durumum karışık ve vahim siz olsanız ne yapardınız ???

bence cudana çok önemli bir noktaya değinmiş belki de çocuğun olabilecek durumdasın tedavisiz tüpsüz ama doktor sanıyor ki üç yıldır düzenli bir cinsel hayata rağmen bebeğiniz olmuyor. belki de uzun yıllar daha bebek sahibi olma şansın var elinde sağlıklı bilgiler yok ki bu konuda.

ben olsam doktora her eşyi açıklarım -boşanmayı düşündüğünüzü, düzenli bir cinsel hayatınızın olmadığını buna rağmen bebek sahibi olmayı çok istediğinizi- bakalım doktor ne diyecek. eğer hala şansın azalıyor vs derse yap çocuğu boşan sonra da.

bencillik mi evet bencillik çocuk belki de büyüyünce madem babamla aranız kötüydü neden beni yaptınız diyecek ben cesaret edebilir miydim onu da bilmiyorum ama madem illa istiyorsun bu riskleri göze alacaksın bi yerde.

anladim galiba seni..
e$inden ayrilma fikrin yok $imdilik ilerde nolur ALlah bilir
ama anne olma trenin kaçiyor, ayrilsan evlensen Allah bilir ne zaman olur, onune gelenlede evlencek halin yok çocuk olsun diye
insanlar gidip sperm bankasindan sperm aliyor anne olabilmek adina
bu yuzden tedavini olderim anne olmak için ..
anne olma firsatinin elindne kaçtigini demesen kesinlikle çocuk falan yapilmaz bu adama ama
dedigim gibi evli yada dul annelik duygusunu tatmak istiyorsun belliki , kii ben olsam da isterdim anne olmayi senin yerinde olsam ..
ayrica buda çok goreceli bi kavram dir,mesela kimisi çocuk el ayak bagi olur diye aklindan geçirmez kimiside cani pahasina anne olmak ister ..
senin ne istedigin daha çok onemli bu durumda ..

Son düzenleme:

cok zor bir durum zor bir karar uc yil gecmis ve duzelmemis cinselik disinda sana iyi davraniyormus ama cinselik evlilikte cok onemli pekistiren bise yani en azinsan sana sarilmasi opup koklamasi hersey cok onemli konusuyormusun esinle bebek konusunu ne diyor bence esin hasta bir drami danisaniz bu konuda sana anlatamadigi bise vardir cok buyuk karmasa dedigin gibi allahim yardimcin olsun bir an once duzelir hersey ve bebegine kavusursun uygun sartlarda insallah

birinci defadan sonra istek kalmiyor demeside bence kilif uydurmasi
erkekligine laf gelmesin diye
dr a gitse tedavisi vardir belki

başında beri bende ağır cinsel problemleri olduğunu düşünüyorum bıkmak işin bahenesi gibi 8 sene flört ettik öyle hızlı bi yaşantısı falan yoktu 8 sene bıkmadı beğendide evlenince mi değişti başından beri banada mantıklı gelmiyor ama konuşamıyorum üstüme gelme der konuyu kapar dr a gitmesini yada evlilik terapistine gitmeyi bende istedim ama lafını bile ettirmiyor
belkide en mantıklısı yumurta dondurma umarım pahalı bi uygulama değildir

Tüm sayfaları okudum ama yine de ilk mesajınızı okuduğumdaki kafamda oluşan fikri silemedim.

Bence eşinizin cinsel bir problemi var? Tam birleşme de sağlamamasından bu sonucu çıkardım.

Sorunu da açık açık ele almaktansa erkekliğine laf gelmesin diye normalmiş gibi davranıyor.

Sizin özeliniz nihayetinde ama bana sevişirken tam birleşmeyi reddetmesi bir cinsel sorun olduğu fikrimi kuvvetlendirdi.

Tabi en iyi siz bilirsiniz,böyle bir şey olabilir mi?

Nihayetinde 8 sene flört etmişsiniz,3 yıl da evlilik 11 yıl zaten 29 yaşındasınız bu arada öyle başka kadınlarla ilişkisi falan olamayacağına göre bu 'Elde edince bıkıyorum' cümlesi de bir bahane gibi geldi.

----------

Çocuk sahibi olma konusuna gelirsek,sağlıksız bir evliliğin çocukla çıkmaza girmesini uygun bulmuyorum.

Bence doktorunuza açık açık anlatın,belki de normal yolla hamile kalabilirsiniz.

