Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben keşke öyle yapmasaydim dediğim şeyin telafisini yapmış olurum gerisi ona kalmış. Tanıdığım kadarıyla ısrarla ahından vazgeçmeyecek türde bir insan değil zaten biraz ona güveniyordum.Cevap vermezse helal edip etmediğini nerden bilebilirsiniz ki?
Zitliklarla pek mutlu olunmuyormus malesef ama işte lisedekiyle de mutlu olur muydum onu da sanmıyorum nedense. Hep biseyler eksikti onlayken de. Evet tabiri caizse yaşardım bu hayatı ama yine de biseyler oturmazdi muhtemelen yerine. Zaten oturuyor olsaydı o gün simdikini değil onu seçerdim. Hiç tereddüt bile etmemiştim.İşte şimdiki eşini seçmene de kader diyorum ben. Bi de zıtlıklar birbirini çekiyor bazen. O an o zıtlıkta bir ferahlık bulmuşsun. İnşallah daha da ferahlarsiniz. Birlikte çok çok mutlu olursunuz. Bir de mesela ben netlik severim. Belki de esin daha net geldi sana ilişki anlamında o yüzden onu tercih ettin. (Ben netlik konusuna taktım biraz galiba ) çünkü doğru olan netliktir bence. Zitliklariniz birbirinizi çeksin hep mutlu olun
Duygum yok evet bunun sonuna kadar arkasındayım ama aklımın olası yasayabileceklerimde kalmış oldugunu inkar etmiyorum. Kişiden bağımsız olarak durumla alakalı sıkıntım var yani bir nevi. Yoksa lisede çok aşığım diye dolaştığım dönem bile hissettiğim şey eşime hissettigimin yakınından bile geçen bişey değil. Arada ciddi uçurum var.Bakın bu yazdığınız olayın helallikten bambaşka bir boyutta olduğunu gösteriyor. Onu üzdüm de mutsuz oldum değil derdiniz, o varken o bana uygunken ben başkasıyla oldum ve mutsuzum diyorsunuz. Duygum yok, aklım kalmadı deseniz de bu yazdıklarınız tam tersi olduğunu ispatlıyor
Hep aklımda olan adamın kendisi değil. Tam istediğim gibi bir hayatım olurdu buna üzülüyorum. Aşık oldugum adamı seçerek hiç tarzım olmayan bir hayat yaşamayı seçmiş oldum. Diğerini secsem belki de his olarak çok eksik hissetcektim ama yasadigim hayat güzel olacaktıKız Ceren evlenmiş yıllar geçmiş belki çocuğun var nereden aklına geldi bu adam merak ediyorum, hep mi vardı aklında acaba?
Ne gibi güzel bir hayat mesela…Hep aklımda olan adamın kendisi değil. Tam istediğim gibi bir hayatım olurdu buna üzülüyorum. Aşık oldugum adamı seçerek hiç tarzım olmayan bir hayat yaşamayı seçmiş oldum. Diğerini secsem belki de his olarak çok eksik hissetcektim ama yasadigim hayat güzel olacaktı
Saçmalama lütfenKızlar merhaba. Benim son zamanlarda çok fazla aklımı kurcalayan bir derdim var. Mümkün mertebe özet gecicem. Özetle ben eski sevgilimin ahını aldığımı düşünüyorum. Kendisi benim liseden sevgilimdi ve lise sonda "ben bu kızın geleceğini etkilemeyeyim önünde üni sınavı var" kafasına girmesi sonucu çok severken onun numaradan olduğunu yillar sonra öğrendiğim kendinden soğutma çabalarıyla ayrıldık. Gel zaman git zaman şimdiki eşim hayatima girdi. Çok aşık oldum. Babasının attığı kaziklardan dolayı maddi olarak toparlanmasını beklediğimiz için çok uzun bir sevgililik dönemimiz oldu ve iliskimizin bir döneminde saçma sapan bir sebepten ayrıldık. 