durumum karışık ve vahim siz olsanız ne yapardınız ???

kadesa ve cudana arkadaşıma aynen katılıyorum.şimdi bize dışardan söylemesi kolay gibi görünebilir ama bende olsam boşanırdım.sen sağlıklı bi birey değilmisin seninde bazı cinsel ihtiyaçların yokmu.sevilmeye öpülmeye ihtiyaç duymuyormusun.birde üstüne bu adama çocuk yaparsan hayatın nereye gidecek.çocuklu ve mutsuz bir kadın olmak dahamı iyi sence.eşim evinin sorumluluğunu bilen biri demişsin ama amaç sadece çalışıp para kazanıp senin ihtiyaçlarını karşılamaksa bunu kendinde yapabilirsin yada babamızın evindede bunlardan vardı ozaman evlilik neden cinsellik olmayacaksa.her kadın arzulanılmak eşiyle cinselliği paylaşmak ister.cinsellik evliliğin olmazsa olmazlarındandır.birde tüp bebek diyorsun ben tüp bebek tedavisini denemiş biri olarak söylüyorum çok zor bir süreç.değermi bunca sıkıntı yaşamaya.ben kendimi senin yerine koymaya çalışarak cvp ladım.boşanırsam anne olamam gibi düşüncelerede kapılma.orasını Rabbimden başkası bilemez.

Empati yaparak cevap veriyorum ben olsaydım tüp bebek v.s denerdim çünkü boşanırsan eğer şimdi belki 5 sene sonra karşına evleneceğin birisi çıkacak bebek şansın kaçmış olacak bence yap çocuk sonra boşanırsan boşan

Bir de anlamadigim doktora esinin durumunu soylememissin
doktor da saniyor ki normal birlesme gerceklesiyor ama 3 yil boyunca cocuklari olmuyor
tabi ki tup bebek onerecek
cunku gercegi bilmiyor

konu sahibi arkadasim birlesme gerceklesse belki de hamile kalacaksin.
belki de hic bir sorunun yok

simdi de yasim geciyor diye dusunuyorsun.
hic belli olmaz
insanlar 35 inden sonra da doguruyor
kendine bu kotulugu neden yapiyorsun???

sorunlu evlilikte cocuk yapmak cok yanlis, kendine acimiyorsan cocuga aci.
Esin seni sevmiyorsa, onla evliligini sürdürmende mantiksiz. Seni öpmek bile istemiyor adam, dahasi varmi.
Son cözüm cocuk degilde, belki bir sexual-terapi olabilir, psikolojik tedavi olabilir. Oda olmazsa ayrilmayi ciddi düsünmen lazim.
Sirf cocuk yapabilmen icin hala evli kalman cok yanlis, cok kötülük ediyorsun kendine. Baska cözümler bul, kendi yumurtalarini dondurttur mesela doktorda.
Bosanirsin, ilerde tekrar evlenirsin, ozaman seni gercekten seven adamdan cocugun olur, belki normal yoldada olur, cünki normal bir cinsel hayatiniz olur muhtemelen...

Sen..eşim içime şöyle böyle boşalıyor hamile kalma şansım nedir? falan düşüneceğine eşinin..bir kez birlikte olduğum kadın bana cazip gelmez..düşüncesine yoğunlaş canım..

Böyle düşünen bir adamdan hamile kalmamaya baksan kendin ve doğacak çocuğun için daha doğru karar vermiş olursun..

Bu şekilde evlilik ne kadar sürer.?
Seni arzulamayan, olsa da senin zorlamanla yaşanan bir cinsellik var ortada..

Bence bu konuyu hallet ilkönce..
Cinsellik olmayan olsa da zoraki olan evlilikler pek uzun sürmez..

Gün gelip de eşinin, ilk heyecanı tekrar yaşamak isteyip, başka kadınla ilişki yaşamak istemeyeceğinin garantisini kim verecek sana?

Durum vahim..
Bırak hamileliği şimdi de eşini al karşına konuş..bu zaafı vardı da neden bir ömür boyu tek bir kadını kabul etti? sor bakalım..:26:

asıl sorularımdan biri de bu eğer tam birleşme olsa durum değişirmiydi?körü körüne o kadar o kadar iğne ilaç operasyon mu geçiricem

cinsel ihtiyaçlarım var tabiki ama cinsel hayatım yok üstüne çocuk yapmam şart çook kötüyüm arkadaşlar

Son düzenleme:
eşinizin o söylemi öyle talihsiz bir açıklama ki.. o kadar çirkin ki.. böyle bir durumda çocuk düşünmenizi kesinlikle önermiyorum. ortada çok büyük bir problem var ve lütfen bunu görmezden gelmeyin.

çok haklısın konuyu dışarıdan okusam kelimesi kelimesine yazdıklarını yazardım ama rabbim beni sınava tabi tutuyor sanırım anne olamama düşüncesi beni alt üst ediyor unutuyorum herşeyi

Siz sanırım artık evliliğinizi kurtarmak yerine
öyle ya da böyle bir çocuk sahibi olma düşüncesine girmişsiniz.
Böyle bir evlilikte çocuk sahibi olmaktansa, ömür boyu çocuk sahibi
olmamayı yeğlerdim ben, sonuçta çocuğunda bir hayatı var,
çocuk büyütmek kolay değil ve sadece kendi annelik duygumuzu tatmin etmek
için bu kadar kötü giden bir evlilikte bebek sahibi olmak istemek, bencillik olmaz mı?
Bence önce, evliliğiniz de düzeltilecek en ufak bir umut varsa, düzeltmeye çalışın,
yok olmuyorsa, ayrılmak en doğrusu.
Sonrası Rabbime kalmış, olmaz diye birşey yok.
Doktora zaten yanlış bilgiler vermişsiniz, ona göre yorum yapmış,
ileri de en kötü ihtimal tüp bebek şansınız olacaktır belki.
Böyle bir evliliğe bir bebek ortak etmemeniz iyi olur.
Hakkınızda hayırlısı olsun inş.

