- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Allah bozmasın,daim etsin inaşaallahben onun kulağına hitap ediyorum o da benm mideme hitap ediyor gül gibi geçinip gidiyoruz
Eşini yarışmaya sokalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah bozmasın,daim etsin inaşaallahben onun kulağına hitap ediyorum o da benm mideme hitap ediyor gül gibi geçinip gidiyoruz
Sağol canımyollarım nevoşum ayıp sana
hımm anladımm.. yazdım bunu kenaraa..zengin dimekk..Kendisi zengin ama çaktırmıyor
girer valla söylesem geçen gün gözleme açıyorum o da sacda çeviriyoduAllah bozmasın,daim etsin inaşaallah
Eşini yarışmaya sokalım
yakışır ŞEFİM'e kırmızı mumlarda eyidir. ve dondurma..birde saç boyası..ayak tırnak ucumdan,saç telimin ucuna kadar çok romantik bir insanım pinko iyi bilir
girer valla söylesem geçen gün gözleme açıyorum o da sacda çeviriyodu
eşim -o yufkalar niye yamuk yumuk
be- nolmuş ki,gayet iyi
eşim- çekil ben yapcam
ay cidden bi güzel açtı görmen lazımdı bide bana tarif ediyo,bak böyle yapıcan o zaman güzel oluyo
abartmaaaa
o zaman he
Hemşom bilmediğimiz şeylermi varKarpuz tarlanızmı var yoksa bizden saklıyorsunabartmaaaa
o zaman he
Ne abartcam ben bi karpuza 30 lira veremem 5 tanesini hesaplayamıyorum bileabartmaaaa
o zaman he
yolla tabii biz firmaca kargo bedava sen önce bana gönder bende burdan gönderirim..kargoya para verme.diye şeettimm..yollarım nevoşum ayıp sana
aynen yaa her eve 1 tane yeter niye kendimi yorayım adam yapıyo zaten bende veriyom gazı
Her evde 1 tane yetiyor sana ihtiyaç yokSen ondan rahatsın
Benim eşimde meraklı ben yaparken mutlaka denerBende yaparım ne var diye hava atar
anlaştıkben de sana Amerikan salatamdan veririm
yok öyle bişey yaaaHemşom bilmediğimiz şeylermi varKarpuz tarlanızmı var yoksa bizden saklıyorsun
ben hayrıma yolda gelirken dilenciye 50 kuruş verdim o yeterNe abartcam ben bi karpuza 30 lira veremem 5 tanesini hesaplayamıyorum bile
Sen alırsın ama
Hepimize bi karpuz yollayı ver hayrına
ne ka düşüncelisinyolla tabii biz firmaca kargo bedava sen önce bana gönder bende burdan gönderirim..kargoya para verme.diye şeettimm..
yolla tabii biz firmaca kargo bedava sen önce bana gönder bende burdan gönderirim..kargoya para verme.diye şeettimm..
en yakın arakdaşım sen bu kızları boşver. 1 dilim karpuz için 1 saattir ağlattılar beni. Bak sen yağmasan bile gürledinaynen yaa her eve 1 tane yeter niye kendimi yorayım adam yapıyo zaten bende veriyom gazı
-vay anasınııııı nasıl yaptın yaaaa ben hiç yapamıyorum öyleeee
- ne sandın kızııımm senin kocan her şeyi yapar
anlaştık
yok öyle bişey yaaa
ben hayrıma yolda gelirken dilenciye 50 kuruş verdim o yeter
Çok uyanıksınaynen yaa her eve 1 tane yeter niye kendimi yorayım adam yapıyo zaten bende veriyom gazı
-vay anasınııııı nasıl yaptın yaaaa ben hiç yapamıyorum öyleeee
- ne sandın kızııımm senin kocan her şeyi yapar
anlaştık
yok öyle bişey yaaa
ben hayrıma yolda gelirken dilenciye 50 kuruş verdim o yeter
hepsi yalan ben gerçeğim pinolii ver kız açık adresini sana karpuz yolluycamen yakın arakdaşım sen bu kızları boşver. 1 dilim karpuz için 1 saattir ağlattılar beni. Bak sen yağmasan bile gürledin
Biz ağlamayana ekmek vermiyoruzen yakın arakdaşım sen bu kızları boşver. 1 dilim karpuz için 1 saattir ağlattılar beni. Bak sen yağmasan bile gürledin
pinkonun bir gün saçını yolcam ama dur bakalım ne zamanÇok uyanıksın
Aramızda kalsın bu taktiği bende uyguluyorum
Pinko bizim duygularımızla oynuyor