- 1 Şubat 2018
- 122
- 42
- 98
- Konu Sahibi MissDiemella
-
Hıcbısey, boyle bos beles insanlar ıcın aklımı asla yormam. Beni gormezden geliyorsa ben iki gormezden gelırım laf maf asla atmam. Iyı gece falan dilemem.
Ne eksik ne fazla, ektiğini bıcer.
Ben abim için iyi davranırım. Yoksa neden umrumda olsun. Abimin hatrınaKarakter olarak yapmacıktır, samimi değildir ya da sizden hiç hoşlanmıyodur. Allah aşkına çok mu önemli o ne yapıyorsa siz de onu yapın. Milletin totosunu kaldırmayın. Fazla iyilikten maraz doğarmış, inş doğru söylemişimdir
Dertleri yok canım.Doğru diyorsunuz. Derdi neymiş onu bilmek istiyorum sadece neye doluyor da bana böyle yapıyor.
Konuşmayı düşünüyorum zaten. Çekip sorucam. Kendi kendine kuruluyor bunu anladım. Bi bana karşı böyle değil.Konuş desem kendi kafasında kurduklarını söyleyecek,belki de kavga çıkacak durduk yere.Buna hazırsanız sorun nedir diyebilirsiniz.
Ama bence umursamayın.Laf atıp poposunu da kaldırmayın. Kendi kendine triplere giren tiplerden zaar.Napsanız yaranamazsınız.Yokmuş gibi davranın.
Ya yorumlarınızı çok seviyorum, her konuda ilk sizin yorumunuzu arıyor gözlerimHıcbısey, boyle bos beles insanlar ıcın aklımı asla yormam. Beni gormezden geliyorsa ben iki gormezden gelırım laf maf asla atmam. Iyı gece falan dilemem.
Ne eksik ne fazla, ektiğini bıcer.
Haklısınız gerçekten. Abimi arayıp sorarım zaten. Kendisi kaç kere ben telefonda konuşmayı hiç sevmem abimden için bile o arayınca bile uzun konuşamıyorum ki derdi. Annemi aramaz sormaz mesela. Annem kaynana olarak bekler ama yapmaz annem arar nasılsın kızım diye. Bu kez de dermiş ki işte beni aramıyor hiç büyük görümcem hep abisini arıyor dermişDugunde biseye bozulmustur ,
Kiskaniyordur ,kiyas uapiyorsur,bosverin umursamayin,laf arasinda kopegi sahibin hatrini say
Insanlar neleti yutuyor,hatrini sayip sevdikleri icin diye bi laf sok ,gerisini umursama ,abinle arani bozma
Aramadigin icin aramiyordur ,deseydi anneniz ,araniz sicak muhabbetli olsa onuda arasiniz bosu bosuna neden arayasiniz kiHaklısınız gerçekten. Abimi arayıp sorarım zaten. Kendisi kaç kere ben telefonda konuşmayı hiç sevmem abimden için bile o arayınca bile uzun konuşamıyorum ki derdi. Annemi aramaz sormaz mesela. Annem kaynana olarak bekler ama yapmaz annem arar nasılsın kızım diye. Bu kez de dermiş ki işte beni aramıyor hiç büyük görümcem hep abisini arıyor dermiş
Bosverin yaa çok mu lazım bence değildir. Belki karakter olarak soğuktur ya da sizi sevmiyordur. Laf atarsa cevabını verin gerisini bosverin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?