• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

durumum karışık ve vahim siz olsanız ne yapardınız ???

size birkaç şey sormak istiyorum eşinizin günlük yaşantısında takıntıları var mı? bu takıntılar cinsellik konusunda da yaşanıyor olabilir yani tam birleşmeden bu yüzden kaçınıyordur düşününki bazı insanlar asansöre binemez ya hani dar alanda kalma korkuları vardır onun gibi düşünün.. anladığım kadarıyla ilişkiyi yüzeysel olarak yaşamktan rahatszlık duymuyor..
bir de ben cinsellik yok diye evliliğin bitirilmesini doğru bulmuyorum eşin rahatsızsa bu da aşılmaya çalışılabilir, belki o da evlenmeden önce bu konuda sıkıntısı olduğunu bilmiyordu bile evlenirken hastalıkta sağlıkta demiyor muyuz bu da bir rahatsızlık adam kötürüm olsa bırakcakmıyız yani artık ihtiyaçlarımı karşılamıyorsun diye.. ama şu da varki bu eşiniz için geçerli değil ben elde ettim artık istemiyorum demesi çok itici..

Inanki teker teker her yorumu okudum ama cok uzuldum senin adina arkadasim, aklim cok karisti cogu arkadasin yazdigi yorumlara ve fikirlere katiliyorum
iki insanin evlenmesinin sebeplerinden biri de cinselliktir her ne kadar fazla ustunde durulmasada cok cok önemlidir birbirinden haz almak o dakikalari sevdiginle beraber sanki dunya durmus ve ikiniz baska alemlemlere gitmis gibi bunlari hissetmek cok önemli ki sen bunlari 3 senedir hissetmedin canim sen kadinsin kadinligini hissetmelisin ki anne olasin :)

Cocuk sahibi olmak tabiki de dunyanin tarifsiz en guzel seyi ve zamanin kisitli

kendi adima söyliyecek olsam cinsellikte cocuk da cok önemli

Lutfen sadece esin degil senin de pskologa gitmeni tavsiye ederim sonrada iyi bir doktora herseyi anlat ve esini karsina al konus. esin öyledir böyledir diyemiyecegim cunku benim uzman alanim bu degil ama ikinizin de yardim almasi gerekiyor Insallah hersey olumlu olur
evet cinsellik evliliğin önemli bir parçası ama biz de o parça eksik ona rağmen ayakta duruyoruz belki cinsellikte olsa evliliğim sıfır problemle ilerleyecekti ama yok işte eşimi seviyorum aslında ama bu durumlar zaman zaman ona öfke duymama uzaklaşmama neden oluyor bazen diyorum ki benim bu evdeki sıfatım ne karı koca hayatımız doğru dürüst yok çocuk yok bu gemiyi yürütmenin bi anlamı var mı diye soruyorum kendi kendime bazen onun sağlık problemi olduğunu düşünüp acıyorum yani çok karmaşığım benim de destek almam lazım haklısın onunda farkındayım gitgide eski günlerimden uzaklaşıyorum daha mutsuzum mutsuzluk gözümün içine işlemiş sanki gülsem de kar etmiyorr

size birkaç şey sormak istiyorum eşinizin günlük yaşantısında takıntıları var mı? bu takıntılar cinsellik konusunda da yaşanıyor olabilir yani tam birleşmeden bu yüzden kaçınıyordur düşününki bazı insanlar asansöre binemez ya hani dar alanda kalma korkuları vardır onun gibi düşünün.. anladığım kadarıyla ilişkiyi yüzeysel olarak yaşamktan rahatszlık duymuyor..
bir de ben cinsellik yok diye evliliğin bitirilmesini doğru bulmuyorum eşin rahatsızsa bu da aşılmaya çalışılabilir, belki o da evlenmeden önce bu konuda sıkıntısı olduğunu bilmiyordu bile evlenirken hastalıkta sağlıkta demiyor muyuz bu da bir rahatsızlık adam kötürüm olsa bırakcakmıyız yani artık ihtiyaçlarımı karşılamıyorsun diye.. ama şu da varki bu eşiniz için geçerli değil ben elde ettim artık istemiyorum demesi çok itici..
eşimin bildiğim bi takıntısı yok (farkında olmadığım bi takıntısı var mıdır bilemem)evet bu şekilde yaşamaktan yüzeysel birliktelikten rahatsız olmuyor haklısın belki nikah masasına oturuyor hastalıkta sağlıkta deyip atıyoruz imzayı neticede benim de rahatsızlığım var bu durumda belki o da beni terketmeliydi böyle düşününce.ama eşimin hiç bir çabası yok ne dr ne de kendi çabası o normalmiş gibi yaşıyor hayatı ben 3 sene sabrettim kendi mevcut durumumu bildiğim halde gele gele bu noktaya geldik.elde ettim istemiyorum demesini kılıf olar
ak kullanıyor bence 8 sene boyunce birbirimizi bekledik istedik adam birdebire bu hale eldi çözemiyorum çözemiyeceğimde

