Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende Karadenizlilerden alıyorum çayımı, açık çok güzelkız yolcam tüylerinii.. en yakın arkadaş neymişş ben sana paket çay göndereyimm.. haa ne dersinn..
at pinko at bu kıza resmini kafasınada att..Karpuz yerken resim çekip atcam sana
aaa göndereyim sana yavruu.. kendi tarlamızdann.. güzeldir bizimde çayımız devlete yani çaykura veririz çayımızı bide oba çayaa..Bende Karadenizlilerden alıyorum çayımı, açık çok güzel
Gaza geldin gibi geldi bana
oba çaya veririz son mahsülün parasını almayız paket çay alırız onlardann..Bende Karadenizlilerden alıyorum çayımı, açık çok güzel
kız yolcam tüylerinii.. en yakın arkadaş neymişş ben sana paket çay göndereyimm.. haa ne dersinn..
yahu sen bazlama dediysenki demişsin o dızzzlama nerden çıktı ayoll..Kiz ben bazlama dedimya bizdede bazlama dizlama nerden cikti afiyet olsun hepinize
ustune uyku iyi giderdide iki cocukla ne mumkun kizi kresten al alisveris yap anca geldim eve
Karpuz yerken resim çekip atcam sana
Sendeeeennnyahu sen bazlama dediysenki demişsin o dızzzlama nerden çıktı ayoll..
2 kilo aldım geçen hafta daha kullanmaya başlamadım :))aaa göndereyim sana yavruu.. kendi tarlamızdann.. güzeldir bizimde çayımız devlete yani çaykura veririz çayımızı bide oba çayaa..
çok ayıp senin gibi tatlılar yapan kadına bunları hiç yakıştıramadımat pinko at bu kıza resmini kafasınada att..
reklam yasak bacımaaa göndereyim sana yavruu.. kendi tarlamızdann.. güzeldir bizimde çayımız devlete yani çaykura veririz çayımızı bide oba çayaa..
eltin ağzının tadını bilmiş güzeldir .. çaylarımız ama yarısını verme sakınn.. hımm cızzzz..2 kilo aldım geçen hafta daha kullanmaya başlamadım :))
Eltim çok beğenmiş, eşim yarısı ver dedi yavaş dedim
ayy öldürdünüz beni.yahu sen bazlama dediysenki demişsin o dızzzlama nerden çıktı ayoll..
Kimm demişşş .....bunu yazdımyaa aklıma ne geldi biliyonmu ..şimdi mune çıkaR BEN DEMİŞTİM DERMİİ.. SAKLAYIN BENİİ..reklam yasak bacım
Kv demle yollayacaktım da, şimdi götüremem dedi, bi ara veririm ama yarısını değil tabiki deeltin ağzının tadını bilmiş güzeldir .. çaylarımız ama yarısını verme sakınn.. hımm cızzzz..
GÖBEĞİNMİ ÇATLADI YAAA NE GEYİK TOPİKLERİNE BİN BASAR BURASI STRES ATIYORUZ YAVRU..klavyemde açık kalmış hiçte silemicem büyük yazdıklarımı..ayy öldürdünüz beni.
şaka yapmıyorum yavru bir ara at adresini göndereyim . bizim çayıda beğeneceksinnKv demle yollayacaktım da, şimdi götüremem dedi, bi ara veririm ama yarısını değil tabiki de
Biz çok çay tüketiyoruz, karı koca seviyoruz çayı, bu çayı keşfedince marketten almayı bıraktım