- 1 Eylül 2014
- 7.010
- 6.632
- 39
bu hiç iyi olmadı sen şimdi bi oturuşta küçük bi danayı versinn.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu hiç iyi olmadı sen şimdi bi oturuşta küçük bi danayı versinn.
Sende bize yemek yaparsan bizde sana veririzSiz ne kadar acımasız arkadaşcıklarsınız
Yok o kadar yememKuzu yeterli, olur
Girme bacı kuğunun sahibi burda şışttt duymasınn..
Sende bize yemek yaparsan bizde sana veririz
Komşum aç olsa uyuyamazdım herhaldekomşunuz açken siz nasıl tok uyuyorsunuz?
Sen naptın?Ben çok tuzlu olmadığı sürece farketmiyorEvet alışkın olacaksın
tee. işte budur yavruu..
Tamam o zaman karpuz ve peyniri paylaşalımDızlamada varAmerikan salatası yapacağım size
yapıcak,nevreste yapıcak söz verdi bana amerikan salatası yapicak..Sende bize yemek yaparsan bizde sana veririz
Komşum aç olsa uyuyamazdım herhalde
Rabbim kimseyi böyle bi sınavla karşı karşıya bırakmasın tabi.
Tamam tamam sana da veririm
Sen naptın?
İyi canım haftaya okul kermesi var,sınıf anneleri toplantımız vardı,ona gidip geldimKomşum aç olsa uyuyamazdım herhalde
Rabbim kimseyi böyle bi sınavla karşı karşıya bırakmasın tabi.
Tamam tamam sana da veririm
Sen naptın?
Hemşom hoşgeldin,nerelerdesin dün seni göremedimnevoşşş
Senin maraton başlıyor deseneİyi canım haftaya okul kermesi var,sınıf anneleri toplantımız vardı,ona gidip geldim
kız doğru deyon bu dızlama nerden çıktı bazlama yahu oo bak şimdi kafam karıştı dızlamamıydı,,yoksam bazlamamıı,,hımm biz ona bazlama diyoruz. Yöre yöre değişiyor demek ki
ben dızlama yemem tatlım. Diyetteyim de üstünüze afiyetTamam o zaman karpuz ve peyniri paylaşalımDızlamada var
Bazlama diyoruz bizdekız doğru deyon bu dızlama nerden çıktı bazlama yahu oo bak şimdi kafam karıştı dızlamamıydı,,yoksam bazlamamıı,,
Amerikan salatası olmazsa olmazyapıcak,nevreste yapıcak söz verdi bana amerikan salatası yapicak..
yapıcak,nevreste yapıcak söz verdi bana amerikan salatası yapicak..