eşiminn yaptığı söyledikleri hazmedilecek şeyler değil ama bu yazdıklarını olduğu gibi düşündüğüm için boşanamıyorum bi de cinsellik dışında bana davranışları iyi

evliliği kurtarmak için uğraştım savaştım ama eşim sorun olduğunu düşünmüyor onun çabası yok bi de dr a gidip üstüne bu söylediklerini duyunca kafam dağıldı

cinsel ihtiyaçlarım var tabiki ama cinsel hayatım yok üstüne çocuk yapmam şart çook kötüyüm arkadaşlar

şart diye bişey yok sen kendini şartlandırmışsın.rabbim senin anne olmanı yazdıysa anlına bunu sen zaten değiştiremezsin eninde sonunda anne olursun.yerleri gökleri yaratan YÜCE RABBİM H.Z İSA yı babasız dünyaya getirdi.bak bi arkadaş ta demiş yumurtalarını dondurtabilirsin.artık herşeyin çaresi var.o adamla aynı çatı altında 3 yıl nasıl yaşadın.o bu huyunu bilerek senin hayatını karartmış resmen.madem biliyordu kendisi niye evlenip senin başını yaktı.Allah bildiği gibi yapsın böylelerini.

doğru söylüyorsun herşeyin ne olacağını rabbim bilir keşke sağlık problemim olmasaydı rahatça çeker giderdim belkide ama bu açıdan da düşünmek lazım haklısın duygularım mantığım darmadağın

esin surtunerek bosalsa bile sonucta spermler icine giriyor oyle anladim ben hamile kalma ihtimalin vardir cunku hareketli spermler acaba evlenmeden once oyle seylermi yasamis hani tam birlesmeden birlektilikleri olmus ve bu oyle kalmista olabilir ne kadar zor bir karar bebk sahibi olmak istiyorsun ve tup bebek deniyceksin dusunsene bebek oldu siz ayrisiniz bir sende bir onda evleneceksiniz ayri ayri aileniz olacak belkide babalik gorevini yapmiycak mutsuz bir cocuk olacak hani bosanip cocugu olan cok cift var ama sizin sonunuz hani az cok belli ve bu adamdan cocuk yapip ilerdeki tum hayatini mahfedebilirsinde ama inan bebek sahibi olmani okadar cok iyi anliyorum ki bebek yapip ayrilirim desende kimse sana bise diyemez cunku evlat istegi cok ayri bise korkularinda var olmasa diye bu evliligin gidisati kotu evlilikte cinselik cok onemli tamam o birkere birlikte olabiliyorsa senle neden evlenmis sana bu en buyuk haksizlik durumunu biliyorsun yerinde olsaydim baska birine asik olup bir an once evlenip cocuk yapmak icin ilk o kelimeyi sarfetiginde bosanmistim cunku olan sana olacak

eşinizin o söylemi öyle talihsiz bir açıklama ki.. o kadar çirkin ki.. böyle bir durumda çocuk düşünmenizi kesinlikle önermiyorum. ortada çok büyük bir problem var ve lütfen bunu görmezden gelmeyin.
problemin farkındayım ne yapcağımı bilmiyorum haftaya bi tüp bebek merkezine gidicem sadece muayene olacam tedaviye başlamama ihtimalim yüksek

o kelimeyi sarf ettiğinde 6 aylık evliydim günlerce konuşmadım onunla sonra dediki bu konuda çok üstüme geliyorsun o yüzden sana vericek başka cevap bulamadım öyle söyledim dedi ama düzelende bişey olmadı hayat önüme böyle bi karmaşa çıkardı her ay yumurtlama günümü hesaplıyorum akıntılarım yoğun oluyor ama çoğu zaman değerlendiremiyoruz bi yandan da diyorum ki hiç bi çabası yok
tüm sıkıntısı ben çekip ona bi mutluluk tattırıcam üstüne bi de onu ödüllendiricem diye istemiyorum bazen

Merhaba sadece ilk mesajı okuyup cevap veriyorum sayfalar ilerlemiş diğerlerini okuyamadım hemen yazmak istedim.
Arkadaşım bence senin eşinin ağır cinsel problemleri var sana da tamamen bahane uydurmuş bir kez elde edince böyle oluyorum falan tamamen uydurma bir bahane bence.
Senden önce kimseyle ileri gittiğini bile sanmıyorum yada ilk denemesinde başarısız oldu ve sonra takıntı olarak kaldı. Gerçekten elde ettikten sonra soğuma sorunu olan bi adam evlenmez zaten uzun süreli flörtleri de olmaz. Eğer bu evliliği sürdüreceksen eşini ikna edip bir cinsel terapi doktoruna götürmelisin profesyonel yardım alması şart. Yaşını bilmiyorum ama çocuk konusu için benim fikrim bu sorunlarınızı çözmeden ortak bir bebek sahibi olmamanız. Önlem olarak belki tüp bebek tadavisine başlayıp elde edilecek yumurtalarını dondurma şansın olabilir. İleride kullanabilirsin. Mesela ağır kemoterapi geçirecek ama henüz çocuğu olmayan hastalar içinde uyguluyorlar bu yöntemi bunu bir araştır istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…