- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
İnsan bi naz yapar öncecanim benim nekadar makbule gecer biliyonmu nezman yapcan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsan bi naz yapar öncecanim benim nekadar makbule gecer biliyonmu nezman yapcan
İyi gecelerkizlar ben kaciyorum,inanmicaksiniz ama yarin yine erken kalkmam lazim ve aksama kadar evde yoguz
pazar günü evde pineklemek güzel oluyordu
İnsan bi naz yapar önce
İyi geceler
Yarın yeni haberlerle bekliyoruz
Uslu dururum sen varkenyarin ispiklicek birini acil bulmaliyim bu sende olabilirsin bakcaz artik
iyi geceler cadim
Ahh canım bende çok gezmedim3 gün kaldık ve otelden pek çıkmadıkgezilecek yerlerini sonradan tam konusalim nevosum anlatirsin bana özelden,alanyaya ilk gitcem henüz kaybolmim
Alman pastası mıRabia bize patates bile haşlamazVar ya huylu huyundan vazgecmıyor.Ayaklı gazete gıbısın masallah.Ispıkcı rabıs Sende bır Alman pastası yaparsın artık
Bu mesajı görmeden üsteki mesajı yazdımPatatesleri bekliyoruminsan 7 neyse 70de oymus bosa dememisler
pastada neymis daha zorunu secicem patates haslicam size
Çok hareketlenir o bölüm LisamAma site birbirine girebilir bu ihtimali göz ardı etmeyelimRabıs eskı ıspıkcılerdendır bılırız bılmesınede uzunca bır suredır gorusmeyınce ılk mesajlada ıspıkleyecegını hıc dusunemedım ama dedım ya huylu huyundan vazgecmıyor.Duyduk duymadık demeyın bolum edıtorlugu ıcın ısmını onerecegım
Günaydın. Sizin de anneler gününüz kutlu olsun.Günaydın herkese Pazar sabahı ve ben çalışıyorum hava buz gibi Sizleriii unutmadım .. Anneliği tatmış anne olmuş , anne olmak üzere olan ve anne olmayı hakeden herkesin bu güzel gününü kutluyorum , Allahım evlatlarınızla geçireceğiniz mutlu huzurlu nice yıllar nasip etsin ... Darısı evlat kokusu isteyenlere...
Bu güzel dileklere kocaman ve en içten bir ..... Aminnnnnnn.Günaydın herkese Pazar sabahı ve ben çalışıyorum hava buz gibi Sizleriii unutmadım .. Anneliği tatmış anne olmuş , anne olmak üzere olan ve anne olmayı hakeden herkesin bu güzel gününü kutluyorum , Allahım evlatlarınızla geçireceğiniz mutlu huzurlu nice yıllar nasip etsin ... Darısı evlat kokusu isteyenlere...
Amin canımGünaydın herkese Pazar sabahı ve ben çalışıyorum hava buz gibi Sizleriii unutmadım .. Anneliği tatmış anne olmuş , anne olmak üzere olan ve anne olmayı hakeden herkesin bu güzel gününü kutluyorum , Allahım evlatlarınızla geçireceğiniz mutlu huzurlu nice yıllar nasip etsin ... Darısı evlat kokusu isteyenlere...
4 mü? 1 tane madalyanın peşine mi düştünüz? Ben de 1 tane bile yokKategoriye baaakkkkkk
Çok havalı
Ama ben yemek görmek istemiyorum tariflere bakamadım bu yüzden
Tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun..
Nevreste canım madalya vermişsiniz bana 3 tane
Ama benim 4 tane değilmiydi 4.madalyamı da isterim
Bu halde madalyamın peşine düştüm
4 mü? 1 tane madalyanın peşine mi düştünüz? Ben de 1 tane bile yok
Ben de değil ben de değil Katılacağım zaten. Artık birinciliği kimselere vermemHatırladığım 4 kategoride 1.olduğum ama 3 madalyam var 4. kimde kim aldı madalyamı
Madem madalya verilmiş hepsini isterim
Şaka bir yana sende bundan sonra bol bol yarışmalara katılıp kazanabilirsin..
Sadece yemek yarışmasında değil moda ve makyaj yarışmaları da yapılıyor