• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz ''Dünya Mutfağı Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    684
  • Anket Kapalı .
Mumkun mumkun senin eline kimse su dokemez(oyleydi dimi o deyim yanlis soylemiyim birde) :KK53:
Bende kararimi verdim sana fotosunu aticam yapinca birde begenmezsen hic katilmiyim rezil olmuyum :KK53:
Deyim doğru ama sen bayağı iyisin benim sizden farkım yok:KK19:Tamam canım sen de çok iyi biliyorsun her türlü mesajlarınıza açığım:KK45:
Önümüzde ki Cumartesi (Cuma ama Cumartesi kutlayacağız)kızlarımın doğum günü var..Kafam onunla dolu ne yapsam karar veremiyorum.Aslında zorlanmam yaparım birşeyler.Ama bir şansızlık var o günde her doğum günü yaptığımda ya elektrik yada hem elektrik hem su kesiliyor..:KK53:Daha önceden hazırlayacağım şeyler planlamaya çalışıyorum..Var mı bana vereceğiniz bir fikir..:KK45:

Deyim doğru ama sen bayağı iyisin benim sizden farkım yok:KK19:Tamam canım sen de çok iyi biliyorsun her türlü mesajlarınıza açığım:KK45:
Önümüzde ki Cumartesi (Cuma ama Cumartesi kutlayacağız)kızlarımın doğum günü var..Kafam onunla dolu ne yapsam karar veremiyorum.Aslında zorlanmam yaparım birşeyler.Ama bir şansızlık var o günde her doğum günü yaptığımda ya elektrik yada hem elektrik hem su kesiliyor..:KK53:Daha önceden hazırlayacağım şeyler planlamaya çalışıyorum..Var mı bana vereceğiniz bir fikir..:KK45:
Benim bir slayt gosterim var yemek tarifleri var fotograariyla beraber tarifleri yaziyor. Dur ordan bikac seyi cekip atayim sana dogum gunu icin yapilabilecek seylerden :hamarat:

Benim bir slayt gosterim var yemek tarifleri var fotograariyla beraber tarifleri yaziyor. Dur ordan bikac seyi cekip atayim sana dogum gunu icin yapilabilecek seylerden :hamarat:
Ispanaklı Mantı
Cevizli Köfte
Peynirli börek
Cevizli Kadayıf
Kurabiye-tatlı tuzlu
Pasta
Bunlar az olur başka ne yapsam düşünüyorumo_O

Kimleri cagiriyorsun cocuklarin arkadaslari mi senin arkadaslardan da mi :halay: cocuklara degisik seyler yapabilirsin diye dusundum. Ayy aklima neler geliyor neleeeer :halay:
Hem çocukların arkadaşları hem de anneleri canım;)
6 yıldır aynı sınıftalar aileleri ile de görüşüyoruz;)
Çok küçük değiller 12 olacaklar..Herşeyi yiyorlar aslında..Pastayı istediğim gibi yapabilirsem sorun yok.:KK45:

Hem çocukların arkadaşları hem de anneleri canım:KK66:
6 yıldır aynı sınıftalar aileleri ile de görüşüyoruz:KK66:
Çok küçük değiller 12 olacaklar..Herşeyi yiyorlar aslında..Pastayı istediğim gibi yapabilirsem sorun yok.:KK45:
Yaparsin seeen annene gittiginde bir kakaolu yas pasta yapmistin mesela :kk77:

Yaparsin seeen annene gittiginde bir kakaolu yas pasta yapmistin mesela :kk77:
Şunu geçen sene oğlumun doğum gününde yaptım..Evde olan malzemelerle yapmıştım.Bu sefer çikolata ve çilekle süsleyeceğim..
İnşaallah bir aksilik olmaz.
14039919_558721144322679_4021207188591241906_n.jpg

Back