- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
o harbiler deki kısa üç harfli harbinin yanına sıkışmış_ler çoğul takısı benmiyimNe Değişti ki harbilere verildiği için de ben istiyorum, o zaman onların da Olmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o harbiler deki kısa üç harfli harbinin yanına sıkışmış_ler çoğul takısı benmiyimNe Değişti ki harbilere verildiği için de ben istiyorum, o zaman onların da Olmasın
Önden beni mi yollar bir ses duysun Mahalleyi havaya kaldırır ona göreBence seni,kendine siper eder o zalim kadin efser
Demek ki taktiklerinde hata var
Taktiklerim doğru olmasa şuan o madalya sende olmazdıBence seni,kendine siper eder o zalim kadin efser
Demek ki taktiklerinde hata var
Efser bizimki şey gibi oldu''Kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş''Demisünnet çoçuğuna altın takılmış gibi
Nevoşum kedi uzanamadığı ete birşey diyordu neydi oBoşver bak benimde yokHiç güzel durmuyor zaten
Acaip şımardımkurban olsun kız sanamadalyada neymisssss
Arabayla gelirim taşı atar kacarim yetisemez kiiiiÖnden beni mi yollar bir ses duysun Mahalleyi havaya kaldırır ona göre
Huuuuu tüylerm urperdiTaktiklerim doğru olmasa şuan o madalya sende olmazdı
Az önce yazdım pis dermişNevoşum kedi uzanamadığı ete birşey diyordu neydi o
Acaip şımardım
Plakanı alır bakArabayla gelirim taşı atar kacarim yetisemez kiiii
Huuuuu tüylerm urperdi
Onun kv her yere yetişir dikkatli olArabayla gelirim taşı atar kacarim yetisemez kiiii
Huuuuu tüylerm urperdi
Ondan işte kulp mu yok sankiEfser bizimki şey gibi oldu''Kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş''
Ben gayet Çoğul Madalyasızım yazıyorum, sen benim cümlemdeki 3 harfli -ler e mi takıldıno harbiler deki kısa üç harfli harbinin yanına sıkışmış_ler çoğul takısı benmiyim
Efser kıskandığımızı bu kadar belli etmesek iyi olacakOndan işte kulp mu yok sanki
Gördüm şimdiAz önce yazdım pis dermiş
Ayyy yok hiç kıskanmadımEfser kıskandığımızı bu kadar belli etmesek iyi olacak
Belli oluyorAyyy yok hiç kıskanmadım
Sence camı taşlarken madalyayıda atar mıBelli oluyor
Pinko bende 2 tane madalya istiyorumBen gayet Çoğul Madalyasızım yazıyorum, sen benim cümlemdeki 3 harfli -ler e mi takıldın
Onun kv her yere yetişir dikkatli ol
Sen gözlerini kapat kendini bize bırak,sonra konu açarken bize haber verirsin
Efser bu gece çay içerken boğulur ve ölürsem sendenOkurken genzime kaçtıSence camı taşlarken madalyayıda atar mı
Avcunu yala hemsom atmamSence camı taşlarken madalyayıda atar mı