• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Durduk yere surat asan yenge!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boyle insanlar bozulacak bir sey illa ki bulur. Bunun bir arkadas bir yenge versiyonuna sahiptim. En son tak dedi, ikisiyle de konusmuyorum artik. Milletin kendi kafasinda kurdugu seyler yuzunden surekli yapmadigim seyler icin ozur dileyerek gonullerini almaya gelmedim bu dunyaya.
Evet , tanıyınca anlıyosun. Yapmadığım bir şeye karşı bana surat asacaksa bende onu umursamam olur biter

Merhaba hanımlar,

Ben ve abim 1 buçuk ay arayla ikimizde evlendik. Yengemle ilk bizi tanıştırdığında bi canciğerdi, sürekli mesaj atardı. Bi de benden küçük kız kardeşim daha var. İmalı imalı görümceler şöyle olur derdi şaka yollu güya.
Ama inanın ona laf edecek hiçbir harekette bulunmuyordum. Sürekli iyi davranır biricik abimin eşi bizim biricik yengemiz derdim hep.
Buluttan nem kapıyor sanırım çünkü ne olduğunu anlamıyorum bile.
Ben abimden bir ay önce evlenmiştim. Abim de şubat sonunda. Bu sene yani. Yeni evliyiz ikimizde.

Neyse evlendikten sonra belediyeye başvurup adres değişmesi lazım. Yurtdışında yaşayınca, belediye işleri için kağıt işine dil bildiğim için beni götürdüler , seve seve yardım ettim. Abimin oturduğu yerde başka dil konuşuluyor yengem de oranın dili değil diğer resmi dili biliyor sadece.
2 kez gittim abim arar gel kardeşim diye bende ikiletmem giderdim.
Annemlere geliyoruz abimlerde oluyor, ne konuşuyor ne yüzüme bakıyor. Resmen suratı bi karış bana karşı. Ben laf atarım hiç tepki vermiyor, ne benim konuştuğum lafa giriyor. Yanyan bakıyor bi de. Giderken iyi geceler yenge diyorum yüzüne bakarak, zoraki dudak büzüş vardır ya öyle gülümseme yapıyor sadece.

Abisi de kendisinden 2 ay önce evlenmişti. Ona bile küs. Yengesine suç buluyor. Kendi annesi bile kızına kızmış bu nasıl tavır diye. Abisine yengesi yakışmıyor diyor. Abime de dermiş sen niye konuşuyorsun yengemle diye.

Garip bi tavıra büründü. Benim kız kardeşime de bi ara böyle konuşmamış tabi ben evliyim bana böyle yaptı diye anlattı kardeşim. Sonra konuşmaya başlamış.

Gerçekten çok kırıcı oluyor bu yaptığı.

Siz ne düşünüyorsunuz hanımlar?
Çok takmayın sizde o öyle davranıyorsa hoşlanmıyorsanız görüşmezsiniz abisiyle ilgili konudada bırakın desin abisi onu ilgilendirir

Hangi kafayla önce can ciger olmuşta sonra dudak büzmeye geçmiş önceden büzeymiş ya dudagını aman boşverin sizde büzün dudagınızı olsun bitsin kafanıza bile takmayın
Bize nişanlıyken gelirken ay ben sizi çok sevdim. Kendi yengem hiç sıcakkanlı değil keşke onunla da sizinle olduğum gibi olsam derdi.

Yav buraya gelin yazsa gelin haklı, görüöce yazsa görümce haklı 😂 Önemli olan kimin yazdığı mı?
Konu sahibi yengrnizin belki abinizle arası bozuktur. Ondan soğuktur sizlere. Evlenmeden önce iyiydik diyorsanız konuşun bence bir sorun mu var diye. Varsa söyler zaten. Farkında olmadan birşey yapmış olabilirsiniz. Ya da yapıp da burda bahsetmediğiniz birşey de olabilir. 😉
Burada haklı benim diye tasdik ettirmek için yazmadım.
Bizim yenge abisinin karısına takık. Durduk yere o böyle kendi annem babam bile bana hak vermiyor diyor. Benimle ilişkisine gelince, gelin başın da bile yanında olup şunu bunu getirdim gelinliğini düzelttim. Bekarken doğum gününe hediye alır verirdim.

