- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu aralar ne kadar yoğunumm.. şu an işteyim nakliyecileri ayarlamaya çalışıyorumm . akşama kına var oraya gideceğimm gitmeden sütlü tatlımı yapaciğim... yarın sabah erken kalkıp dünya yemeğimi yapıp yarışmaya atacağımm.. saat öğlen 1 de de düğüne yetişeceğimm..akşamındada yemeğe misafirim var ...oh oh sağlık olsunnn
Ay hiç sorma canımcım taktım bedenimi motora çalışıp,,çalışıp, duruyomm.Canim ben okurken yoruldum valla.Allah kolaylik versin sana
Hadi benim kizim var erkenden uyaniyor sen niye uyumuyon bacimooo sanada günaydın hamişşş
iş güç çalışıyor benHadi benim kizim var erkenden uyaniyor sen niye uyumuyon bacim
Kolay gelsin cnm baya yogunluk var deseneBu aralar ne kadar yoğunumm.. şu an işteyim nakliyecileri ayarlamaya çalışıyorumm . akşama kına var oraya gideceğimm gitmeden sütlü tatlımı yapaciğim... yarın sabah erken kalkıp dünya yemeğimi yapıp yarışmaya atacağımm.. saat öğlen 1 de de düğüne yetişeceğimm..akşamındada yemeğe misafirim var ...oh oh sağlık olsunnn
Kolay gelsin cnm baya yogunluk var desene
soda içelim mi?
Oy neyseki işimi azıcık bitirdim...Teee. anca geldim sağol canım yoğunum bu aralar. sağlık olsun canımda halledilir..Kolay gelsin cnm baya yogunluk var desene
sağol canımmmmKakao ve Ben kolay gelsin canim
içelim güzelleşelimsoda içelim mi?
Aa unutmusum pardoniş güç çalışıyor ben
Kakao ve Ben görmesin kıskanır. Çok kıskanç