- 1 Eylül 2014
- 7.010
- 6.632
- 39
Gıdecekmıs kayıt olmus
Ayyy ben de gitmiş sandım. İhtiyacı yok bence. Hoca olarak gidecekse olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gıdecekmıs kayıt olmus
Acelemiz yok bu kategori olmaz başkası size uygun olurİsterdim ama. Dünya mutfağı bir de. Türk mutfağı olsa bir nebze
Çok geçmiş olsun canım.Umarım önemli birşeyi yoktur.Tam sana cevap yazarken büyük kızıma yine birşey oldu. Ambulansla götürdüler. Az önce konuştum telefonda kendine gelmişti.
Bizi pastaya boğacakAyyy ben de gitmiş sandım. İhtiyacı yok bence. Hoca olarak gidecekse olabilir
Bugün sesi çıkmadıUmarım sorun yokturÇok geçmiş olsun canım.Umarım önemli birşeyi yoktur.
Tabiki de hayırDr gıttın mı??
İnşallah Nevoş.Bugün sesi çıkmadıUmarım sorun yoktur
Ağrı kesildi diye ihmal etmeTabiki de hayır
Antibiyotik az kaldı bitince gitcem
Sen istediğin saatte ve günde gel yavru ise gitmem ulaa o gunnBen mesajı aldım. Sana gelirsem cumartesi geleceğim
Enemmm.. Arabistan haa.. Orada yaşamlar nasıl acaba. Niye geç yatiyonuzki..Kakao ve Ben canimsin arabistanda yasayanlarin cogu bu saate uyanirrr gec uyudugumuzdan
Atacağım nevrestem. Malzemeleri kendimiz alıyoruz yapıyoruz ve eve getiriyoruz pastamizi..Maşaallah canımKakao kursa gidip hepimize hava atacak
Yok canım haberUmarım öyledir
Tamam biz bekliyoruz pastalarınıAtacağım nevrestem. Malzemeleri kendimiz alıyoruz yapıyoruz ve eve getiriyoruz pastamizi..
Yazıldım canim pastane pastaları gibi yapıyorlar. Eğlence olacak benim icinKakao ve Ben pasta kursuna mı gitmiş?
Paralı mı canım kurs?Atacağım nevrestem. Malzemeleri kendimiz alıyoruz yapıyoruz ve eve getiriyoruz pastamizi..
Geçmiş olsun canımTabiki de hayır
Antibiyotik az kaldı bitince gitcem
İsmek canım parasız.ama tüm malzemeleri biz alıyoruz. Cuma akşamı yapacağız. Daha yeni başladım 2dir gidiyorum teknikleri ogretiyorlar sonrada pasta yapılışını gösteriyorlar..harika bir şey adra..o kadar farklı ki ev muhallebi sinden filannParalı mı canım kurs?
İyi bari parasızsa.Paralı olsaydı dicektim sizi kandırıyorlar.Ama yapmışlar bir hayır malzemeleri de verselerdi ya. Trt`de kaç yıllık bir pasta ustası pasta yapıyor bir programda.Resmen o yaparken cinnet geçiriyorum.Pastaya krem şantiyi döşeyip üstüne reçel döküyor.Hazırları sevmiyorum o yüzden.İsmek canım parasız.ama tüm malzemeleri biz alıyoruz. Cuma akşamı yapacağız. Daha yeni başladım 2dir gidiyorum teknikleri ogretiyorlar sonrada pasta yapılışını gösteriyorlar..harika bir şey adra..o kadar farklı ki ev muhallebi sinden filann
Yok Nevoşum geçince gitcem şimdi Ağrı'dan müdahale etmez ki zatenAğrı kesildi diye ihmal etme
Teşekkür ederim az kaldıGeçmiş olsun canım