- 12 Şubat 2015
- 6.485
- 15.702
aa fena gaza gelırım benGaza gel sana inat yaparım desene
İyiyim canım çok sağol
nevosumm sınavlarım yaklasıyo ben ucuncu yarısmada burdayım ya da 4 sanırsam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa fena gaza gelırım benGaza gel sana inat yaparım desene
İyiyim canım çok sağol
hayırdır kotu bı durum degıl ınsallah dmııEvet canım bayadır görüşemedik hamdolsun kalçasından baska Sıkıntımız yok suan çok yorgunum zor uyuttum bende uzandım biraz sen nasılsın
Allah kolaylık versin canımBizim acelemiz yok biz beklerizaa fena gaza gelırım ben
nevosumm sınavlarım yaklasıyo ben ucuncu yarısmada burdayım ya da 4 sanırsam
gelıcıgımm uc vakte kadar.. ben senı goremedım ablacımm bı doktur gorsun kkAllah kolaylık versin canımBizim acelemiz yok biz bekleriz
Iste kalçasında gelişim geriliği vardı iylesti ama bandaj takıyoruz ona kızdığı icin huysuz biraz teşekkür ederim canım benim nasıl geçiyor Sınavlarhayırdır kotu bı durum degıl ınsallah dmıı
anneler gunun kutlu olsun tatlım aman olmasın buyusun kuzucuk saglıklaa..
ıyıyım sınavlarla ugrasıyorum canım ben de napimm
Oda geçer canım inşaallahEvet canım bayadır görüşemedik hamdolsun kalçasından baska Sıkıntımız yok suan çok yorgunum zor uyuttum bende uzandım biraz sen nasılsın
Ben ara ara katılıyorum canımBu kategoride maşaallah çok hareketli ,bana ihtiyaç yok ben izlemede kalayımgelıcıgımm uc vakte kadar.. ben senı goremedım ablacımm bı doktur gorsun kk
Nasılsın necisin yarın Dr gitcez sol ayağını açmıyor sağ ayağını sonuna kadaraciyor kasama takıldı diğer Dr fiziki muayene etmemişti bide buna gitcez yarın bakalım bu ne diycek ayağını neden açmıyor sen naptın nasıl geçti gununOda geçer canım inşaallah
İyi sonuçlar alırsınız inşaallah canımNasılsın necisin yarın Dr gitcez sol ayağını açmıyor sağ ayağını sonuna kadaraciyor kasama takıldı diğer Dr fiziki muayene etmemişti bide buna gitcez yarın bakalım bu ne diycek ayağını neden açmıyor sen naptın nasıl geçti gunun
Merhaba canımTeşekkür ederimİyi akşamlar.
Topiğimizdeki tüm annelerin anneler günü kutlu olsun.
Oo baya yorulmuşsun Nevos bizde kahvaltıya kv gittik ordan biraz dışarı ciktik bi müşteri aradı eşimle geldik mağazayı açtık Sonrada eve çıktım ben hanneyi uyuttum zorla ama zafer benimİyi sonuçlar alırsınız inşaallah canım
Beniim günüm bayağı yorucu geçtiYarın kızların okulda kermes var kermes için 2 paket mısır patlattımBirde sarma sardımYeni oturdum canımSen nasılsın
İyiyim Nevoş.Sen nasılsın?Kermes mi var yarın?Mısır patlatma işi sana mı düştü.Merhaba canımTeşekkür ederim
Nasılsın adra'cım
İlk anneler günün kutlu olsun Meryem.Oo baya yorulmuşsun Nevos bizde kahvaltıya kv gittik ordan biraz dışarı ciktik bi müşteri aradı eşimle geldik mağazayı açtık Sonrada eve çıktım ben hanneyi uyuttum zorla ama zafer benim
Yorulmuştur uyanmaz inşallahOo baya yorulmuşsun Nevos bizde kahvaltıya kv gittik ordan biraz dışarı ciktik bi müşteri aradı eşimle geldik mağazayı açtık Sonrada eve çıktım ben hanneyi uyuttum zorla ama zafer benim
aa olmadı buuuBen ara ara katılıyorum canımBu kategoride maşaallah çok hareketli ,bana ihtiyaç yok ben izlemede kalayım
oy kyamam ona gecmıs olsunn ınsallahIste kalçasında gelişim geriliği vardı iylesti ama bandaj takıyoruz ona kızdığı icin huysuz biraz teşekkür ederim canım benim nasıl geçiyor Sınavlar
İyiyim canım sağolEvet kermesimiz var,sınıf annesi olunca her iş bana düşüyor2 saat mısır patlattımİyiyim Nevoş.Sen nasılsın?Kermes mi var yarın?Mısır patlatma işi sana mı düştü.
Teşekkür ederim canımSeninde ellerine sağlıkaa olmadı buuu
senın kayserı yalamasını denedım mesela superdıı
Senin anneliğin iki katı desene. Mısırları verip çocukları susturacaksınız dimi.İyiyim canım sağolEvet kermesimiz var,sınıf annesi olunca her iş bana düşüyor2 saat mısır patlattım
Sen nasılsın