- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.906
- 43
Gaza geldin gibi geldi banahepsi yalan ben gerçeğim pinolii ver kız açık adresini sana karpuz yolluycam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gaza geldin gibi geldi banahepsi yalan ben gerçeğim pinolii ver kız açık adresini sana karpuz yolluycam
Onada şüküraynen yaa her eve 1 tane yeter niye kendimi yorayım adam yapıyo zaten bende veriyom gazı
-vay anasınııııı nasıl yaptın yaaaa ben hiç yapamıyorum öyleeee
- ne sandın kızııımm senin kocan her şeyi yapar
anlaştık
yok öyle bişey yaaa
ben hayrıma yolda gelirken dilenciye 50 kuruş verdim o yeter
Yol bende yardım ederimpinkonun bir gün saçını yolcam ama dur bakalım ne zaman
biliyosun nevoş ben gazla çalışıyorumGaza geldin gibi geldi bana
hak ediyo dimi,seninde kafanı bozuyoYol bende yardım ederim
Ne alakası var, sen bilmiyor musun Harbinin var yemez olduğunuÇok uyanıksın
Aramızda kalsın bu taktiği bende uyguluyorum
Pinko bizim duygularımızla oynuyor
pinkonun bir gün saçını yolcam ama dur bakalım ne zaman
Yol bende yardım ederim
Yavaş yolunbiliyosun nevoş ben gazla çalışıyorum
hak ediyo dimi,seninde kafanı bozuyo
BilmezmiyimYürü be hemşom kim tutar seniAkşam eve gidince Dünya Mutfağına açılsanÇok güzel yemekler yaparsınbiliyosun nevoş ben gazla çalışıyorum
hak ediyo dimi,seninde kafanı bozuyo
Biliyorum onun kesin saklı bir sandığı vardırNe alakası var, sen bilmiyor musun Harbinin var yemez olduğunu
Bi o alabilir dedim, almak istese alır
hepsi yalan ben gerçeğim pinolii ver kız açık adresini sana karpuz yolluycam
sensin var yemez,gizli zenginsin kızım senNe alakası var, sen bilmiyor musun Harbinin var yemez olduğunu
Bi o alabilir dedim, almak istese alır
hızlı yolcaz,tavuk tüyü yolar gibi zaten senin saçın kedi tüyü gibi seyrelk,iki yolmada elimizde kalırYavaş yolun
E başka
Hazır ol bugün seni yolmaya geleceğizMüsait misinYavaş yolun
E başka
uuuu beybiiiiiiYaz en yakın arkadaşım. Nikin gibi sen de harbisin
Önce senin paranı bitireyim sonra kendi parama geçcemsensin var yemez,gizli zenginsin kızım sen
hızlı yolcaz,tavuk tüyü yolar gibi zaten senin saçın kedi tüyü gibi seyrelk,iki yolmada elimizde kalır
Haftaya gelin, biraz daha uzasınHazır ol bugün seni yolmaya geleceğizMüsait misin
Tamam günü konuşalım sonraÖnce senin paranı bitireyim sonra kendi parama geçcem
Haftaya gelin, biraz daha uzasın
Karpuz yerken resim çekip atcam sanaen yakın arakdaşım sen bu kızları boşver. 1 dilim karpuz için 1 saattir ağlattılar beni. Bak sen yağmasan bile gürledin
Biz ağlamayana ekmek vermiyoruz
kız yolcam tüylerinii.. en yakın arkadaş neymişş ben sana paket çay göndereyimm.. haa ne dersinn..Yaz en yakın arkadaşım. Nikin gibi sen de harbisin
Önce senin paranı bitireyim sonra kendi parama geçcem
Haftaya gelin, biraz daha uzasın
Yok mu artırankız yolcam tüylerinii.. en yakın arkadaş neymişş ben sana paket çay göndereyimm.. haa ne dersinn..
Sıcacık bazlamaya buyurmazmısınızEki Görüntüle 1518478
Turkıye mutfagı
Kiz ben bazlama dedimya bizdede bazlama dizlama nerden cikti afiyet olsun hepinizeevet ya bende bazlama biliyorum (beni)dedi dızlama deyin.. nerden çıktı bu dızlamaa.