- 1 Şubat 2018
- 122
- 42
- 98
- Konu Sahibi MissDiemella
-
Evet , tanıyınca anlıyosun. Yapmadığım bir şeye karşı bana surat asacaksa bende onu umursamam olur biterBoyle insanlar bozulacak bir sey illa ki bulur. Bunun bir arkadas bir yenge versiyonuna sahiptim. En son tak dedi, ikisiyle de konusmuyorum artik. Milletin kendi kafasinda kurdugu seyler yuzunden surekli yapmadigim seyler icin ozur dileyerek gonullerini almaya gelmedim bu dunyaya.
Çok takmayın sizde o öyle davranıyorsa hoşlanmıyorsanız görüşmezsiniz abisiyle ilgili konudada bırakın desin abisi onu ilgilendirirMerhaba hanımlar,
Ben ve abim 1 buçuk ay arayla ikimizde evlendik. Yengemle ilk bizi tanıştırdığında bi canciğerdi, sürekli mesaj atardı. Bi de benden küçük kız kardeşim daha var. İmalı imalı görümceler şöyle olur derdi şaka yollu güya.
Ama inanın ona laf edecek hiçbir harekette bulunmuyordum. Sürekli iyi davranır biricik abimin eşi bizim biricik yengemiz derdim hep.
Buluttan nem kapıyor sanırım çünkü ne olduğunu anlamıyorum bile.
Ben abimden bir ay önce evlenmiştim. Abim de şubat sonunda. Bu sene yani. Yeni evliyiz ikimizde.
Neyse evlendikten sonra belediyeye başvurup adres değişmesi lazım. Yurtdışında yaşayınca, belediye işleri için kağıt işine dil bildiğim için beni götürdüler , seve seve yardım ettim. Abimin oturduğu yerde başka dil konuşuluyor yengem de oranın dili değil diğer resmi dili biliyor sadece.
2 kez gittim abim arar gel kardeşim diye bende ikiletmem giderdim.
Annemlere geliyoruz abimlerde oluyor, ne konuşuyor ne yüzüme bakıyor. Resmen suratı bi karış bana karşı. Ben laf atarım hiç tepki vermiyor, ne benim konuştuğum lafa giriyor. Yanyan bakıyor bi de. Giderken iyi geceler yenge diyorum yüzüne bakarak, zoraki dudak büzüş vardır ya öyle gülümseme yapıyor sadece.
Abisi de kendisinden 2 ay önce evlenmişti. Ona bile küs. Yengesine suç buluyor. Kendi annesi bile kızına kızmış bu nasıl tavır diye. Abisine yengesi yakışmıyor diyor. Abime de dermiş sen niye konuşuyorsun yengemle diye.
Garip bi tavıra büründü. Benim kız kardeşime de bi ara böyle konuşmamış tabi ben evliyim bana böyle yaptı diye anlattı kardeşim. Sonra konuşmaya başlamış.
Gerçekten çok kırıcı oluyor bu yaptığı.
Siz ne düşünüyorsunuz hanımlar?
Bize nişanlıyken gelirken ay ben sizi çok sevdim. Kendi yengem hiç sıcakkanlı değil keşke onunla da sizinle olduğum gibi olsam derdi.Hangi kafayla önce can ciger olmuşta sonra dudak büzmeye geçmiş önceden büzeymiş ya dudagını aman boşverin sizde büzün dudagınızı olsun bitsin kafanıza bile takmayın
Burada haklı benim diye tasdik ettirmek için yazmadım.Yav buraya gelin yazsa gelin haklı, görüöce yazsa görümce haklıÖnemli olan kimin yazdığı mı?
Konu sahibi yengrnizin belki abinizle arası bozuktur. Ondan soğuktur sizlere. Evlenmeden önce iyiydik diyorsanız konuşun bence bir sorun mu var diye. Varsa söyler zaten. Farkında olmadan birşey yapmış olabilirsiniz. Ya da yapıp da burda bahsetmediğiniz birşey de olabilir.
Zaten öyle düşünüyorum konuşmak en iyisiAçık açık konuşmayı deneyin, derdi ne öğrenin. Bundan sonra da ona göre hareket edersiniz.
