- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
İyi bakalımÇözdük herhalde demi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi bakalımÇözdük herhalde demi
İyi geceler canım.Onunda selami var hadi ben kactim,iyi geceler size
İyi bakalım
Hepsi beceriksiz.Haklısın adra'cım hiçbirine güven yokOnlara göre çok güzel oluyor,beğenmeyince bahane arıyorlar
Teknik bilgiyi bizde çok bilmiyoruzBirde edi olayım diyorum
Ben evlendiğimden beri boyatmıyorum saçımı ama normalde eşime boyatıyordum. Öyle zor birşey değil ablanlar halleder. Işıltı videosu vardır Google da.Yok kötü değil de bir değişiklik yok sadece.En iyisi evde boyamak.Gitmem artık kuaföre.Işıltıyı da evde attırırım atla deve değil ya.Gidecek kuaför kalmadı zaten.Çok maceralı ilişkilerim var onlarla.İltifatın için de sağol.
Teknik bilgiyi bizde çok bilmiyoruz
BeceriksizlerBazen çok güzel saçlar görüp imreniyorumAma her saça aynı işlem olmuyor,birde kuaför bulmak zorEn iyisi kalsınHepsi beceriksiz.
Şimdi de bana gelmeye başladı bildirimÇözdük herhalde demi
Ben karıştırıp buluyorum AblacımBende o kadarı yok bile yani
E-mail mi geliyor sanadaŞimdi de bana gelmeye başladı bildirim
Ben karıştırıp buluyorum Ablacım
Tabi yoksa zor oluyor.İyi bilmekmlazım demi
Normalde kapalı, hiçbiri için gelmiyo ama efserim Albüm için gelmiş. Forumdan gelen mail forum seçeneğine düştüğü için fark etmemişim :))E-mail mi geliyor sanada
En iyisini yapıyorsun.Kardeşim ben yaparım dedi zaten.Hiç aklıma gelmemişti videoya bakmak.Sağol canım.Ben evlendiğimden beri boyatmıyorum saçımı ama normalde eşime boyatıyordum. Öyle zor birşey değil ablanlar halleder. Işıltı videosu vardır Google da.
Ne demek efendim, Söyleyene değil söyleyene bak
Tabi yoksa zor oluyor.
Eşime öyle öğrettim ben videoyu açtım baktı yaptı :))En iyisini yapıyorsun.Kardeşim ben yaparım dedi zaten.Hiç aklıma gelmemişti videoya bakmak.Sağol canım.
Çok ilginçTakibi bırak sendeNormalde kapalı, hiçbiri için gelmiyo ama efserim Albüm için gelmiş. Forumdan gelen mail forum seçeneğine düştüğü için fark etmemişim :))
Biraz öyleMutlaka zor olur onun için siteyide iyi bilmek lazım.
Albüm takipte değil ama tek resimden kalkmıyor. Takibi bırak diyorum değişiklik yok. Neyse gelsin birşey olmaz :))Çok ilginçTakibi bırak sende