En Başarılı bulduğunuz ''Dünya Mutfağı Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    684
  • Anket Kapalı .
Yok canım böyle birşey söylemem mümkün müBen katılacağım deyip katılamıyorum yaOndan öyle yazdım
Mumkun mumkun senin eline kimse su dokemez(oyleydi dimi o deyim yanlis soylemiyim birde)
Bende kararimi verdim sana fotosunu aticam yapinca birde begenmezsen hic katilmiyim rezil olmuyum

Mumkun mumkun senin eline kimse su dokemez(oyleydi dimi o deyim yanlis soylemiyim birde)
Bende kararimi verdim sana fotosunu aticam yapinca birde begenmezsen hic katilmiyim rezil olmuyum
Deyim doğru ama sen bayağı iyisin benim sizden farkım yokTamam canım sen de çok iyi biliyorsun her türlü mesajlarınıza açığım
Önümüzde ki Cumartesi (Cuma ama Cumartesi kutlayacağız)kızlarımın doğum günü var..Kafam onunla dolu ne yapsam karar veremiyorum.Aslında zorlanmam yaparım birşeyler.Ama bir şansızlık var o günde her doğum günü yaptığımda ya elektrik yada hem elektrik hem su kesiliyor..Daha önceden hazırlayacağım şeyler planlamaya çalışıyorum..Var mı bana vereceğiniz bir fikir..

Benim bir slayt gosterim var yemek tarifleri var fotograariyla beraber tarifleri yaziyor. Dur ordan bikac seyi cekip atayim sana dogum gunu icin yapilabilecek seylerden

Benim bir slayt gosterim var yemek tarifleri var fotograariyla beraber tarifleri yaziyor. Dur ordan bikac seyi cekip atayim sana dogum gunu icin yapilabilecek seylerden
Ispanaklı Mantı
Cevizli Köfte
Peynirli börek
Cevizli Kadayıf
Kurabiye-tatlı tuzlu
Pasta
Bunlar az olur başka ne yapsam düşünüyorum

Kimleri cagiriyorsun cocuklarin arkadaslari mi senin arkadaslardan da mi cocuklara degisik seyler yapabilirsin diye dusundum. Ayy aklima neler geliyor neleeeer
Hem çocukların arkadaşları hem de anneleri canım
6 yıldır aynı sınıftalar aileleri ile de görüşüyoruz
Çok küçük değiller 12 olacaklar..Herşeyi yiyorlar aslında..Pastayı istediğim gibi yapabilirsem sorun yok.

Yaparsin seeen annene gittiginde bir kakaolu yas pasta yapmistin mesela

Yaparsin seeen annene gittiginde bir kakaolu yas pasta yapmistin mesela
Şunu geçen sene oğlumun doğum gününde yaptım..Evde olan malzemelerle yapmıştım.Bu sefer çikolata ve çilekle süsleyeceğim..
İnşaallah bir aksilik olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…