4 ay ayrı kaldık. Henüz daha yeni ayrılmıştık ki bu lisedeki sevgilim beni Facebook'tan bulmuş mesaj attı. "Klişe gelecek ama tarzım değildir bilirsin o yüzden tüm samimiyetimle söylüyorum seni rüyamda gördüm çok kotuydun,iyi misin" yazmış. Ben tabi şok. Çünkü çoook uzun yıllardır hiç bir bağımız yoktu. Gördüğü rüyanın üzerine beni Facebook'tan arayıp bulmuş. Biz o gece Facebook üzerinden bununla sabahladik. Tüm olanı biteni anlattım. Çektiğim acıdan bahsettim,hiç bir duygumu saklamadim,tabi eskilerden de konuştuk. Kendisi farklı şehirdeydi. Ertesi gün akşam üzeri asaga insene diye bir mesaj alınca şok oldum. Bi an esmis ilk otobüsle beni görmeye gelmiş. Derken biz bunla görüşmeye başladık ama ne sevgiliydik ne arkadaş. Kendisi hem kendisi hem benim için zaman istedi. Ben zaten yeni bir ilişkiye çok hazır değildim derken ağırlıklı olarak sevgili kıvamında sürdürdük iletisimimizi. Derken bir anda şimdiki eşim barışmak istedi. Çok dirensem de hayır diyemedim. Fakat öteki çocuktan o kadar utandım ki yapacak açıklama bulamadım. Çünkü ona hep iyileşiyorum imajı ciziyordum. O artık umrumda değil diyordum. Baktım olmayacak çok saçma bir kararla bir anda hiç birşey demeden çıktım hayatından. Bir süre aradi,yazdı,çok sitem etti yok ettim kendimi. Vazgeçti tabiki sonra. Üzerinden yıllar geçti. Evlendim, evlenmiş. Çocuğum oldu,çocuğu olmuş ama ne zaman mutsuz hissetsem yaptığım o seçim ve o aklıma gelir ve bu kadar mutsuzlugum ah aldığım için mi diye düşünürüm. Bu durum eşimle kavgalarimizin arttığı,evliliğimde çoğu şeyin ters gittiği şu dönemde iyice aklıma düştü. Acaba diyorum bi helallik istesem mi? O döneme ait nedenlerimi yazıp özür dilesem mi? Karısı görürse sorun olur mu ondan emin olamıyorum. Bana bir akıl verin kızlar. Bu arada yanlış anlaşılmasın derdim tekrar bir araya gelmek falan değil. Ahını aldıysam ki kesin almisimdir diye düşünüyorum affetsin ki üstümdeki kasvet kalksın istiyorum. Ne dersiniz? Ona bir özür borcum olduğunu hissediyorum.
Mesela eşim anı yaşamayı hiç sevmez. Bir yere mi gidicez oraya nasıl gidicez,kaçta gidicez,neyle gidicez,giderken yanımıza ne alicaz,orda ne yapcaz,kaçta doncez,dönünce evde ne yiceze kadar herşey planlı olmak zorunda. Geçmişte yaşadığı maddi zorluklardan kalma bir cimriligi de var. Gel bi kahve içmeye gidelim desem aldığım cevap "niye evde kahve mi yok,otur evinde iç" oluyor. Herşeyi aşırı derecede ciddiye alır amaaaan boşver demez hiç birşeye. En basiti az önce mutfakta yere su damlamis niye silmemisim diye horozlandi. Liste uzar gider. Lisedekine ben ne zaman hadi desem daha h demeden ayağa kalkar napiyoruz derdi,eğlenmeyi bilirdi,cimriligin c si yoktu,günleri dolu dolu geçirir ve gecirtirdi vs vs.Ne gibi güzel bir hayat mesela…
Böyle bir adama aşık oldun demekki…Mesela eşim anı yaşamayı hiç sevmez. Bir yere mi gidicez oraya nasıl gidicez,kaçta gidicez,neyle gidicez,giderken yanımıza ne alicaz,orda ne yapcaz,kaçta doncez,dönünce evde ne yiceze kadar herşey planlı olmak zorunda. Geçmişte yaşadığı maddi zorluklardan kalma bir cimriligi de var. Gel bi kahve içmeye gidelim desem aldığım cevap "niye evde kahve mi yok,otur evinde iç" oluyor. Herşeyi aşırı derecede ciddiye alır amaaaan boşver demez hiç birşeye. En basiti az önce mutfakta yere su damlamis niye silmemisim diye horozlandi. Liste uzar gider. Lisedekine ben ne zaman hadi desem daha h demeden ayağa kalkar napiyoruz derdi,eğlenmeyi bilirdi,cimriligin c si yoktu,günleri dolu dolu geçirir ve gecirtirdi vs vs.
Gönlüm tam anlamıyla b.ka kondu ve ben mutsuzlugumla basbasayim. Bazen boğuluyor gibi hissediyorum. Ah aldım diye yorumlamam da bu yüzden aslında. Ama evet kendi tercihlerimi yaşıyorum.Böyle bir adama aşık oldun demekki…
Hepimiz işte tercihlerimizin karşılığını alıyoruz maalesef
Gönlüm tam anlamıyla b.ka kondu ve ben mutsuzlugumla basbasayim. Bazen boğuluyor gibi hissediyorum. Ah aldım diye yorumlamam da bu yüzden aslında. Ama evet kendi tercihlerimi yaşıyorum.
Eskiden böyle değildi ama hele ilk zamanlar dünyanın en büyük en güzel aşkını yaşadığıma yemin edebilirim ama ispatlayamam çok özlüyorum o zamanlarımızı.
