Mumkun mumkun senin eline kimse su dokemez(oyleydi dimi o deyim yanlis soylemiyim birde)Yok canım böyle birşey söylemem mümkün müBen katılacağım deyip katılamıyorum ya Ondan öyle yazdım
Deyim doğru ama sen bayağı iyisin benim sizden farkım yokMumkun mumkun senin eline kimse su dokemez(oyleydi dimi o deyim yanlis soylemiyim birde)
Bende kararimi verdim sana fotosunu aticam yapinca birde begenmezsen hic katilmiyim rezil olmuyum
Benim bir slayt gosterim var yemek tarifleri var fotograariyla beraber tarifleri yaziyor. Dur ordan bikac seyi cekip atayim sana dogum gunu icin yapilabilecek seylerdenDeyim doğru ama sen bayağı iyisin benim sizden farkım yokTamam canım sen de çok iyi biliyorsun her türlü mesajlarınıza açığım
Önümüzde ki Cumartesi (Cuma ama Cumartesi kutlayacağız)kızlarımın doğum günü var..Kafam onunla dolu ne yapsam karar veremiyorum.Aslında zorlanmam yaparım birşeyler.Ama bir şansızlık var o günde her doğum günü yaptığımda ya elektrik yada hem elektrik hem su kesiliyor..Daha önceden hazırlayacağım şeyler planlamaya çalışıyorum..Var mı bana vereceğiniz bir fikir..
Ispanaklı MantıBenim bir slayt gosterim var yemek tarifleri var fotograariyla beraber tarifleri yaziyor. Dur ordan bikac seyi cekip atayim sana dogum gunu icin yapilabilecek seylerden
Yaprak sarmaIspanaklı Mantı
Cevizli Köfte
Peynirli börek
Cevizli Kadayıf
Kurabiye-tatlı tuzlu
Pasta
Bunlar az olur başka ne yapsam düşünüyorum
Onu ben de düşündüm ama yazdım ya bir aksilik olur pastayı falan yetiştiremezsem onu yapamam.Çok korkuyorum..Hep bir aksilik oluyorYaprak sarma
Salata türü bisey olabilir bunlarla:)Ispanaklı Mantı
Cevizli Köfte
Peynirli börek
Cevizli Kadayıf
Kurabiye-tatlı tuzlu
Pasta
Bunlar az olur başka ne yapsam düşünüyorum
Meksika fasulyesi veya yeşil mercimek salatası nasıl olurSalata türü bisey olabilir bunlarla:)
Bende tam sana fellah kofteli bir tarif cekiyodum hemen atiyim onu daMeksika fasulyesi veya yeşil mercimek salatası nasıl olurAslında yetiştirebilsem fellah köfte de yapabilirim..
Sağol canım kendi tarifim de var..Bende tam sana fellah kofteli bir tarif cekiyodum hemen atiyim onu da
Kimleri cagiriyorsun cocuklarin arkadaslari mi senin arkadaslardan da miSağol canım kendi tarifim de var..Tek derdim bir aksilik olması yoksa neler neler yapılır değil mi
Hem çocukların arkadaşları hem de anneleri canımKimleri cagiriyorsun cocuklarin arkadaslari mi senin arkadaslardan da micocuklara degisik seyler yapabilirsin diye dusundum. Ayy aklima neler geliyor neleeeer
Mercimek köftesi de olabilir aslinda:)makarna salatasidaMeksika fasulyesi veya yeşil mercimek salatası nasıl olurAslında yetiştirebilsem fellah köfte de yapabilirim..
Yaparsin seeen annene gittiginde bir kakaolu yas pasta yapmistin meselaHem çocukların arkadaşları hem de anneleri canım
6 yıldır aynı sınıftalar aileleri ile de görüşüyoruz
Çok küçük değiller 12 olacaklar..Herşeyi yiyorlar aslında..Pastayı istediğim gibi yapabilirsem sorun yok.
Sağol canımMercimek köftesi de olabilir aslinda:)makarna salatasida
Hmm degisik biseymis :) cigkofte gibiyse her turlü guzeldir zatenSağol canım
Benim dediklerimde onlara yakın aslında cevizli köfte ciğköfte gibi zaten
Makarna yerine hamuru kendim kesmek istiyorum:)
Şunu geçen sene oğlumun doğum gününde yaptım..Evde olan malzemelerle yapmıştım.Bu sefer çikolata ve çilekle süsleyeceğim..Yaparsin seeen annene gittiginde bir kakaolu yas pasta yapmistin mesela
Ya inanamiyorum hazirdan farki yok sayin sefimŞunu geçen sene oğlumun doğum gününde yaptım..Evde olan malzemelerle yapmıştım.Bu sefer çikolata ve çilekle süsleyeceğim..
İnşaallah bir aksilik olmaz.
Eki Görüntüle 1973658
Bak böyle canımHmm degisik biseymis :) cigkofte gibiyse her turlü guzeldir zatenanladim canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?