- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 1. oldum bu sefer sondanSondan 5.lik de güzel
ben 1. oldum bu sefer sondan
Ama senin yemek aklimdan bi turlu cikmiyor ablacim:/en kisa zamanda yapip yemem lazimSondan 5.lik de güzel
Cok tesekkur ederim ablacimevet ilk madalya cok heyecanliyimbende parfeye verdim oyumu tatli sevdam yuzunden
Ama senin yemek aklimdan bi turlu cikmiyor ablacim:/en kisa zamanda yapip yemem lazim
Tadini cok merak ediyorum :)
Cok tesekkurler ablacimSeni şimdiden tebrik ediyorum canım
Senin adına çok mutlu oldum
Sagol bebegimmmBenim favorim tacosdu ellerine saglik
Alisma bebegim daha iyisi olucan insallah geleneksel ve sevilen tatlar hep birinciBen hep sondan beşinci oluyorum alıştım artık
Coook cok tesekkur ederim canim
İyiyim hemşom,seni geçtim daha iyi oldumdeynepnaz nasilsin hemsom
Ben madalya mı kimseye vermemSenin madalya 2 tane birini bana versen ne olur
Sen vermezsen Nevreste den isticem çok fena içlendim
Deynep yaaİyiyim hemşom,seni geçtim daha iyi oldum
Desem de inanma kötüyüm bir yarışmadan daha eli boş ayrılıyorum
Desem de inanma herşey nasip
Daha oylamanın bitmesine çok var canımBence de başlayalım Ama süre dolmadan olmazBu sefer ben de katılacağım inşaallahDeynep yaa
Uzulme artik bidaki yarisa
Nevreste artik baslasak diger kategoriye yenilen pehlivan gurese doy-muuuu-yor
Ne demek istiyorsun sen simdi bosuna katilma ben varken sen zaten kazanamazsin mi demek bu hııhDaha oylamanın bitmesine çok var canımBence de başlayalım Ama süre dolmadan olmazBu sefer ben de katılacağım inşaallah
Yok canım böyle birşey söylemem mümkün müBen katılacağım deyip katılamıyorum yaOndan öyle yazdımNe demek istiyorsun sen simdi bosuna katilma ben varken sen zaten kazanamazsin mi demek bu hııh