Benim yeğenim kibar kibar ağlıyordurİftira mi atiyom sanki agliyo iste huysuz danam babası aldı bende azcık nefes aldım oyyy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim yeğenim kibar kibar ağlıyordurİftira mi atiyom sanki agliyo iste huysuz danam babası aldı bende azcık nefes aldım oyyy
Yaaa ben bu mesaji gormemisim simdi gordumTanışık mısınız @Makaringo ile?
6 tanesinin arasında kaldım hangisine oy vereceğime karar veremedim.. Tacosa verdim:)
elinize sağlık hepsi muazzam görünüyor
Cok tesekkur ederimOy pizzaya gitti tey tey halay candır geri oyunlar yalandır tey tey çalsın davullar
cansinn canHerkesin eline sağlık arkadaşlar,herkes yine emek vermiş.Oy vermekte zorlansam da oyumu tacos a verdim,katılsaydım benim de yarışmaya katılacağım tarif buydu.
Bunu siyasette de demeni bekliyorum evlaefecansinn can
Ayy diyodum eskiden ben herkese boyle konusuydum bana tavir alinca kizlar demiyrm artiksagol canm benim cok tesekkurlerBunu siyasette de demeni bekliyorum evlaefe
Benim kafamdan geçen tarifi yapmışsın ve çokta güzel görünüyor,tekrar ellerine sağlık,yarışmada başarılar dilerim ve tüm arkadaşlarıma...
Teşekkür ederim ablacim:)herseyin ilki güzel dimi ilk madalya heyecani nasil sen daha iyi biliyosun simdi:)Yeni bir madalya yeni ilk kazanana gidince ben dahada mutlu oluyorum
Simdiden tebrikler
AynennnTeşekkür ederim ablacim:)herseyin ilki güzel dimi ilk madalya heyecani nasil sen daha iyi biliyosun simdi:)
Siz de çok farklı ve emek isteyen tatlar yapıyorsunuz. Ama sanırım klasik tatlar hep daha fazla tercih ediliyor.Sondan 5.lik de güzel
Siz de çok farklı ve emek isteyen tatlar yapıyorsunuz. Ama sanırım klasik tatlar hep daha fazla tercih ediliyor.
Bende 4 olmiseeemm olsun napalim tacom migdeme inmesiyle yetineyimSondan 5.lik de güzel
Bende 4 olmiseeemm olsun napalim tacom migdeme inmesiyle yetineyim
Bende 4 olmiseeemm olsun napalim tacom migdeme inmesiyle yetineyim