durumum karışık ve vahim siz olsanız ne yapardınız ???

hayatbendenyanaolsun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2013
100
5
26
Bolu
3 yıllık evliyim daha öncesinde uzun flört dönemimiz oldu eşim evlendikten sonra biraz değişti eski anlayışlı halleri biraz azaldı ailesiyle aynı semtte oturuyoruz hayatımıza sürekli müdahil olmaya çalışan bi annesi var çok da sevmediğim bi evde oturuyorum (nişanlıyken acayip bi emrivaki sonucu oturduk eve)eşim evlenmeden önce cinselliğie düşkün biri gibi görünüyordu evlenmeden önce beraber olmasakta yüzeysel bişeyler yaşadık ama evlendikten sonra eşim bu konuda inanılmaz değişti ilk gün tam anlamıyla beraber olamadık ben benden kaynaklandığını düşündüm(kendimi sıkmıştım)2. gün beraber olabildik ama sevişme ne istek beraber olduk işte bekaretim bozuldu.2 gün sonrada balayına gidiyoruz eşim gergin beni azarlıyor falan şaşkınım bende bu zamana kadar görmemişim ondan böyle şeyler balayına gittik otele yerleştik eşim resmen benden köşe bucak kaçıyor aşırı mesafeli sanki ben tanımadığım bi adamla tatile gelmiş gibi hissediyorum kendimi zaten moralim sıfıra indi derken eşim ishal oldu ve tuvaletten çıkamadı ateşlendi üstüne .baygın gibi yatıyor ben çağresiz kaldım bilmediğim yerde hemen eczane buldum ilaç aldım bana mısın demedi oteldekiler yardım etmeye çalışıo ama eşim iyileşemedi.hastaneye gittik iyileşti rahatladım ertesi günlerde yediğine içtiğine dikkat etti otelde günümüz dolsa da eve gitsem diye bakıyorum.nihayet eve döndük fiyasko balayından sonra ama adam benim sevdiğim adamdan farklı uzak yabancı bana beni reddediyor yeni evli gibi değiliz ha düzelir ha düzelecek diyorum ama yok eşim yaklaşmıyor,öpüşmüyor yaklaşsa da tam birliktelik sağlayamıyor (sürtünerek b.şalıyor) çoğu zaman benim zorlamamla yatağa gidiyoruz ama sonuç hüsran hep aynı pozisyonda deniyoruz ama tam olmuyor evliliğimin ilk günlerini kabus gibi geçiriyorum(kimseye bişey söylemeden)sonra soruyorum neden benden kaçıyorsun?cevap şu ben bi kadınla bi kez birlikte olup elde edince cazip gelmiyor beraber olamıyorum dedi çok ağladım üzüldüm zaman geçtii yine konuşmak istedim bıktım yapmak istemiyorum dedi şimdi de durum aynı şekilde devam ediyor öpmeye kalksam dudağını kaçırır yaklaşsam reddeder (kilo ve hijyen problemim yok oldukça bakımlıyım)
arkadaşlar asıl sorun şu ben ağır çikolata kisti hastasıyım 4. evredeyim evlenmeden evvel ameliyat oldum dr 6 ayda hamile kalma ihtimalin var demişti ama gelin görünki doğru dürüst birleşme oolmadığı için mevcut durumumu bilmiyorum eşim son anda (sürtündükten sonra)bi şekilde içime boşalıyor ama bu hamile kalmak için yeterli mi bilemiyorum(3 yıldır gebe kalamadım)tabi düzenli yapılan bişeyde değil bu.geçenlerde dr a gittim dr düzenli etkin bi biçimde birliktelikle hamile kalamadıysan aşılama değil direk tüp bebek öneriyorum hemen bi kliniğe başvur dedi yaşın geçmeden çağresine bak yoksa gebe kalma ihtimalin iyice azalır dedi kafam çok karışık kızlar dr a durumu anlatamadım.soru şu siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?cinselliği doğru dürüst yaşanmadığı bi evlilikte tüp bebekle bebek sahibi olmak için uğraşır mıydınız?(belki 2-3 sene sonra bu yöntemle de ihtimalim kalmayacak)yoksa bu evliliği bitirir miydiniz?
eşim evin sorumluluğunu bilen ailesi iyi biri zaman zaman bencil ve sinirli genel durum bu siz olsanız ne yapardınız karışık ve uzun oldu kusuruma bakmayın (arkadaşlar ben burdaki uzun süreli üyelerden biriyim sırf bu konuyu açabilmek adına üyelik aldım konum fake falan değil sadece yardıma mantıklı yorumlara çok ihtiyacım var diğer üyeliğimde konu açmamamın sebebi kuzenimin üyelik adımı biliyor olması.hemen konuya konuya geçeyim.ne olur konuyu empati yaparak değerlendirin ve yorum yazın....)