sorun sadece cinselliğin olmaması değil ki, eşinizin tavırları da çok yanlış.. hani kabullense tedavi olmak istese tamam ama o daha çok kaçma peşinde, hem de sizi kırarak üzerek..
bence ilerisi için boşanma seçeneğini aklınızda tutuyorsanız, bebek yapmanızı önermem ben..tabi yine sizin bileceğiniz iş

sorun sadece cinselliğin olmaması değil ki, eşinizin tavırları da çok yanlış.. hani kabullense tedavi olmak istese tamam ama o daha çok kaçma peşinde, hem de sizi kırarak üzerek..
bence ilerisi için boşanma seçeneğini aklınızda tutuyorsanız, bebek yapmanızı önermem ben..tabi yine sizin bileceğiniz iş
evet bugüne kadar çözüme yönelik hiç bi davranışı olmadı hep kaçtı reddetti 3 sene bitti böyle ama bi 3 sene daha gider mi bilemem

eşimin bildiğim bi takıntısı yok (farkında olmadığım bi takıntısı var mıdır bilemem)evet bu şekilde yaşamaktan yüzeysel birliktelikten rahatsız olmuyor haklısın belki nikah masasına oturuyor hastalıkta sağlıkta deyip atıyoruz imzayı neticede benim de rahatsızlığım var bu durumda belki o da beni terketmeliydi böyle düşününce.ama eşimin hiç bir çabası yok ne dr ne de kendi çabası o normalmiş gibi yaşıyor hayatı ben 3 sene sabrettim kendi mevcut durumumu bildiğim halde gele gele bu noktaya geldik.elde ettim istemiyorum demesini kılıf olar
ak kullanıyor bence 8 sene boyunce birbirimizi bekledik istedik adam birdebire bu hale eldi çözemiyorum çözemiyeceğimde

size tavsiyem ciddi bir şekilde karşınıza alıp eşinizi konuşun sorunun ne ise çözelim yoksa çocuğunuzun olma ihtimalinin ne kadar azaldığını biliyorsun deyin, eşiniz sizin bu konudaki çabanızı görüyordur en azından doktora gidiyorsunuz.. eğer sorununuzun çözümü için çaba göstermeyecekse evliliğinizi bitireceğinizi anlatın ve hala kılını bile kıpırdatmıyorsa bencil bir insanla evlilik zaman kaybıdır deyip boşanma işlemlerine başlayın.

size tavsiyem ciddi bir şekilde karşınıza alıp eşinizi konuşun sorunun ne ise çözelim yoksa çocuğunuzun olma ihtimalinin ne kadar azaldığını biliyorsun deyin, eşiniz sizin bu konudaki çabanızı görüyordur en azından doktora gidiyorsunuz.. eğer sorununuzun çözümü için çaba göstermeyecekse evliliğinizi bitireceğinizi anlatın ve hala kılını bile kıpırdatmıyorsa bencil bir insanla evlilik zaman kaybıdır deyip boşanma işlemlerine başlayın.
konuşucam ama olumlu sonuç alır mıyım bilemem o benim durumumun farkında rahatsızlığımı biliyor ve diyor ki biz hergün de seks yapsak belki yine de olmazdı ama bunu bilemeyiz ki çünkü yoğun bi şekilde deneyemedik hiç .çocuk sorunumuz olmasa bile böyle bi seks hayatı normal değil bunları anlatmaya çalışıcam

