- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Kahvaltı yapmadığın nasılda belli, ne yesem diye aranıyorsunNe yiyorsunuz banada verin
Karpuz yiyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahvaltı yapmadığın nasılda belli, ne yesem diye aranıyorsunNe yiyorsunuz banada verin
elimde çatal ,kaşık bekliyom (beni) yedi dızlamaları ağırlık yaptı uyumaya gitmiştir..halen bekliyom o modda bekle gelsin nevrestemm..Bende o moddayım şuan
Aranıyorum vallahiKarpuzun yanında peynirde var mıKahvaltı yapmadığın nasılda belli, ne yesem diye aranıyorsun
Karpuz yiyoruz
Tuzsuz köy peyniri seversen varAranıyorum vallahiKarpuzun yanında peynirde var mı
Ben daha fazla bekleyemem çabuk gelsinelimde çatal ,kaşık bekliyom (beni) yedi dızlamaları ağırlık yaptı uyumaya gitmiştir..halen bekliyom o modda bekle gelsin nevrestemm..
Hiç farketmez hepsi olurTuzsuz köy peyniri seversen var
Ben hepsini yiyemiyorum illa tuzsuz olacakHiç farketmez hepsi olur
karpuz ,kavun,dızlama,,bu saate kadar nettinde kahvaltı yok ..açsın sen açç..Ne yiyorsunuz banada yerin
komşunuz açken siz nasıl tok uyuyorsunuz?Size yok
Yedik bitti1 dilim kaldı versem mi ki
Ben çok tuzlu olmadığı sürece farketmiyorEvet alışkın olacaksınBen hepsini yiyemiyorum illa tuzsuz olacak
Yaşlanınca zorluk çekmiycem hiç
Sabah canım istemedi öğlen okulda toplantı vardı oraya gittim yeni geldimÇok fena açıktımkarpuz ,kavun,dızlama,,bu saate kadar nettinde kahvaltı yok ..açsın sen açç..
ne canavaru kızz neka şeker,neka tatlı, bir hatuncağızım benn..
yettim garii buyur neka açsınn senn..Ben daha fazla bekleyemem çabuk gelsin
Bana verecekler onuda sana yokkomşunuz açken siz nasıl tok uyuyorsunuz?
Sağol canımyettim garii buyur neka açsınn senn..
bu hiç iyi olmadı sen şimdi bi oturuşta küçük bi danayı versinn.Sabah canım istemedi öğlen okulda toplantı vardı oraya gittim yeni geldimÇok fena açıktım
elimde çatal ,kaşık bekliyom (beni) yedi dızlamaları ağırlık yaptı uyumaya gitmiştir..halen bekliyom o modda bekle gelsin nevrestemm..
Yok o kadar yememKuzu yeterli, olurbu hiç iyi olmadı sen şimdi bi oturuşta küçük bi danayı versinn.
Girme bacı kuğunun sahibi burda şışttt duymasınn..İstersen kuğu meselesine girmiyeyim
Bana verecekler onuda sana yok