eşin sanırım bebek istemiyor çok garip bir insanmış evlı degılım ama sen biraz uzak dur eşinden bence ozaman o sana yaklaşmaya çalışıcaktır sen ona yaklaştıkça o kaçıyo anlaşılan birazda böle dene

eğer bir kişiyi elde edince artık o kişi eşine cazip gelmiyorsa evlenmeseymiş keşke..günübirlik ilişkiler için ideal bir adammış!

bende de çikolata kisti var..tüp bebek tedavisiyle anne oldum..ama senin yerinde olsaydım bana bu tip birşey diyen adamı 3 yıl idare etmek yerine o cümleyi dediği an kapının önüne koymuştum..

sen sen ol,bu saygısız ve sevgisiz adamdan çocuk yapmak için tüp bebek eziyetini çekme.

Son düzenleme:
eziyet çekeceğimi biliyorum kadesa ama boşanırsam bebek şansım tamamen suya düşecek gibi durumum cidden vahim

empati yaparak yorum yazın demişsin ama biraz empatiden yoksun olmuş yorumum..

ama gerçekten eşinin o cümlesi çok kötü.

bebek olur düzelir mantığnda olma sakın..tüp bebek de eş sadece sperm veriyor..geri kalan her zorluğu kadın çekiyor.iğnesi,ilacı,jelleri,yumurta toplaması,transferi,testleri..iyi düşün bu insan senin çektiğin bu zorlukları hak ediyor mu?

Son düzenleme:
eziyet çekeceğimi biliyorum kadesa ama boşanırsam bebek şansım tamamen suya düşecek gibi durumum cidden vahim

yaşın kaç peki? yumurta rezervi ve kalitesin de yaş da çok önemli biliyorsun.ve hiç umutsuz olma..benim de durumum vahimdi ancak hem fazla yumurta elde ettik hem de en çok yumurtayı kist olan taraftdan sağladık..

sırf anne olamama korkusuyla böyle davranıyorsun farkındayım

Ben olsam ''bir defa birlikte oldugum kadin bana cazip gelmiyor" diyen adamdan
cocuk yapmayi aklimin ucundan bile gecirmez ,
direkt bosanirdim ...

Cunku bu adamin herhangi bir saglik problemi yok,
benimle birlikte olmuyor, o halde tek gecelik iliskiler yasiyor ,
yani beni surekli aldatiyor ,
hatta benden once kimbilir kac kizin canini yakti diye dusunurdum!

Ayrica surtunme demissiniz ama icinize bosaliyormus
demek ki birlesme gerceklesiyor...

ewet cümlesi kötü benim fikrim kendi eksikliğinin üstünü örtmeye çalışıyor çünkü tam anlamıyla gerçekleştiremiyor birleşmeyi bebek olunca düzeleceğini sanmam (cinsel yönden)aksine daha kötü olur tüp bebekte eziyetli süreç onunda farkındayım ama iki ateşş arasında kaldım rabbim kimseyi beni durumuma sokmasın

yaşım 29 dr tahlillerimi beğenmedi yapışıklıklarda var gecikirsen zaman aleyhine işler dedi yumurta rezervin iyice tükenir dedi

sağlık problemi yok mu orası tartışılır açıkcası çünkü tam birleşemiyor özür dileyerek yazıyorum sürütünüyor tam boşalacağı sırada rahim ağzına doğru boşalıyor (özür dilerim tekrar)

bebk şansının elınden gitmeside kötüymüş bu adam babada olamaz bea :) bebegi bir kere gördükten sonrada sıkılırmış :) şaka bı yanada anne olmaya hazırsan eger yap bebegını sonrada boşanırsın senın çocugun olur o onun degil

yaşım 29 dr tahlillerimi beğenmedi yapışıklıklarda var gecikirsen zaman aleyhine işler dedi yumurta rezervin iyice tükenir dedi

aynı yaştayız..

artık birşey diyemiyorum,anne olma isteğini çok iyi anlıyorum ama eşinin baba olmayı hak etmediğini düşünüyorum..sen mutsuzsun bir de çocuğunuz mutsuz olmasın..

tabii yaşamayan anlamaz,İnşallah herşey dilediğin gibi olur.

bu seferde kıymete biner emin ol bırakmaz benimde bebeğinde peşini

Ama sonucta ereksiyon oluyor, bosalma gerceklesiyor

bilincli yapiyor o zaman.
bunun baska aciklamasi olamaz ki ...
Yani sen hamile kalma diye olabilir ,
o soyledigi cumleden dolayi olabilir

cunku evlendiginiz 2. gun birlesme olmus , olmasa o zaman da olmazdi...
bilerek birlesmeyi saglamiyor esin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…