3 yıllık evliyim daha öncesinde uzun flört dönemimiz oldu eşim evlendikten sonra biraz değişti eski anlayışlı halleri biraz azaldı ailesiyle aynı semtte oturuyoruz hayatımıza sürekli müdahil olmaya çalışan bi annesi var çok da sevmediğim bi evde oturuyorum (nişanlıyken acayip bi emrivaki sonucu oturduk eve)eşim evlenmeden önce cinselliğie düşkün biri gibi görünüyordu evlenmeden önce beraber olmasakta yüzeysel bişeyler yaşadık ama evlendikten sonra eşim bu konuda inanılmaz değişti ilk gün tam anlamıyla beraber olamadık ben benden kaynaklandığını düşündüm(kendimi sıkmıştım)2. gün beraber olabildik ama sevişme ne istek beraber olduk işte bekaretim bozuldu.2 gün sonrada balayına gidiyoruz eşim gergin beni azarlıyor falan şaşkınım bende bu zamana kadar görmemişim ondan böyle şeyler balayına gittik otele yerleştik eşim resmen benden köşe bucak kaçıyor aşırı mesafeli sanki ben tanımadığım bi adamla tatile gelmiş gibi hissediyorum kendimi zaten moralim sıfıra indi derken eşim ishal oldu ve tuvaletten çıkamadı ateşlendi üstüne .baygın gibi yatıyor ben çağresiz kaldım bilmediğim yerde hemen eczane buldum ilaç aldım bana mısın demedi oteldekiler yardım etmeye çalışıo ama eşim iyileşemedi.hastaneye gittik iyileşti rahatladım ertesi günlerde yediğine içtiğine dikkat etti otelde günümüz dolsa da eve gitsem diye bakıyorum.nihayet eve döndük fiyasko balayından sonra ama adam benim sevdiğim adamdan farklı uzak yabancı bana beni reddediyor yeni evli gibi değiliz ha düzelir ha düzelecek diyorum ama yok eşim yaklaşmıyor,öpüşmüyor yaklaşsa da tam birliktelik sağlayamıyor (sürtünerek b.şalıyor) çoğu zaman benim zorlamamla yatağa gidiyoruz ama sonuç hüsran hep aynı pozisyonda deniyoruz ama tam olmuyor evliliğimin ilk günlerini kabus gibi geçiriyorum(kimseye bişey söylemeden)sonra soruyorum neden benden kaçıyorsun?cevap şu ben bi kadınla bi kez birlikte olup elde edince cazip gelmiyor beraber olamıyorum dedi çok ağladım üzüldüm zaman geçtii yine konuşmak istedim bıktım yapmak istemiyorum dedi şimdi de durum aynı şekilde devam ediyor öpmeye kalksam dudağını kaçırır yaklaşsam reddeder (kilo ve hijyen problemim yok oldukça bakımlıyım)
arkadaşlar asıl sorun şu ben ağır çikolata kisti hastasıyım 4. evredeyim evlenmeden evvel ameliyat oldum dr 6 ayda hamile kalma ihtimalin var demişti ama gelin görünki doğru dürüst birleşme oolmadığı için mevcut durumumu bilmiyorum eşim son anda (sürtündükten sonra)bi şekilde içime boşalıyor ama bu hamile kalmak için yeterli mi bilemiyorum(3 yıldır gebe kalamadım)tabi düzenli yapılan bişeyde değil bu.geçenlerde dr a gittim dr düzenli etkin bi biçimde birliktelikle hamile kalamadıysan aşılama değil direk tüp bebek öneriyorum hemen bi kliniğe başvur dedi yaşın geçmeden çağresine bak yoksa gebe kalma ihtimalin iyice azalır dedi kafam çok karışık kızlar dr a durumu anlatamadım.soru şu siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?cinselliği doğru dürüst yaşanmadığı bi evlilikte tüp bebekle bebek sahibi olmak için uğraşır mıydınız?(belki 2-3 sene sonra bu yöntemle de ihtimalim kalmayacak)yoksa bu evliliği bitirir miydiniz?
eşim evin sorumluluğunu bilen ailesi iyi biri zaman zaman bencil ve sinirli genel durum bu siz olsanız ne yapardınız karışık ve uzun oldu kusuruma bakmayın (arkadaşlar ben burdaki uzun süreli üyelerden biriyim sırf bu konuyu açabilmek adına üyelik aldım konum fake falan değil sadece yardıma mantıklı yorumlara çok ihtiyacım var diğer üyeliğimde konu açmamamın sebebi kuzenimin üyelik adımı biliyor olması.hemen konuya konuya geçeyim.ne olur konuyu empati yaparak değerlendirin ve yorum yazın....)

