3 yıllık evliyim daha öncesinde uzun flört dönemimiz oldu eşim evlendikten sonra biraz değişti eski anlayışlı halleri biraz azaldı ailesiyle aynı semtte oturuyoruz hayatımıza sürekli müdahil olmaya çalışan bi annesi var çok da sevmediğim bi evde oturuyorum (nişanlıyken acayip bi emrivaki sonucu oturduk eve)eşim evlenmeden önce cinselliğie düşkün biri gibi görünüyordu evlenmeden önce beraber olmasakta yüzeysel bişeyler yaşadık ama evlendikten sonra eşim bu konuda inanılmaz değişti ilk gün tam anlamıyla beraber olamadık ben benden kaynaklandığını düşündüm(kendimi sıkmıştım)2. gün beraber olabildik ama sevişme ne istek beraber olduk işte bekaretim bozuldu.2 gün sonrada balayına gidiyoruz eşim gergin beni azarlıyor falan şaşkınım bende bu zamana kadar görmemişim ondan böyle şeyler balayına gittik otele yerleştik eşim resmen benden köşe bucak kaçıyor aşırı mesafeli sanki ben tanımadığım bi adamla tatile gelmiş gibi hissediyorum kendimi zaten moralim sıfıra indi derken eşim ishal oldu ve tuvaletten çıkamadı ateşlendi üstüne .baygın gibi yatıyor ben çağresiz kaldım bilmediğim yerde hemen eczane buldum ilaç aldım bana mısın demedi oteldekiler yardım etmeye çalışıo ama eşim iyileşemedi.hastaneye gittik iyileşti rahatladım ertesi günlerde yediğine içtiğine dikkat etti otelde günümüz dolsa da eve gitsem diye bakıyorum.nihayet eve döndük fiyasko balayından sonra ama adam benim sevdiğim adamdan farklı uzak yabancı bana beni reddediyor yeni evli gibi değiliz ha düzelir ha düzelecek diyorum ama yok eşim yaklaşmıyor,öpüşmüyor yaklaşsa da tam birliktelik sağlayamıyor (sürtünerek b.şalıyor) çoğu zaman benim zorlamamla yatağa gidiyoruz ama sonuç hüsran hep aynı pozisyonda deniyoruz ama tam olmuyor evliliğimin ilk günlerini kabus gibi geçiriyorum(kimseye bişey söylemeden)sonra soruyorum neden benden kaçıyorsun?cevap şu ben bi kadınla bi kez birlikte olup elde edince cazip gelmiyor beraber olamıyorum dedi çok ağladım üzüldüm zaman geçtii yine konuşmak istedim bıktım yapmak istemiyorum dedi şimdi de durum aynı şekilde devam ediyor öpmeye kalksam dudağını kaçırır yaklaşsam reddeder (kilo ve hijyen problemim yok oldukça bakımlıyım)
arkadaşlar asıl sorun şu ben ağır çikolata kisti hastasıyım 4. evredeyim evlenmeden evvel ameliyat oldum dr 6 ayda hamile kalma ihtimalin var demişti ama gelin görünki doğru dürüst birleşme oolmadığı için mevcut durumumu bilmiyorum eşim son anda (sürtündükten sonra)bi şekilde içime boşalıyor ama bu hamile kalmak için yeterli mi bilemiyorum(3 yıldır gebe kalamadım)tabi düzenli yapılan bişeyde değil bu.geçenlerde dr a gittim dr düzenli etkin bi biçimde birliktelikle hamile kalamadıysan aşılama değil direk
tüp bebek öneriyorum hemen bi kliniğe başvur dedi yaşın geçmeden çağresine bak yoksa gebe kalma ihtimalin iyice azalır dedi kafam çok karışık kızlar dr a durumu anlatamadım.soru şu siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?cinselliği doğru dürüst yaşanmadığı bi evlilikte tüp bebekle bebek sahibi olmak için uğraşır mıydınız?(belki 2-3 sene sonra bu yöntemle de ihtimalim kalmayacak)yoksa bu evliliği bitirir miydiniz?
eşim evin sorumluluğunu bilen ailesi iyi biri zaman zaman bencil ve sinirli genel durum bu siz olsanız ne yapardınız karışık ve uzun oldu kusuruma bakmayın (arkadaşlar ben burdaki uzun süreli üyelerden biriyim sırf bu konuyu açabilmek adına üyelik aldım konum fake falan değil sadece yardıma mantıklı yorumlara çok ihtiyacım var diğer üyeliğimde konu açmamamın sebebi kuzenimin üyelik adımı biliyor olması.hemen konuya konuya geçeyim.ne olur konuyu empati yaparak değerlendirin ve yorum yazın....)