverişşsizama sen doktora eşinin durumunu alatmadın ki değil mi? yani doktor herşeyi normal sanıyor.
öpüşmekten kaçıyor ama 8 sene beraberdik evlenmeden o zaman da öpüşmek için can atıyordu ne oldu anlamadım .bu arada mastürbasyona alışsa bile 3 yıl gibi uzun sürede bazı şeylerin değişmesi gerekmezmiydi diye düşünüyorum erkekler tam birleşmeyi daha çok arzulamaz mı
öpüşmekten kaçıyor ama 8 sene beraberdik evlenmeden o zaman da öpüşmek için can atıyordu ne oldu anlamadım .bu arada mastürbasyona alışsa bile 3 yıl gibi uzun sürede bazı şeylerin değişmesi gerekmezmiydi diye düşünüyorum erkekler tam birleşmeyi daha çok arzulamaz mı
dayandım ama psikoljimde kötü olan bana oldu3 yıl gibi bi süre fazla bile dayanmışsın anne olma fırsatınısakın kaçırma kimse için değmez çocuk sahibi olmak istediğini ve sağlık probleminden bahset oralı olmuyosa boşan!
sevgi bi yana evlilikte cinsellik önemliymiş ev arkadaşı gibi olunca insan üzülüyoreşinin saygısıda pek yok sanırım ne demek ilk yapınca sonra istemiyorum belkide sorunları var.. gerçekten sevdiğine ve devam etceğine eminsen tüp bebeği düşün bence sorunlarınız büyük gibi
ilgi de şefkatte problem yok ama cinsellik sıfır öpüşmüyor diyince şimdi ağzın mı kokuyor vs.. sorular gelicektir hayır kendime dikkat ediyorum ayrıca 8 senedir öpüşen adam 3 senedir neden uzaklaştıöpüşmekten bile kaçan bir adam..:26:
Ara sayfaları okumadım..
Cinselliği bir yana bırakırsak normalde sana karşı nasıl eşin? ilgi alaka vs bakımından..?:26:
aynen öyle ayrıca bağlıdır bana ama bu konuda eksik kaldıkbir kere elde edince artık istemiyorum lafını duyan da kazanova zannedecek
halbuki 11 senedir tek kadınla birlikte
normal öper koklar ama dudağını kaçırır öyle yazmam gerkiyordu sanırım(ama nişanlıyken yada flört ederken tam tersiydi) dr a gittiğimi neden bilmesin arkadaşım zaten bebek konusu bi yana ben ameliyat geçirmiş bi insanım kontrole gitmem gerekiyor dr un da tüp bebeğe yönlendirdiğini biliyor ayrıca şu an gideceğim hastanenin sgk anlaşması yok ücretli nassıl saklarım ki gideceğimi.bu arada boşalıyor ama onu öncesinde cinsel birlikteliği gerçekleştiricek olan tam sertleşme her zaman olmuyor gibi burda yazıyorum ama başına gelmeyen bilemez tabi