Çok gelgitleri vardı herzaman. Evlilik öncesi iyiydik demedim. Surat asmayı hep yapıyordu. Eve gelince babam bile farkederdi bu geline ne oluyor diye. İnsanın başından çok kötü bişeyde geçse kan olsa içer nişanlısının ailesine yansıtmaz. Başkası içinde geçerli bu.
Anlatamadığım şey ne olabilir de bundan dolayıdır diye gizliyorum sanki. Sizi temin ederim ki kendi kendine tavır takınan bir kız. Eserikli deriz böylelerine.

Aramadigin icin aramiyordur ,deseydi anneniz ,araniz sicak muhabbetli olsa onuda arasiniz bosu bosuna neden arayasiniz ki
Evet bunu üstüne arayayım dedim napıyor diye, buna mı alınıyor acaba dedim. Hal hatır sordum 2 dakika sürdü konuşacak bir laf kalmadı. Sohbete açık olmayınca hoşçakal diye kapattım napayım

Merhaba hanımlar,

Ben ve abim 1 buçuk ay arayla ikimizde evlendik. Yengemle ilk bizi tanıştırdığında bi canciğerdi, sürekli mesaj atardı. Bi de benden küçük kız kardeşim daha var. İmalı imalı görümceler şöyle olur derdi şaka yollu güya.
Ama inanın ona laf edecek hiçbir harekette bulunmuyordum. Sürekli iyi davranır biricik abimin eşi bizim biricik yengemiz derdim hep.
Ben abimden bir ay önce evlenmiştim. Abim de şubat sonunda. Bu sene yani. Yeni evliyiz ikimizde.

Neyse evlendikten sonra belediyeye başvurup adres değişmesi lazım. Yurtdışında yaşayınca, belediye işleri için kağıt işine dil bildiğim için beni götürdüler , seve seve yardım ettim. Abimin oturduğu yerde başka dil konuşuluyor yengem de oranın dili değil diğer resmi dili biliyor sadece.
Annemlere geliyoruz abimlerde oluyor, ne konuşuyor ne yüzüme bakıyor. Resmen suratı bi karış bana karşı. Ben laf atarım hiç tepki vermiyor, ne benim konuştuğum lafa giriyor. Yanyan bakıyor bi de. Giderken iyi geceler yenge diyorum yüzüne bakarak, zoraki dudak büzüş vardır ya öyle gülümseme yapıyor sadece.

Abisi de kendisinden 2 ay önce evlenmişti. Ona bile küs. Yengesine suç buluyor. Kendi annesi bile kızına kızmış bu nasıl tavır diye. Abisine yengesi yakışmıyor diyor. Abime de dermiş sen niye konuşuyorsun yengemle diye.

Garip bi tavıra büründü. Benim kız kardeşime de bi ara böyle konuşmamış tabi ben evliyim bana böyle yaptı diye anlattı kardeşim. Sonra konuşmaya başlamış.

Benim yengemden bahsediyorsun resmen 🙄 bu yaz evlendim. Yok düğünde kuaföre giderken ben gidiyorum dememişim yok arkadaşlarımın bana yaptığı sürpriz bekarlığa veda gecesine onu cagırmamışım. Yok gelın cıkarken yanımda gel dememişim. Saçma salak seyler. Küsmek için yer arıyor. Şimdi konusmuyoruz küs değiliz ama şişiniyo sureklı. Çok lazım. Abimde zaten soguk birisi. Oda gelip gitmiyor. Aramaz sormaz. Gidersem kapıları acık gitmezsem gel demez kımse. Ama inan hiiiiiç umrumda değil hiç kimse. Gelende sagolsun gelmeyende. Kafana bile takma.

Fazla mi totosunu kaldirdiniz acaba? Ederinden fazla deger verince insana bazen boyle seyler yapabiliyorlar. Ben konusmaya bile tenezzul etmezdim. Aramazdim sormazdim. Mumkun mertebe uzak dururdum.

Bizim yenge abisinin karısına takık.

