Bence öncelikle eğer eşiniz kabul ederse tabi tıbben yardım almalı.Artık bu işin uzmanı her kimse ondan.Eğer durumu psikolojikse psikiyatriste gitmeli.Hatta gerekirse birlikte evlilik terapistine gidilmeli.Ama yok eşiniz asla yardım almayı ve düzelmeyi kabul etmiyorsa arkadaşlara katılıyorum.İçinde cinsellik olmayan evlilik olmaz aslında.Sadece ev arkadaşı olursunuz.Uyumlu,mutlu bir cinsel hayat insanın normal günlük yaşantısında da mutlu olmasını sağlar.Evlilikte cinsel,bedensel doyum olmazsa bir müddet sonra zaten eşler birbirinden soğur ve aldatmalar dahi olabilir.Siz de insansınız ve gençsiniz.Bir müddet sonra gözünüz hep eşiyle yakın olan sarmaş dolaş olan çiftlerde kalır,imrenirsiniz.Sonrada psikolojiniz,ruh sağlığınız olumsuz etkilenir.Kendinizi değersiz hissetmeye başlar,sevmeye,sevilmeye açlık duyarsınız.Bu ruh haliyle ve böyle bir kocaya çocuk dünyaya getirirseniz çocuğunuzu da bu mutsuzluğa ortak etmiş olursunuz.Dediğim gibi eşiniz tedaviyi kabul etmezse bence çocuk düşünmeyin ve boşanın.Daha gençsiniz.Allah dilerse her yaşta çocuk verir.Ben lisede biyoloji öğretmeniyim.Size bir akıl daha vermek istiyorum.Yumurtalarınızı dondurabilirsiniz.Bu konuyu araştırın derim.İstanbul'da brüksel tüp bebek merkezinde yapılabiliyormuş.Yurt dışından bile geliyorlarmış.Başarılı bir merkezmiş bu konuda.Televizyon programında seyretmiştim.Dondurulmuş yumurtalar tam emin değilim ama 5 yıl garanti bekleyebiliyor.Kimbilir belki bu sürede tekrar evlenirsiniz.Tabiki terar ne zaman evleneceğinizi bilemezsiniz ama bu yumurta dondurma işlemini her yıl yaptırırsanız donmuş yumurtaların bekleme süresi de haliyle uzamış olur.İnşallah bu arada 2. bir evlilik yaparsanız rahatlıkla eşinizin spermleri alınarak dondurulmuş yumurtalar çözdürülür ve tüp bebek yöntemiyle hamile kalabilirsiniz.Bu benim size sunabileceğim çözüm yöntemi.Yine de hayat ve karar sizin tabi...