bizim de uzun bi flört dönemimiz oldu evlenmeyi çok bekledik eğer eşim bana "ben bi kadınla bi kez birlikte olup elde edince cazip gelmiyor beraber olamıyorum bıktım yapmak istemiyorum" gibi bi cümle kursa onca yıldan sonra beni "bi kadın" şeklinde kategorize etse,elde etmek gibi amiyane bi tabir kullansa,sevişmek için adeta çırpınsam,üstelik çocuğumun olmaması gibi bi tehlikem olsa derhal boşanırım

bizim de uzun bi flört dönemimiz oldu evlenmeyi çok bekledik eğer eşim bana "ben bi kadınla bi kez birlikte olup elde edince cazip gelmiyor beraber olamıyorum bıktım yapmak istemiyorum" gibi bi cümle kursa onca yıldan sonra beni "bi kadın" şeklinde kategorize etse,elde etmek gibi amiyane bi tabir kullansa,sevişmek için adeta çırpınsam,üstelik çocuğumun olmaması gibi bi tehlikem olsa derhal boşanırım
haklısın çirkin cümle çirkin bi anlatım tarzı ama bu cümlenin arkasında onun bi kaygısı var ama o kaygı ne bilemiyorum belki de öğrenmeden bitecek evliliğimiz.evet adeta çırpınıyorum çaba sarf ediyorum .belkide doğrusu boşanmak bu noktada beni durduran 1. şey bebek 2. de halen seviyor olmam bazen insan yapması gereken şeyi en acil tarafından yapması gerektiğini bilse de harekete geçemiyor yani söylem olsa da eylem kısmına geçerken bin kez düşünüyosunuz çok karmaşık bi durum bu düğüm çözülecek ama ne şekilde bilemiyorum

haklısın çirkin cümle çirkin bi anlatım tarzı ama bu cümlenin arkasında onun bi kaygısı var ama o kaygı ne bilemiyorum belki de öğrenmeden bitecek evliliğimiz.evet adeta çırpınıyorum çaba sarf ediyorum .belkide doğrusu boşanmak bu noktada beni durduran 1. şey bebek 2. de halen seviyor olmam bazen insan yapması gereken şeyi en acil tarafından yapması gerektiğini bilse de harekete geçemiyor yani söylem olsa da eylem kısmına geçerken bin kez düşünüyosunuz çok karmaşık bi durum bu düğüm çözülecek ama ne şekilde bilemiyorum

evliliğin 6 ay ya da 1 senelik olsa boşan demezdim ama 3 yıl uzun bi süre, jinekolojik sorunları olan sensin menapoz gibi bi derdi olan sensin, eşin olsada olur olmasa da olur havasında gibi geldi bana, bi sıkıntısı olan adam 3 senede bi yol bulmaya çalışır bu kadar saçma laflar etmez gibime geliyo sen bilirsin hayat senin

canım aynı durum başımdaydı, 2 aylık evlilikte psikolojim çöktü. öyle bir erkekle yaşamak çok zor, 3 yıl iyi katlanmışsın da, çocuk yapmadan önce onunla bir ömür yaşayabilir misin buna iyice emin ol derim.

dediğm gibi ben yapamadım..

evliliğin 6 ay ya da 1 senelik olsa boşan demezdim ama 3 yıl uzun bi süre, jinekolojik sorunları olan sensin menapoz gibi bi derdi olan sensin, eşin olsada olur olmasa da olur havasında gibi geldi bana, bi sıkıntısı olan adam 3 senede bi yol bulmaya çalışır bu kadar saçma laflar etmez gibime geliyo sen bilirsin hayat senin
haklısın şaşırdım bende ne yapacağımı bi yandan sağlık problemleri diğer yandan böyle bi koca o na göre normal bu durum e bi de tüp bebek yaparsam maddiyat dışında ekmeğine yağ sürmüş olacam çaba sarfetmeden baba olacak boşanırsam benim durumum karanlık .....

O kadar çok şey anlattınız bunlar şikayet değil mi?...
Başından beri yolunda gitmeyen bir sürü önemli şeyler yok mu?
Bu sıkıntılı duruma bir de ikinci birini ortak etmek insafsızlık değil mi?
Sizce kendinizi düşünmüyor munuz?
Dünyaya getireceğiniz bireyin yerine kendinizi koyun ve böyle bir ailede böyle bir babaya sahip olmak istermisiniz?
Bu soruya cevap vermeye çalışın lütfen..

Evet kesip atmak ilk çözüm olmamalı ama öncelikle eşinizi ikna edip bir aile terapistine gidip gerçek sorunun ne olduğunu bulmanız lazım.
Çözüm bulduktan sonra yuvanızda evladınızın huzurlu ortamda büyütürsünüz...

