- 8 Aralık 2011
- 45.524
- 165.015
- 798
Senide alalım niyekiİkiniz birbirinizi yapın benim için hiç sorun değil![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senide alalım niyekiİkiniz birbirinizi yapın benim için hiç sorun değil![]()
Yaptığımız,bildiğimiz o kadar çok dünya mutfağından yemek varDüşünmüyorum canım, dünya mutfağı çok uzak bana:))
Yok canım yarışmalardan yana şanssızım ben![]()
Canım benimle ilgili değilEvet çorbalardaydı o
Offf
Nevoş ya torpil yap gelinine![]()
Doğum günü nasıl geçti ne aldınız?Ben de iyiyim canım![]()
Ben miEfserrrr efserrrr sokakta "1dknizi ayirir misiniz? Anket yapacağız" deyip 1saat oyalayan yakamiza yapisan anketorler gibisin![]()
Ben sizin gibi katılmam demiyorumSenide alalım niyekiseyansımızı genişletelim
![]()
Ne Değişti ki harbilere verildiği için de ben istiyorum, o zaman onların da OlmasınYaptığımız,bildiğimiz o kadar çok dünya mutfağından yemek varEn azından arap mutfağı var
Canım benimle ilgili değilAyrıca sana verilse herkes ister
![]()
EvetttBen mi![]()
O geçen kategoride önderlik etti bizenevos kendimi camdan attirma banayamıh şefin önderlik.etsin sana
![]()
Durup.durup kural çıkarma benim başımaO geçen kategoride önderlik etti bizeSen bu kuralı bilmiyorsun galiba
![]()
Prensesin kazandığı yarışmadan itibaren herkese verilecekNe Değişti ki harbilere verildiği için de ben istiyorum, o zaman onların da Olmasın![]()
Bu kuralı yeni ekledikDurup.durup kural çıkarma benim başıma![]()
Prensesin kazandığı yarışmadan itibaren herkese verilecekÖncekiler sayılmıyor
![]()
Hangi yemek nereye ait hiç bilmiyorum ben Nevoş, beğendiğim tarifin kökenine bakmadan yapıyorumYaptığımız,bildiğimiz o kadar çok dünya mutfağından yemek varEn azından arap mutfağı var
Canım benimle ilgili değilAyrıca sana verilse herkes ister
![]()
Doğum günü yarın canım:)Doğum günü nasıl geçti ne aldınız?
Aşk olsunEvettt![]()
Tamam araştırma yaparsan bulursunHangi yemek nereye ait hiç bilmiyorum ben Nevoş, beğendiğim tarifin kökenine bakmadan yapıyorum
Doğum günü yarın canım:)
Ben ayakkabı aldım, çocuklar da keten gömlek aldı![]()
O zaman benden sonrakileri kapsar,beni.kapsamaz kiiiiBu kuralı yeni ekledik![]()
efserim az ötede icra et göreviniAşk olsungörevini içra eden bir hipnozcuya hakaret ediyosun anketçi diyerek
![]()
Ya sen oy verenlerin peşine düşsene benim peşimi bırakTamam araştırma yaparsan bulursunBen yardımcı olurum
![]()
Okuyorum okuyorum diyorum bunu tanıyorum ama kimHangi yemek nereye ait hiç bilmiyorum ben Nevoş, beğendiğim tarifin kökenine bakmadan yapıyorum
Doğum günü yarın canım:)
Ben ayakkabı aldım, çocuklar da keten gömlek aldı![]()
İlgi alanım sensinO zaman benden sonrakileri kapsar,beni.kapsamaz kiiii
efserim az ötede icra et görevinihadi yavrum,hadi guzum,hadi benim güzel gözlü hemsom
![]()