- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Bizde bazlama derizben dızlama yemem tatlım. Diyetteyim de üstünüze afiyet
Tamam hepsi benim olsun sen karpuz ,peynir yiyebilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde bazlama derizben dızlama yemem tatlım. Diyetteyim de üstünüze afiyet
kız doğru deyon bu dızlama nerden çıktı bazlama yahu oo bak şimdi kafam karıştı dızlamamıydı,,yoksam bazlamamıı,,
hoş buldum,ya ben burayı unuttum desem geyikten başımı kaldıramadımHemşom hoşgeldin,nerelerdesin dün seni göremedim
Bazlama diyoruz bizde
Bu hafta ayarladım neler yapacağımızı,haftayada koşturma olacakSenin maraton başlıyor desene
bana meyve verin yeter. Sadece meyveyle yaşayabilirimBizde bazlama deriz
Tamam hepsi benim olsun sen karpuz ,peynir yiyebilirsin
Ben ara ara arkadaş aktivitelerine baktım göremedim seniDenk gelmedim o zamanGeyikten geyiğe atlıyorsunuzhoş buldum,ya ben burayı unuttum desem geyikten başımı kaldıramadım
Meyvenin fazlasıda kilo yapar1 dilim karpuz yeter sana daha fazla veremeyizbana meyve verin yeter. Sdaece meyveyle yaşayabilirim
evet ya bende bazlama biliyorum (beni)dedi dızlama deyin.. nerden çıktı bu dızlamaa.Bazlama diyoruz bizde
arkadaşların o kadar çok ki arada kaynamışım demek he yaa daldan dala,daldan dalaaaBen ara ara arkadaş aktivitelerine baktım göremedim seniDenk gelmedim o zamanGeyikten geyiğe atlıyorsunuz
Bak buda olabilirarkadaşların o kadar çok ki arada kaynamışım demek he yaa daldan dala,daldan dalaaa
Meyvenin fazlasıda kilo yapar1 dilim karpuz yeter sana daha fazla veremeyiz
Menü hazırsa, yapma kısmı daha kolayBu hafta ayarladım neler yapacağımızı,haftayada koşturma olacak
Onlarda farklıdır belki de :))evet ya bende bazlama biliyorum (beni)dedi dızlama deyin.. nerden çıktı bu dızlamaa.
1 dilim verdik yetmiyor hepsini istiyorsunYemek yemem yaa. Karpuzun hepsini bana verin
ne oldu da boyle bi dönüş yaptın nevoşBak buda olabilir
Geyik candır devam edinBenimde çok mesajım vardır geyikteSonra buraya takıldım
Ben bu sefer menüyü ağır tuttum herkes kaçtıBuyük çoğunluk para verecekMenü hazırsa, yapma kısmı daha kolay
Onlarda farklıdır belki de :))
Mutfak aşkım ağır bastıBurdada çenemi çalıştırabiliyorumne oldu da boyle bi dönüş yaptın nevoş
Para verince ne olacak, malzemeler paradan mı alınacak? O daha kolaymış benim zamanımda da olursa bende para veririmBen bu sefer menüyü ağır tuttum herkes kaçtıBuyük çoğunluk para verecek
Kız pinoli sadece meyvemikız biz meyveyi yemek sonra çay çayın yanında tatlı ve arkasından meyveyi yiyoruzz. hımm anladım ben neden 66 kiloyummbana meyve verin yeter. Sadece meyveyle yaşayabilirim
bugün beni çok ağlattınız. 5 tane karpuzla anca neşem yerine gelir1 dilim verdik yetmiyor hepsini istiyorsun