O zaman zaten helallik istemenize gerek yok affetmiştir bileBen keşke öyle yapmasaydim dediğim şeyin telafisini yapmış olurum gerisi ona kalmış. Tanıdığım kadarıyla ısrarla ahından vazgeçmeyecek türde bir insan değil zaten biraz ona güveniyordum.
Düşünün ki konuda bahsettiğiniz adamla olsaydınız mutlu olacağınızı sanıyorsunuz ama onla da hayal kırıklığı yaşayabilirdiniz. Sonuçta eşinize çok aşık olmuşsunuz da evlenmişsiniz, şimdi böyle çıkacağını bilemezdiniz elbette. Onda da aynı şey geçerli. Yaşamadığınız için idealleştiriyorsunuz gözünüzde, oysa o adamın da şimdi dediğiniz özellikleri kalmamış olabilirGönlüm tam anlamıyla b.ka kondu ve ben mutsuzlugumla basbasayim. Bazen boğuluyor gibi hissediyorum. Ah aldım diye yorumlamam da bu yüzden aslında. Ama evet kendi tercihlerimi yaşıyorum.
Eskiden böyle değildi ama hele ilk zamanlar dünyanın en büyük en güzel aşkını yaşadığıma yemin edebilirim ama ispatlayamam çok özlüyorum o zamanlarımızı.
Siz evlisiniz adam evli neyin helalligi??Kızlar merhaba. Benim son zamanlarda çok fazla aklımı kurcalayan bir derdim var. Mümkün mertebe özet gecicem. Özetle ben eski sevgilimin ahını aldığımı düşünüyorum. Kendisi benim liseden sevgilimdi ve lise sonda "ben bu kızın geleceğini etkilemeyeyim önünde üni sınavı var" kafasına girmesi sonucu çok severken onun numaradan olduğunu yillar sonra öğrendiğim kendinden soğutma çabalarıyla ayrıldık. Gel zaman git zaman şimdiki eşim hayatima girdi. Çok aşık oldum. Babasının attığı kaziklardan dolayı maddi olarak toparlanmasını beklediğimiz için çok uzun bir sevgililik dönemimiz oldu ve iliskimizin bir döneminde saçma sapan bir sebepten ayrıldık. 4 ay ayrı kaldık. Henüz daha yeni ayrılmıştık ki bu lisedeki sevgilim beni Facebook'tan bulmuş mesaj attı. "Klişe gelecek ama tarzım değildir bilirsin o yüzden tüm samimiyetimle söylüyorum seni rüyamda gördüm çok kotuydun,iyi misin" yazmış. Ben tabi şok. Çünkü çoook uzun yıllardır hiç bir bağımız yoktu. Gördüğü rüyanın üzerine beni Facebook'tan arayıp bulmuş. Biz o gece Facebook üzerinden bununla sabahladik. Tüm olanı biteni anlattım. Çektiğim acıdan bahsettim,hiç bir duygumu saklamadim,tabi eskilerden de konuştuk. Kendisi farklı şehirdeydi. Ertesi gün akşam üzeri asaga insene diye bir mesaj alınca şok oldum. Bi an esmis ilk otobüsle beni görmeye gelmiş. Derken biz bunla görüşmeye başladık ama ne sevgiliydik ne arkadaş. Kendisi hem kendisi hem benim için zaman istedi. Ben zaten yeni bir ilişkiye çok hazır değildim derken ağırlıklı olarak sevgili kıvamında sürdürdük iletisimimizi. Derken bir anda şimdiki eşim barışmak istedi. Çok dirensem de hayır diyemedim. Fakat öteki çocuktan o kadar utandım ki yapacak açıklama bulamadım. Çünkü ona hep iyileşiyorum imajı ciziyordum. O artık umrumda değil diyordum. Baktım olmayacak çok saçma bir kararla bir anda hiç birşey demeden çıktım hayatından. Bir süre aradi,yazdı,çok sitem etti yok ettim kendimi. Vazgeçti tabiki sonra. Üzerinden yıllar geçti. Evlendim, evlenmiş. Çocuğum oldu,çocuğu olmuş ama ne zaman mutsuz hissetsem yaptığım o seçim ve o aklıma gelir ve bu kadar mutsuzlugum ah aldığım için mi diye düşünürüm. Bu durum eşimle kavgalarimizin arttığı,evliliğimde çoğu şeyin ters gittiği şu dönemde iyice aklıma düştü. Acaba diyorum bi helallik istesem mi? O döneme ait nedenlerimi yazıp özür dilesem mi? Karısı görürse sorun olur mu ondan emin olamıyorum. Bana bir akıl verin kızlar. Bu arada yanlış anlaşılmasın derdim tekrar bir araya gelmek falan değil. Ahını aldıysam ki kesin almisimdir diye düşünüyorum affetsin ki üstümdeki kasvet kalksın istiyorum. Ne dersiniz? Ona bir özür borcum olduğunu hissediyorum.