• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz ''Dünya Mutfağı Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    684
  • Anket Kapalı .
Klasik lezzetler kazanıyor bence içli köfte baş kösede olacak hani böyle ucu sivri olan içli köftelerden :KK45:(şahane tarif ettim)
Olmaz kabul etmem bir daha yap bence hep beraber yiyelim:kk77: yetiş kimse kapmasın tarifi ablacım :halay:
Tarifini çok güzel anladım da ben limon sıkacağında kolay yaptım:KK45:,elimde yapsam 1.olurum da sondan 1.olurum herhalde.:KK53:

Tarifini çok güzel anladım da ben limon sıkacağında kolay yaptım:KK45:,elimde yapsam 1.olurum da sondan 1.olurum herhalde.:KK53:

Görüntüsü muhteşemdi bence tam porsiyonluk olmuştu,hepsi tam karar şekil bozukluğu da yoktu :KK19:
Sunumla kazanırdın bence, sunumda yemeği ön plana çıkarıyor :KK45:(makarnadan biliyorum)

Senin tahminlerin tutuyor genelde.
Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. benim mezelerden içli köfte konum vardı ,hazırda varken onu kullansam olur mu?:KK45:
M Mitsuomi de buradaymış,şimdi duyar ilk günden yine yapar :skandal:ben kaçırayım onu yapan yapsın:KK4:Yarışma bitince geri iade ederim:KK70:
1.ligin serefine bu sefer ilk katilan olmiycam sanirim:KK70: keyfim olursa ortalarda katilabilirim:hamarat:
Bu kadar mi korktun benden:KK70:kafamda baska tarifler var benim:sampiyon:

Son düzenleme:
Back