Allah yardımcınız olsun.
Mine

O kadar çok şey anlattınız bunlar şikayet değil mi?...
Başından beri yolunda gitmeyen bir sürü önemli şeyler yok mu?
Bu sıkıntılı duruma bir de ikinci birini ortak etmek insafsızlık değil mi?
Sizce kendinizi düşünmüyor munuz?
Dünyaya getireceğiniz bireyin yerine kendinizi koyun ve böyle bir ailede böyle bir babaya sahip olmak istermisiniz?
Bu soruya cevap vermeye çalışın lütfen..

Evet kesip atmak ilk çözüm olmamalı ama öncelikle eşinizi ikna edip bir aile terapistine gidip gerçek sorunun ne olduğunu bulmanız lazım.
Çözüm bulduktan sonra yuvanızda evladınızın huzurlu ortamda büyütürsünüz...

Allah yardımcınız olsun.
Mine
şu an sağlığım elverişli olsa evliliğim düzelene kadar çocuk yapmam yada baktım eşim düzelmiyor çeker giderim ama sağlık durumum beni buna zorluyor çok haklısınız bencillik o çocuğa haksızlık ama çaresizlik zor bi de ailem çevrem kimse bilmiyor nerden başlasam anlatsam mı bilemiyorum

dün hep okudum konunu ilk defa ne yazsam tam bilemedim yani çocuk konusu çok karışık... inanılmaz bir çıkmazda kalmışsın çok üzüldüm...

eşine gelince,

1. ihtimal: erken boşalma ve sertleşme problemi var uzaklaştı senden kompleks yaptı. sürtünerek yapması da süreyi uzatmak için ama zaten çok kısa demişsin... cinsel sorunu var belli

2. ihtimal: eşcinsel... bunu hiç aklıma getirmemiştim ama sen arkama geçiyor dediğin an ''acaba...?'' dedim. yüzünü / kadınsı hatlarını tam görmek istemiyor demek ki, aklından erkekleri geçiriyor o an belki de...

3 yıl çok zaman. bu evlilik zaten bitecek gibi, ölene kadar bu adamla evli kalamayacaksın büyük ihtimalle. bebek için bu insan dışında şansın yoksa... bebek yap ama o da nasıl olacak bu şekilde... off zor

senin durumun tam olarak nasıldı canım

seninki gibi canım, balayına tek yolladı beni :D

sürekli köşe bucak kaçan, başı ağrıp duran, çocuk kandırıyormuş gibi bahaneler üreten bağıran azarlayan bi koca.

valla en son aynalara baktığımı hatırlıyorum bende bi tuhaflık mı var beni mi beğenmiyor diye. meğer adamın karşı cinste gözü yokmuş. anladığım bu yani.

Ben 5 yıl bu şekilde tam anlamıyla birleşemeyen birini yakınen tanıyorum.ama onun bekaretini dahi dr da bozdular.5. yıllarında tedavi ile düzeldi ve bi cocukları oldu..yani şunu demek istiyorum eğer eşinizde tam anlamıyla birleşme sorunu olsaydı bekaretinizi bozamazdı.yine de bunun nedenini en iyi bi ürolog bilir diye düşünyorum.inşallah ikna edersin eşini.çocuk bakmak bi arkadasımız da yazmış gerçekten kolay değil.bir cocuk dünyaları veriyor sana tamam bi anne olarak bunu diyebılırım, fakat anneninde babanında aynı cabasıyla olması gerektiğine inanıyorum.bu kadar yıl bu sırrı tutmussunuz.size güvenıyor olmalı.sizin için tedavi olmayı dahi kabul etmıyorsa bi düşünün derim ben.eğer eşinizi o haliyle bi ömür çekebilecekseniz...çekemem derseniz doğacak cocugunuza daha dogmadan ihanet etmiş olursunuz..bir cocuk yetiştirmek gerçekten hele bu zamanda cok ama cok zor.suan kendınızı düşünüp evlenemem,güvenemem kimseye yazmışsınız?cocuklu ayrılırsanız işte o zaman 2 sebebiniz olacak,çocuguma nasıl davranır diye buda size zaman kaybından başka bişey yapmaz.giden ömürden gidiyor arkkadasım iyi düşün,kalıcı kararlar ver.Allah yardımcın olsun.

Eşini Tam çözemedim Ama Bencil Olduğu Kesin :36:

Sorun Olduğu Kesin Eşinin Tedavi Olmayı Kabul de Etse Uzun Sürer Ve Yine Zamanın Çok Geçer Boşanmasan da O Yüzden Bu Adamla Vakit Kaybetme Boşan Derim Belki O Daha Hayırlıdr,Bulursun Birini Çok İstiyosan Uygunsa Adam Yaparsın Çocuk

Back