- Konu Sahibi hayatbendenyanaolsun
-
uzak da durduğum zamanlar oldu ama hep aynıydı inaneşin sanırım bebek istemiyor çok garip bir insanmış evlı degılım ama sen biraz uzak dur eşinden bence ozaman o sana yaklaşmaya çalışıcaktır sen ona yaklaştıkça o kaçıyo anlaşılan birazda böle dene
eziyet çekeceğimi biliyorum kadesa ama boşanırsam bebek şansım tamamen suya düşecek gibi durumum cidden vahimeğer bir kişiyi elde edince artık o kişi eşine cazip gelmiyorsa evlenmeseymiş keşke..günübirlik ilişkiler için ideal bir adammış!
bende de çikolata kisti var..tüp bebek tedavisiyle anne oldum..ama senin yerinde olsaydım bana bu tip birşey diyen adamı 3 yıl idare etmek yerine o cümleyi dediği an kapının önüne koymuştum..
sen sen ol,bu saygısız ve sevgisiz adamdan çocuk yapmak için tüp bebek eziyetini çekme.
eziyet çekeceğimi biliyorum kadesa ama boşanırsam bebek şansım tamamen suya düşecek gibi durumum cidden vahim
ewet cümlesi kötü benim fikrim kendi eksikliğinin üstünü örtmeye çalışıyor çünkü tam anlamıyla gerçekleştiremiyor birleşmeyi bebek olunca düzeleceğini sanmam (cinsel yönden)aksine daha kötü olur tüp bebekte eziyetli süreç onunda farkındayım ama iki ateşş arasında kaldım rabbim kimseyi beni durumuma sokmasınempati yaparak yorum yazın demişsin ama biraz empatiden yoksun olmuş yorumum..
ama gerçekten eşinin o cümlesi çok kötü.
bebek olur düzelir mantığnda olma sakın..tüp bebek de eş sadece sperm veriyor..geri kalan her zorluğu kadın çekiyor.iğnesi,ilacı,jelleri,yumurta toplaması,transferi,testleri..iyi düşün bu insan senin çektiğin bu zorlukları hak ediyor mu?
yaşım 29 dr tahlillerimi beğenmedi yapışıklıklarda var gecikirsen zaman aleyhine işler dedi yumurta rezervin iyice tükenir dediyaşın kaç peki? yumurta rezervi ve kalitesin de yaş da çok önemli biliyorsun.ve hiç umutsuz olma..benim de durumum vahimdi ancak hem fazla yumurta elde ettik hem de en çok yumurtayı kist olan taraftdan sağladık..
sırf anne olamama korkusuyla böyle davranıyorsun farkındayım
sağlık problemi yok mu orası tartışılır açıkcası çünkü tam birleşemiyor özür dileyerek yazıyorum sürütünüyor tam boşalacağı sırada rahim ağzına doğru boşalıyor (özür dilerim tekrar)Ben olsam ''bir defa birlikte oldugum kadin bana cazip gelmiyor" diyen adamdan
cocuk yapmayi aklimin ucundan bile gecirmez ,
direkt bosanirdim ...
Cunku bu adamin herhangi bir saglik problemi yok,
benimle birlikte olmuyor, o halde tek gecelik iliskiler yasiyor ,
yani beni surekli aldatiyor ,
hatta benden once kimbilir kac kizin canini yakti diye dusunurdum!
Ayrica surtunme demissiniz ama icinize bosaliyormus
demek ki birlesme gerceklesiyor...
eziyet çekeceğimi biliyorum kadesa ama boşanırsam bebek şansım tamamen suya düşecek gibi durumum cidden vahim
yaşım 29 dr tahlillerimi beğenmedi yapışıklıklarda var gecikirsen zaman aleyhine işler dedi yumurta rezervin iyice tükenir dedi
Lafa geldi mi ben erkeğim der bunlar
mesaj atamıyorum burda yakaladım seni nerelerdesin !!
bu seferde kıymete biner emin ol bırakmaz benimde bebeğinde peşinibebk şansının elınden gitmeside kötüymüş bu adam babada olamaz bea :) bebegi bir kere gördükten sonrada sıkılırmış :) şaka bı yanada anne olmaya hazırsan eger yap bebegını sonrada boşanırsın senın çocugun olur o onun degil
arkadaşlar geyik muhabbettinizi başka yerde yapınbacaklarını kırıcam senin
skype'tan yazdım ya sana neden açmıosun bebişim
ben çok iyiyim, küsmüştük ama barıştık o kişiyle
sağlık problemi yok mu orası tartışılır açıkcası çünkü tam birleşemiyor özür dileyerek yazıyorum sürütünüyor tam boşalacağı sırada rahim ağzına doğru boşalıyor (özür dilerim tekrar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?