durumum karışık ve vahim siz olsanız ne yapardınız ???

3 yıl gibi bi süre fazla bile dayanmışsın anne olma fırsatınısakın kaçırma kimse için değmez çocuk sahibi olmak istediğini ve sağlık probleminden bahset oralı olmuyosa boşan!

eşinin saygısıda pek yok sanırım ne demek ilk yapınca sonra istemiyorum belkide sorunları var.. gerçekten sevdiğine ve devam etceğine eminsen tüp bebeği düşün bence sorunlarınız büyük gibi

böyle daha çok zevk alıyorum diyor allah aşkına hangi normal erkek böyle daha çok zevk alır

Bekarken masturbasyona fazla alışan bünyelerde sürtünmeye devam etme olabiliyor evlilikten sonra dahi. Ama bu zamanla aşılan bir şey 3 yılda aşılırdı.

Peki cinsel tiksinti bozukluğu olabilir mi?Öpüşmekten de tiksiniyor,hiç böyle bir şey fark ettiniz mi?

Genelde de mesela mutsuz,depresyonda gibi mi?

Son düzenleme:

evet başından beri bende öyle düşünüyorum kendini normal göstermeye çalışıyor bu rada geçen sene kontole gittiğimde başka bi dr 1 sene dene daha belki normal yoldan gelir demişti

öpüşmekten kaçıyor ama 8 sene beraberdik evlenmeden o zaman da öpüşmek için can atıyordu ne oldu anlamadım .bu arada mastürbasyona alışsa bile 3 yıl gibi uzun sürede bazı şeylerin değişmesi gerekmezmiydi diye düşünüyorum erkekler tam birleşmeyi daha çok arzulamaz mı

erken boşalma problemi var mı
belki de bu yüzden panik oluyordur
küçük düşmekten korkuyordur
bu yüzden kılıf uyduruyordur
ama böyle de inandırıcı olmuyor

ama sen doktora eşinin durumunu alatmadın ki değil mi? yani doktor herşeyi normal sanıyor.
aynen canım bazı şeyler çok zor yaşamayan bilmez benimde ruh halimi bozdu muayene bile olamıyorum canım acıyor bekaretim bozuldu ama vajinal giriş halen dar bazı durumlara elverişşsiz

Son düzenleme:

Ben de aynı şekilde düşündüğümden acaba altında bir hastalık mı var? Psikolojik bir rahatsızlık da olabilir, buna göre en azından bir yön çizebilirsiniz.

Yerine göre çocuk da yaparsınız eşiniz de tedavi olur.

Ama hiçbir rahatsızlık bulamıyorsanız, normal değil böyle olması insanın aklına daha da başka ihtimaller geliyor.

belki bir uzmandan da yardım alarak, eşini kırmadan, gücendirmeden ondaki problemi açık ve net söylemelisin.

ya tedavi olsun ya da seni kaybedeceğini bilsin.

adam probleminin utancından yalan söylemiş, elde ettiği kadından soğuyormuşmuşş yok artık.

çocuk konusunda birşey diyemiyorum, Allah nasıl hayırlıysa öylesini versin...

öpüşmekten bile kaçan bir adam..:26:

Ara sayfaları okumadım..
Cinselliği bir yana bırakırsak normalde sana karşı nasıl eşin? ilgi alaka vs bakımından..?:26:

3 yıl gibi bi süre fazla bile dayanmışsın anne olma fırsatınısakın kaçırma kimse için değmez çocuk sahibi olmak istediğini ve sağlık probleminden bahset oralı olmuyosa boşan!
dayandım ama psikoljimde kötü olan bana oldu

eşinin saygısıda pek yok sanırım ne demek ilk yapınca sonra istemiyorum belkide sorunları var.. gerçekten sevdiğine ve devam etceğine eminsen tüp bebeği düşün bence sorunlarınız büyük gibi
sevgi bi yana evlilikte cinsellik önemliymiş ev arkadaşı gibi olunca insan üzülüyor

öpüşmekten bile kaçan bir adam..:26:

Ara sayfaları okumadım..
Cinselliği bir yana bırakırsak normalde sana karşı nasıl eşin? ilgi alaka vs bakımından..?:26:
ilgi de şefkatte problem yok ama cinsellik sıfır öpüşmüyor diyince şimdi ağzın mı kokuyor vs.. sorular gelicektir hayır kendime dikkat ediyorum ayrıca 8 senedir öpüşen adam 3 senedir neden uzaklaştı

evlenmeden önce böyle değildi diyorsun,seni sevdiğini söylüyorsum..ama sonuçta ortada cinsel problemler var..bunun da iki nedeni olur; ya psikolojiktir ya da fiziksel.

eşin iki türlü de çözüme yanaşmıyor..çok zor.

O halde ya erken boşalma sorunu var ya da iktidarsız...

Bir de hiç aklına eşcinsel olabilecegi geldi mi?
Ya da bunu sana düşündürtecek bir davranışı vs. ?
Çünkü nişanlıyken her şey normal diyorsun,
genelde eşcinseller evliliği kılıf olarak kullanıyor...

Ayrıca tek pozisyon demişsin, hangi pozisyon?
Özel olur dersen cevaplamayabilirsin...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…