- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Sağol canım, Elimdeki bitsin de, seninkini deneyeyim sonraşaka yapmıyorum yavru bir ara at adresini göndereyim . bizim çayıda beğeneceksinn
2 kiloyu açamadım daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım, Elimdeki bitsin de, seninkini deneyeyim sonraşaka yapmıyorum yavru bir ara at adresini göndereyim . bizim çayıda beğeneceksinn
bendenmi çıkmışş...ne zaman çıktı yahu niye benim haberim yokk..Sendeeeennn
Tatlılarda yaparımm sporda..çok ayıp senin gibi tatlılar yapan kadına bunları hiç yakıştıramadım
Kimm demişşş .....bunu yazdımyaa aklıma ne geldi biliyonmu ..şimdi mune çıkaR BEN DEMİŞTİM DERMİİ.. SAKLAYIN BENİİ..
GÖBEĞİNMİ ÇATLADI YAAA NE GEYİK TOPİKLERİNE BİN BASAR BURASI STRES ATIYORUZ YAVRU..klavyemde açık kalmış hiçte silemicem büyük yazdıklarımı..
Kıskandın di mi kakoş. En yakın arkadaşım EnHarbiKiz bana karpuz yolluyacağım deyinceşaka yapmıyorum yavru bir ara at adresini göndereyim . bizim çayıda beğeneceksinn
En iyi arkadaşım naberrrrKıskandın di mi kakoş. En yakın arkadaşım EnHarbiKiz bana karpuz yolluyacağım deyince
En iyi arkadaşım naberrrr
Karpuz içinmi arkadaş oldunuzKıskandın di mi kakoş. En yakın arkadaşım EnHarbiKiz bana karpuz yolluyacağım deyince
Nevosummm
En iyi arkadaşım naberrrr
Eki Görüntüle 1518805
Kara Dut Isteyen?
Dünya menfaat dünyası
Karpuz içinmi arkadaş oldunuz
Kasabın kedisi gibisin
Bana Nevoş'um demeEn yakın arkadaşına söyleNevosummm
ben menfaatçi değilimDünya menfaat dünyası