Durduk yere dert sahibi oldum...

Etrafta bu kadar olumsuz örnek varken, aldatılan veya aldatmış kadınların hikayesini okurken, duyarken insanın içine az da olsa bir şüphe yerleşiyor. Ama seninki birazcık fazla olmuş gibi sanki, kendine zarar vermeye başlamışsın. Hatta bu şekilde sevgilinden şüphelenmeye devam edersen ilişkinize de zarar verirsin bir zaman sonra -Allah korusun. O yüzden bence dışardan gördüklerine duyduklarına kulağını kapat. Sadece sevgiline bak. Nasılsa sevgilin şimdiye kadar ondan şüphelenmeni sağlayacak bir hareket yapmamış. Boşuna ona olan güvenini sarsma canım

Konumu unutmuşum ya bi'an nezaman yazmışım dedim Arada karamsar dönemler olur ya öyle bi'dönemdi. Çok şükür artık burdan etkilenmiyorum. Sanırım burdan da çok çevremdeki birebir gördüğüm evli bayanların aldatılmaları vs.etkiliyor beni ama dediğin gibi durup kendi hayatımda karamsarlığa düşmem biraz yersiz. Çok şükür bi'sorunumuz olmadı şimdiye kadar

Aynen yapacak adam yapar her türlü ki görüyorum çevremde de... Görüp, duydukça diyorum "hiiii hiç beklemezdim" diye sanırım bu tedirgin etmişti beni

Yani aslında böyle olanlar da var. Dediğim gibi arkadaşımın 3-4 yıl gibi bir birlikteliği var görünürde çok iyiler kız buluştuktan sonra (ki çok güzel geçti ya diye mesajlar atıyordu bana) akşamında sanalda bi'kıza yazıldığını gördü:44:Tabii 24 saat yanlarında olmadığım için hiç sinyal verdi mi ilişkide bilmiyorum ama gördüğüm tabii huzursuz etti beni.

Valla bu durumu yaşayan ortak arkadaşımız olduğu için biz de oturup konuşmuştuk. Ben direk "aldatan kendini düşürür, karşısındakine hiç birşey olmaz" dedim. Tavrımı biliyor yani. Ki cidden öyle ben belki 1 ay ağlarım ama geçer elbet, o yaptığı terbiyesizlikle kalır. Kör aşık olmamak lazım ben burda bazen yaşıtlarımı görüyorum da

Sağolun kızlar ara ara gelip gidiyor bu düşünceler bu kadar kötü duyumlar aldıkça, Allah huzurumuzu, sağlığımızı bozmasın gerisi tırıvırı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…