Son düzenleme:
eğer bu durum senin mutluluğuna engel değilse ve çocuk yapmayı çok istiyorsan deneyebilirsin fakat bence eğer mutsuzsan bence mutsuzluğun ortasına çocuk yapma derim yazık çocuklar her şeyi hissediyor ve mutsuz oluyor umarım her şey güzel olur

evet risk benim için aklımda hep ileride pişman olurmuyum sorusu var bırakıp gidersem ve çocuk sahibi olmazsam bu arada şansım ciddi ciddi azalıyor farkındayım aslında dr un söylemesine gerek yok ama bi yandan da düşüncem doğru dürüst denemiş olsam hamile kalırmıydım

evet duygularıma tercüman olmuşsun boşansam çat diye evlenemem artık kolay kolay sevip güvenmem de kimseye.bu arada çocuk benim için önemli canım pahasına....

amin allah razı olsun dr u reddetti hep o konuda ümidim yok bu arada aslında eşimde çocuk sahibi olmak istio nasıl olacaksa artık eşim sevgisini gösteren öpen koklayan biri ama konuyu cinselliğe getirmiyor nişanlıyken de boş anı kollardı şimdi böyle ne deyim allah kimseyi böyle sınamasın beni de kurtarsın

birinci defadan sonra istek kalmiyor demeside bence kilif uydurmasi
erkekligine laf gelmesin diye
dr a gitse tedavisi vardir belki
kesinlikle kılıf ........

tabi once dr a da durumunu anlattip aktif cinselligin soz konusu olmadigini soylemelisin ..
dr o koşullar altında tüp bebek yapmaz bence

biz birbirimizi çok sevmiştik onlarca engel aşıp evlendik sonumuz böyle oldu aslında onu seviyorum ama bazende diyorum ki gencecik güzel bi kadınım ama hiç bişey yaşayamıyorm...üzülüyorum haliyle

Son düzenleme:
bence de kendi doktorunuza açık açık anlatın. Eşinizi de karşınıza alıp ciddi bir konuşma yapın konuyu kapatırsa sizi tamamen kaybedeceğini anlasın. Yumurta dondurma işlemi içinde gerekirse kredi falan çekersiniz hallolur bi şekilde çokda pahalı değildir muhakkak. Bu şekilde bir ilişkiyle hayat sürmez ikna olmazsa tedavi olmaya bence koşarak uzaklaşmalısınız eşinizden

aynen öyle o na göre herşey normaal yolunda ama bencede problemi var hangi normal erkek karısıyla tam birleşmekten kaçar bazı erkekler prezervatifi bile istemiyorllarmış zevk alması azalmasın diye ayrıca benden öncede doğru dürüst ilişkisi falanda yok haklısın yani tüm tespitlerin doğru

Son düzenleme:
tedavi olmaz çünkü o erkekliğine laf ettirmiyor sorun yok o na göre belki de haklısınız arkama bakmadan gitmem lazım bu evden

Arkadasim ben mi yanlis okudum diye dondum ilk mesajini yine okudum,
ben opmeye kalksam dudagini kacirir, yaklastirmaz demissin.
simdi de diyorsun ki beni surekli oper sever koklar ...

hangisi dogru?

Ayrica bana iyi davraniyor diyorsun ama ben cinselligin olmadigi evliliklerde kavga dovusun eksik olmayacagini dusunuyorum

esin cocuk falan istemiyor bence, istese bunun icin 3 yildir bir caba sarfederdi.
cocuk her iki tarafin da istemesiyle olacak bir sey...

Hatta senin bu konuda doktora gittigini bile bilmiyor bence ...
soyledin mi doktor tup bebek dedi tedaviye baslayacagim diye?
Soyleyemedin degil mi?

Esinin bence cinsel saglik problemi yok ,
cunku ereksiyon olan, istedigi an bosalmayi gerceklestiren erkek sagliklidir...

olsa olsa sorun psikolojiktir...

tedavi olmaz çünkü o erkekliğine laf ettirmiyor sorun yok o na göre belki de haklısınız arkama bakmadan gitmem lazım bu evden

bence ciddi bir sorun olduğunu çok net bildiği için erkekliğine laf ettirmiyor..aslında balayı günü kurduğu o cümle ne kadar kötü durumda olduğunun ıspatı gibi..

ben de bir sorun yok imajı çizmiş aklınca..seni kandırdığını düşünüyor.

arkadaşların dediği gibi doktora herşeyi anlat..evet çikolata kisti 4.evredesin normal yolla bebek sahibi olman kisti olmayan kadınlara göre biraz daha zor ama bence asıl sorun tam anlamda birleşme olmaması.yoksa ne kistlerle pat diye hamile kalan kadınlar var.

dr mu yok sende ba$ka dr a yaptirirsin tup bebegi :)
ama $u an ki saglik durumunu bilmen lazim
3 yildir bo$anmadiysan gerçi ne zaman bo$anip bi daha evleicenki
peki e$in ne diyor tup bebek olayina
haklısın kafam donmuş onu bile düşünemiyorum eşim tüp bebek olayına itiraz etmiyor hem neden etsinki olan bana olacak boşansam tekrar evlenmeye kalksam 5 10 yıl sürer

normal öper koklar ama dudağını kaçırır öyle yazmam gerkiyordu sanırım(ama nişanlıyken yada flört ederken tam tersiydi) dr a gittiğimi neden bilmesin arkadaşım zaten bebek konusu bi yana ben ameliyat geçirmiş bi insanım kontrole gitmem gerekiyor dr un da tüp bebeğe yönlendirdiğini biliyor ayrıca şu an gideceğim hastanenin sgk anlaşması yok ücretli nassıl saklarım ki gideceğimi.bu arada boşalıyor ama onu öncesinde cinsel birlikteliği gerçekleştiricek olan tam sertleşme her zaman olmuyor gibi burda yazıyorum ama başına gelmeyen bilemez tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…