Sor canım bekliyorumYa Nevreste abla yoresel yemek icin bi tarifim varda bu kategoriye uygun mu acaba?sana sorup sonra yapmak istiyorum:)
Onun içi bisküvi bu aradaYa inanamiyorum hazirdan farki yok sayin sefim
Off cok guzelmis canim cekti su saatte
Sen merak edince canlı canlı gösteryim dedimOff cok guzelmis canim cekti su saatte
DogruuSen merak edince canlı canlı gösteryim dedimAnlatmakla olmuyor
Cevizli köfte nasıl olur diye kafamda canlandırdığımda ,normal köfteye ceviz katılmış gibi düşünmüştüm.Çok güzel duruyor,tarifini verir misin?
Ben henüz yenilmekten zevk alamadımsenin teşekkür e tıklayınca M Mitsuomi profili çıkıyo :))
:)) birini veriyorum sana oluyor mu öyle önümüzdeki yarışlara bakalım bence yenilmek de ayrı zevkli ne diyoruz Eki Görüntüle 1973809
abla diyince yaşlı hissettim kendimi :)) parfe de çok güzel yaparım valla çoğunu çok sevdim bende bu kategori güzel oldu tekrar tebrik ederim canımCok tesekkur ederim ablacimevet ilk madalya cok heyecanliyim bende parfeye verdim oyumu tatli sevdam yuzunden
oda olur durmak yok yola devam :))Ben henüz yenilmekten zevk alamadım
Yol bayağı uzun sürüyor amaoda olur durmak yok yola devam :))
senin teşekkür e tıklayınca M Mitsuomi profili çıkıyo :))
:)) birini veriyorum sana oluyor mu öyle önümüzdeki yarışlara bakalım bence yenilmek de ayrı zevkli ne diyoruz Eki Görüntüle 1973809
A a benim profilim misenin teşekkür e tıklayınca M Mitsuomi profili çıkıyo :))
Ben hic yapmadim parfe bi ara deneyeyim :)abla diyince yaşlı hissettim kendimi :)) parfe de çok güzel yaparım valla çoğunu çok sevdim bende bu kategori güzel oldu tekrar tebrik ederim canım
Senin tahminlerin tutuyor genelde.Yöreselde nasıl tarifler gelecek merakla bekliyorum
İçli köfte kazanır diyorum şimdiden
Yöreselde nasıl tarifler gelecek merakla bekliyorum
İçli köfte kazanır diyorum şimdiden
içli köfte olursa, diğerlerinin şansı olmaz hiç
içli köfte olursa, diğerlerinin şansı olmaz hiçHer seferinde içli köfte alıyor yarışmayı çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?