- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aha bilen biri dahaUçkun vanda çok olurdu mayhoş bi tadı var harbim dışkkabuğunu soyup yiyorsun
Kuru inciri ince ince doğra sabaha kadar zeytin yağında beklet. Sabah aç karına yedirip ılık su içir.İyiyim kızlar bi derdim var benim bi el atin yigenim kabız iki gündür kaka yapmıyor popom acıyor diyor ne yapayım ben kayısı suyu yaptım meyvesini yedirdim sulu gıdalar verdim olmadı daha öncede oldu agliya agliya kakasini yapmıştı yine ayni şey olmasın istiyorum
Zeytin yağla karina masaj yaptım bi akil verin bana
Allah daim etsin.selam millet
Çok mutluyum, enerjim tavan
Ne işe yariyo pekiUçkun vanda çok olurdu mayhoş bi tadı var harbim dışkkabuğunu soyup yiyorsun
Bağırsaklarinda problem olmasin matmazelim,bi doktora götür istersenİcirdim harbim hatta poposuna bile surdum
Ne işe yariyo peki
Nevoş konu açtı çok faydalı linki atsın okuNe işe yariyo peki
Âmin cümlemizinkiniAllah daim etsin.
Zeytinyağı içirdiniz mi Çok geçmiş olsunİyiyim kızlar bi derdim var benim bi el atin yigenim kabız iki gündür kaka yapmıyor popom acıyor diyor ne yapayım ben kayısı suyu yaptım meyvesini yedirdim sulu gıdalar verdim olmadı daha öncede oldu agliya agliya kakasini yapmıştı yine ayni şey olmasın istiyorum
Zeytin yağla karina masaj yaptım bi akil verin bana
Nevreste .!.:Zeytinyağı içirdiniz mi Çok geçmiş olsun
Ahanda manitam gelmisssss nörüyon gız minnos
Ayy dikkat edin de basura dönmesin matmazelimGenelde kabızlığı var harbim,dr bi ilaç verdi önceden popodan yapılıyor bağırsakları temizliyor oda aci veriyor.boyle olursa gidicembgitmeden cozeyim dedim olmadı.
Ayy dikkat edin de basura dönmesin matmazelim
Eneee giiii kocam da bana minnos der bazenAhanda manitam gelmisssss nörüyon gız minnos
Hiç bişey kâr etmemiş,siz daha fazla beklemeyin doktora gidin tatlim. Makatta yırtık olur falan tedavisi çok zorOndan korkuyorum bende of ya
Neyin neyinEneee giiii kocam da bana minnos der bazen
Napiyim askilikubilikitom uzaniyom evde