Evet bunu üstüne arayayım dedim napıyor diye, buna mı alınıyor acaba dedim. Hal hatır sordum 2 dakika sürdü konuşacak bir laf kalmadı. Sohbete açık olmayınca hoşçakal diye kapattım napayımAramadigin icin aramiyordur ,deseydi anneniz ,araniz sicak muhabbetli olsa onuda arasiniz bosu bosuna neden arayasiniz ki
Bir yerde yüzyüze bakıyorsun aynı ailenin içinde. Gergin gergin durmak kimsenin hoşuna gitmez.E sende konuşma çok mu lazım
Onun daha çok dusunmesi lazım bunu. Çok yüz bulmuş bence abinizden . Biz neler yaşıyoruz görümcelerden ama surat asamiyoruz aynı ortama girinceBir yerde yüzyüze bakıyorsun aynı ailenin içinde. Gergin gergin durmak kimsenin hoşuna gitmez.
Benim yengemden bahsediyorsun resmenMerhaba hanımlar,
Ben ve abim 1 buçuk ay arayla ikimizde evlendik. Yengemle ilk bizi tanıştırdığında bi canciğerdi, sürekli mesaj atardı. Bi de benden küçük kız kardeşim daha var. İmalı imalı görümceler şöyle olur derdi şaka yollu güya.
Ama inanın ona laf edecek hiçbir harekette bulunmuyordum. Sürekli iyi davranır biricik abimin eşi bizim biricik yengemiz derdim hep.
Ben abimden bir ay önce evlenmiştim. Abim de şubat sonunda. Bu sene yani. Yeni evliyiz ikimizde.
Neyse evlendikten sonra belediyeye başvurup adres değişmesi lazım. Yurtdışında yaşayınca, belediye işleri için kağıt işine dil bildiğim için beni götürdüler , seve seve yardım ettim. Abimin oturduğu yerde başka dil konuşuluyor yengem de oranın dili değil diğer resmi dili biliyor sadece.
Annemlere geliyoruz abimlerde oluyor, ne konuşuyor ne yüzüme bakıyor. Resmen suratı bi karış bana karşı. Ben laf atarım hiç tepki vermiyor, ne benim konuştuğum lafa giriyor. Yanyan bakıyor bi de. Giderken iyi geceler yenge diyorum yüzüne bakarak, zoraki dudak büzüş vardır ya öyle gülümseme yapıyor sadece.
Abisi de kendisinden 2 ay önce evlenmişti. Ona bile küs. Yengesine suç buluyor. Kendi annesi bile kızına kızmış bu nasıl tavır diye. Abisine yengesi yakışmıyor diyor. Abime de dermiş sen niye konuşuyorsun yengemle diye.
Garip bi tavıra büründü. Benim kız kardeşime de bi ara böyle konuşmamış tabi ben evliyim bana böyle yaptı diye anlattı kardeşim. Sonra konuşmaya başlamış.
Belki siz de yengenize takıksınızdır. Herkesin ailesiyle görüş olarak ters düştüğü noktalar olur. Arada kuşak farkı var çünkü. Bu demek değildir ki kadın haksız ya da suçlu.Bizim yenge abisinin karısına takık.
İnsanın başından çok kötü bişeyde geçse kan olsa içer nişanlısının ailesine yansıtmaz. Eserikli deriz böylelerine.
Gerçekten nasıl da benziyor. Ufacık şeyleri dağ yapan insanlar demekki. Karakteri ne görünce artık nasıl davranmam gerektiğini anlıyorumBenim yengemden bahsediyorsun resmenbu yaz evlendim. Yok düğünde kuaföre giderken ben gidiyorum dememişim yok arkadaşlarımın bana yaptığı sürpriz bekarlığa veda gecesine onu cagırmamışım. Yok gelın cıkarken yanımda gel dememişim. Saçma salak seyler. Küsmek için yer arıyor. Şimdi konusmuyoruz küs değiliz ama şişiniyo sureklı. Çok lazım. Abimde zaten soguk birisi. Oda gelip gitmiyor. Aramaz sormaz. Gidersem kapıları acık gitmezsem gel demez kımse. Ama inan hiiiiiç umrumda değil hiç kimse. Gelende sagolsun gelmeyende. Kafana bile takma.
Ben de yeni evliyim , görümceme surat asıyordum, görümcem de ben ne yaptim diye sizlaniyordu. Tabi ki bilmiyor eşime kendini ezdirme, aman yüz verme tepene cikar , simartma vb sözler soyleyerek kiskirttigini bildigimi bilmiyor tabi ki yüzüme guluyor iki yüzlü. Belki de sizin de bir yanlisiniz olmustur durup dururken kimse böyle degişmez.Merhaba hanımlar,
Hiç kıçını kaldırmayın size nasıl davranıosa öyle davranın bazıları iyilikten anlamaz...bide şu 3 günlük dünyayı kendiniz için yaşayın boşverin onu bunu keyfinize bakınMerhaba hanımlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?