- 30 Haziran 2013
- 21.030
- 16.278
Ben senden sakladim ben evliyim maalesefNeyin neyin
Çünkü sen minnos bir bağyansin
Ay tiskur ederim cicimm oyleyim cok minnosumdur ben
Sen de benim yumosumsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben senden sakladim ben evliyim maalesefNeyin neyin
Çünkü sen minnos bir bağyansin
Neden beni aldattin hayın gadınnnnBen senden sakladim ben evliyim maalesef
Ay tiskur ederim cicimm oyleyim cok minnosumdur ben
Sen de benim yumosumsun
Hiç bişey kâr etmemiş,siz daha fazla beklemeyin doktora gidin tatlim. Makatta yırtık olur falan tedavisi çok zor
Çok çok geçmiş olsun matmazelimhaftasonuna denk geldi gerçi öğleye kadar hastaneler yarın açık olmazsa gidicem yapacak bir şey yok yok inşallah yarın yaparda sıkıntısı biter
Abooouuuuwww atma giii onlar ozelimiz bizimNeden beni aldattin hayın gadınnnn
Kocana çıplak fotolarini atimm miiii haaaa? Atiiimmm miiiii
Hiç demiyosun nerden buldun nasıl buldun diyeAbooouuuuwww atma giii onlar ozelimiz bizim
bozar mıyım kuzum ben seniii seninle birlikte saçmalarım ama bozmammmmmm bozduramammmHiç demiyosun nerden buldun nasıl buldun diye
Boşuna manitam demiyorum sana kizzz deli dumrulum benimmbozar mıyım kuzum ben seniii seninle birlikte saçmalarım ama bozmammmmmm bozduramammm
giden günlerim olduuu
Geçmiş olsun canımhaftasonuna denk geldi gerçi öğleye kadar hastaneler yarın açık olmazsa gidicem yapacak bir şey yok yok inşallah yarın yaparda sıkıntısı biter
Bende seni çok beğeniyorum,o kaşlar,o duruş Oh may gat, ohh may gattttben harbi harbi kendimi beğenmeye başladım haaa
Herkese şiir yazma hemşomBoşuna manitam demiyorum sana kizzz deli dumrulum benimm
hooppala adrem yaz geldi
Çarşıya kiraz geldi
Aldim 5 okka kiraz
O da adreme az geldiii
Herkese yazmıyorum nevosum,o Benm manitam,kendime alcam adre'yiHerkese şiir yazma hemşom
Kocaları ne yapacaksınızHerkese yazmıyorum nevosum,o Benm manitam,kendime alcam adre'yi
hele sendeki o saçlar o yaşanmışlıkların vermiş olduğu yüzdeki çizgiler hele varya hele o eksik dişin yok mu beni benden alıyorrrrBende seni çok beğeniyorum,o kaşlar,o duruş Oh may gat, ohh may gatttt
Kavgada söylenmezhele sendeki o saçlar o yaşanmışlıkların vermiş olduğu yüzdeki çizgiler hele varya hele o eksik dişin yok mu beni benden alıyorrrr
obaaaaa obaaaaBoşuna manitam demiyorum sana kizzz deli dumrulum benimm
hooppala adrem yaz geldi
Çarşıya kiraz geldi
Aldim 5 okka kiraz
O da adreme az geldiii
kavgamız bile aşk kokan esintilerle doluKavgada söylenmez
kocamı halı saha maçına yolladım benKocaları ne yapacaksınız
O zaman araya girmeyelimkavgamız bile aşk kokan esintilerle dolu