- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
Okullarin kapanmasina az kaldı,o zaman 7/24 burda olursunİyiyim canım çok şükür Bende gündüzleri geziyorum ancak akşam vaktim oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okullarin kapanmasina az kaldı,o zaman 7/24 burda olursunİyiyim canım çok şükür Bende gündüzleri geziyorum ancak akşam vaktim oluyor
Aksine ben yazları pek evde oturmuyorum Park bahçe,eğlence beni bekliyor Gerçi Ramazan ayında gündüz pek dışarı çıkılmaz akşamları çıkarız.Okul yüzünden eve hapis oldum bu yılOkullarin kapanmasina az kaldı,o zaman 7/24 burda olursun
Yazık ama sana bugün çok sıcaktı burası yaz geldi biz yaz boyunca yerimizden kıpırdamiyoruz. Is ev-iş ev. Klimasiz duramiyoruz daAksine ben yazları pek evde oturmuyorum Park bahçe,eğlence beni bekliyor Gerçi Ramazan ayında gündüz pek dışarı çıkılmaz akşamları çıkarız.Okul yüzünden eve hapis oldum bu yıl
Yazık banaYazık ama sana bugün çok sıcaktı burası yaz geldi biz yaz boyunca yerimizden kıpırdamiyoruz. Is ev-iş ev. Klimasiz duramiyoruz da
Burda gece gündüz aynı bunaltıcı sıcakYazık bana
Sizin orası çok sıcak klimasız durmak imkansız
Benim ev Temmuz ve Ağustosta sıcak,akşamları serin oluyor Genelde o aylarda Malatya'da oluyoruz,sorun olmuyor.
Sizin orda nem varBurda gece gündüz aynı bunaltıcı sıcak
Hadi yaaa. Burda çıplak geziyolarSizin orda nem var
Benim oturduğum semtte akşamları ceketsiz çıkılmıyor
Sïcak ne yapsınlarHadi yaaa. Burda çıplak geziyolar
İyi canım senden ne haberhey dünyalılar ne haber
Matmazelimmmmhey dünyalılar ne haber
Selam yabancıhey dünyalılar ne haber
Selaammmselam millet
Çok mutluyum, enerjim tavan
Hevesim kursağımda kaldıSelaammm
Hamile olduğunu aciklamaya mi karar verdiinnn
En önce ben tebrik edicemmm
ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN PINKOMMMM
Uckun ne beHevesim kursağımda kaldı
Ne hamilesi ya, ortalığı karıştırma yine
Efser uçkun almış, gönderecek yakında ondan mutluyum
Uckun ne be
Ayy geçmiş olsun matmazelim,zeytin yağı icirdin mi?İyiyim kızlar bi derdim var benim bi el atin yigenim kabız iki gündür kaka yapmıyor popom acıyor diyor ne yapayım ben kayısı suyu yaptım meyvesini yedirdim sulu gıdalar verdim olmadı daha öncede oldu agliya agliya kakasini yapmıştı yine ayni şey olmasın istiyorum
Zeytin yağla karina masaj yaptım bi akil verin bana