İnsanın başından çok kötü bişeyde geçse kan olsa içer nişanlısının ailesine yansıtmaz. Eserikli deriz böylelerine.
Belki siz de yengenize takıksınızdır. Herkesin ailesiyle görüş olarak ters düştüğü noktalar olur. Arada kuşak farkı var çünkü. Bu demek değildir ki kadın haksız ya da suçlu.
Bir de şu 2. cümleniz çok sorunlu. Kan içermiş de nişanlısının ailesine birşey yansıtmazmış falan. Bu 21. yüzyıl kafası olamaz. Bunlar çok eskidendi. Kişi birşeyleri yansıtmak istiyorsa yansıtır. Böyle bir özgürlüğü var. Sizin olduğu gibi. Son olarak eserekli olduğunu söylemişsiniz. Bu da çirkin bir söylem. Bunu söyleyebildiğinize göre siz de burda anlattıgınız gibi sevgi dolu, iyi görümce falan değilsiniz. Kadına karşı bu tür düşünceleriniz var. Ya yansıttınız düşüncelerinizi, ya başka yerde söylediniz kulağına gitti. Ben sizi görümce olarak sevmedim.

Gorusmek zorunda misin? Ben hic problemim olmayan oz ablami ayda bir görüyorum, ki bazen daha geniş araliklarla. Boyle tripcan ablam olsaydi ayda yilda bir bile gormezdim.
hem sevmiyorsun hem mesafe koymuyorsun . Bence esas problem bu.
Sevmedigin insanla mecbur kalmadikca gorüsme . Ayda yilda bir yemege davet et,bayram seyranlarda denk gel. Ama basbasa olmayin,birkac aile vir arada olun . Onda da kadinla muhatap olmamaya çalış, abinle,diger misafirle falan takil.
böylece canını sıkmamis olursun

Konuşun,saygılı bir şekilde.Bilmeden farkında olmadan bir şey mi soyledim,bir şey mi yaptim diye konuşun.Bazi arkadaslar yazmış çok mu lazım,totosunu kaldırmayın diye ama bence iyi ilişkiler kurmak aile içinde iyi birşey .Ve ilk defa bu durum yaşanmış ise ilk adımı atmak niye zor olsun ki!Siz bir kereligine mahsus güzelce sorarsiniz o yok bişey derse o zaman totosunu kaldirmamak için bir daha sormazsiniz.Boyle hiç konuşmadan ne olup bittiğini bilmeden de kötü olmak doğru değil.Hele ki laf sokarak iletişim kurmak çok kötu.Sunu da söylemeden geçemeyeceğim ama, hemencecik çok çok iyi olunan ilişkiler böyle hizli biter.Sinirlari koruyun.

Benim yengemden bahsediyorsun resmen 🙄 bu yaz evlendim. Yok düğünde kuaföre giderken ben gidiyorum dememişim yok arkadaşlarımın bana yaptığı sürpriz bekarlığa veda gecesine onu cagırmamışım. Yok gelın cıkarken yanımda gel dememişim. Saçma salak seyler. Küsmek için yer arıyor. Şimdi konusmuyoruz küs değiliz ama şişiniyo sureklı. Çok lazım. Abimde zaten soguk birisi. Oda gelip gitmiyor. Aramaz sormaz. Gidersem kapıları acık gitmezsem gel demez kımse. Ama inan hiiiiiç umrumda değil hiç kimse. Gelende sagolsun gelmeyende. Kafana bile takma.
Gerçekten nasıl da benziyor. Ufacık şeyleri dağ yapan insanlar demekki. Karakteri ne görünce artık nasıl davranmam gerektiğini anlıyorum

Merhaba hanımlar,

Ben de yeni evliyim , görümceme surat asıyordum, görümcem de ben ne yaptim diye sizlaniyordu. Tabi ki bilmiyor eşime kendini ezdirme, aman yüz verme tepene cikar , simartma vb sözler soyleyerek kiskirttigini bildigimi bilmiyor tabi ki yüzüme guluyor iki yüzlü. Belki de sizin de bir yanlisiniz olmustur durup dururken kimse böyle degişmez.

Eğer sadece bana karşı tavır yapıyorsa bilmeden kırdım mı bşy mi oldu diye sorardım.
Ama herkese trip atıyorsa görmezden gelirsin.

Baldan da olsan altından da olsan görümcesin be yavrum varlığın yeter gelinlere

Merhaba hanımlar,

Hiç kıçını kaldırmayın size nasıl davranıosa öyle davranın bazıları iyilikten anlamaz...bide şu 3 günlük dünyayı kendiniz için yaşayın boşverin onu bunu keyfinize bakın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back