• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz ''Dünya Mutfağı Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    684
  • Anket Kapalı .
Ya inanamiyorum hazirdan farki yok sayin sefim :KK52:
Onun içi bisküvi bu arada:KK45:Teşekkür ederim canım:KK60:
14102241_558721437655983_5209035896324583577_n.jpg

senin teşekkür e tıklayınca M Mitsuomi profili çıkıyo :))

:)) birini veriyorum sana oluyor mu öyle önümüzdeki yarışlara bakalım bence yenilmek de ayrı zevkli ne diyoruz Eki Görüntüle 1973809
A a benim profilim mi:KK70: cok sasirdim nedenki:KK70:
abla diyince yaşlı hissettim kendimi :)) parfe de çok güzel yaparım valla çoğunu çok sevdim bende bu kategori güzel oldu tekrar tebrik ederim canım
Ben hic yapmadim parfe bi ara deneyeyim :)
Öylemi:KK70:yasin kacti?karsimdaki benden 5 yastan buyuk olunca oyle hitap ediyorum agiz aliskanligi yani:))
Bende tekrar tesekkur ederim :KK36:

Senin tahminlerin tutuyor genelde.
Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. benim mezelerden içli köfte konum vardı ,hazırda varken onu kullansam olur mu?:KK45:
M Mitsuomi de buradaymış,şimdi duyar ilk günden yine yapar :skandal:ben kaçırayım onu yapan yapsın:KK4:Yarışma bitince geri iade ederim:KK70:

Klasik lezzetler kazanıyor bence içli köfte baş kösede olacak hani böyle ucu sivri olan içli köftelerden :KK45:(şahane tarif ettim)
Olmaz kabul etmem bir daha yap bence hep beraber yiyelim:kk77: yetiş kimse kapmasın tarifi ablacım :halay:

Yöreselde nasıl tarifler gelecek merakla bekliyorum :kk77:
İçli köfte kazanır diyorum şimdiden :dondurma:

Senin tahminlerin tutuyor genelde.
Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. benim mezelerden içli köfte konum vardı ,hazırda varken onu kullansam olur mu?:KK45:
M Mitsuomi de buradaymış,şimdi duyar ilk günden yine yapar :skandal:ben kaçırayım onu yapan yapsın:KK4:Yarışma bitince geri iade ederim:KK70:
içli köfte olursa, diğerlerinin şansı olmaz hiç:bicak:Her seferinde içli köfte alıyor yarışmayı çünkü:KK47:

Back