- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
Eveeet =) faydalıymış yakayım dedim :)Saçlarına kına mı yaktın marga'cım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eveeet =) faydalıymış yakayım dedim :)Saçlarına kına mı yaktın marga'cım
Yok be kuzum siyaha attım =) yarın atsam pinkoşum şuan o kadar çok işim var ki bir yandan resimleri düzenlemekle uğraşıyorumm :)Turuncu :))
Resim at bakim nasıl olmuş
Güle güle kullanNasıl oldu merak ettimEveeet =) faydalıymış yakayım dedim :)
Şu renkli kınalardan varya siyah olanından aldımGüle güle kullanNasıl oldu merak ettim
Tamam tatlım ne zaman müsait olursan. Az kaldı yarışmana demiYok be kuzum siyaha attım =) yarın atsam pinkoşum şuan o kadar çok işim var ki bir yandan resimleri düzenlemekle uğraşıyorumm :)
AnladımGüzel olmuştur senin gibi güzeleŞu renkli kınalardan varya siyah olanından aldım
Fazla durdurmadım başımda çok siyah olsun istemedim
Gösteririm :)
kendim boya yapana kadar batırdım üstümü başımı
yüzümde kına suları akıyordu iyi iz bırakmadı
24 mayısta canım geceye doğru açıcam :) aynen az kaldı :)Tamam tatlım ne zaman müsait olursan. Az kaldı yarışmana demi
ayyyyy yerim ablaşummmm seni bennnn :) teşekkür ederimAnladımGüzel olmuştur senin gibi güzele
Annen kızmasın
Hadi bakalım merakla bekliyoruz24 mayısta canım geceye doğru açıcam :) aynen az kaldı :)
Şifa olsun canımayyyyy yerim ablaşummmm seni bennnn :) teşekkür ederim
yarında hindistan cevizi yağı sürücem başımaaa
Sağol Ablam
Eveeet =) faydalıymış yakayım dedim :)
Boya yakıyor en azından bunun zararı yok :) saçlarımın bir bölümü yoğun kına kokuyor bir bölümü şampuan yarın tekrar yıkayacağım kokusu gider herhalde
Saatler olsun margacım,kına saçlaıda besler
Boya yakıyor en azından bunun zararı yok :) saçlarımın bir bölümü yoğun kına kokuyor bir bölümü şampuan yarın tekrar yıkayacağım kokusu gider herhalde
yastığına akıtmıo mu pekiiBoya yakıyor en azından bunun zararı yok :) saçlarımın bir bölümü yoğun kına kokuyor bir bölümü şampuan yarın tekrar yıkayacağım kokusu gider herhalde
Yok canım :) oda nerden çıktı bugün o kadar yıkadıktan sonra ıslak ıslak bile yastığıma başımı koydum hiç boya falan vermediyastığına akıtmıo mu pekii
Aynen ablam bakım olsun diye sürüyorum artık :)Zararsız dır kına saçıda besler,bir kaç yıkamada da kokusu gider
bilmemm hep oyle derlerrr aklıma geldii..Yok canım :) oda nerden çıktı bugün o kadar yıkadıktan sonra ıslak ıslak bile yastığıma başımı koydum hiç boya falan vermedi
mesela bir tanıdığım saç boyası ile boyadı
başını duvara yaslamıştı kız
boyatmasının üstünten 1 hafta geçmesine rağmen
duvara boyası çıktı
Oh maşallah benim de çok cadı saçlarım vardır zaten öyle değil mi kızlarbilmemm hep oyle derlerrr aklıma geldii..
bn ne boya ne kına hiçbirini kullanmıyorum.
çok doğal ve kaliteli saçlarım var ( ovunmek gibi olmasın )
Bebem yarışmaya katılıcan mıbilmemm hep oyle derlerrr aklıma geldii..
bn ne boya ne kına hiçbirini kullanmıyorum.
çok doğal ve kaliteli saçlarım var ( ovunmek gibi olmasın )
ne yarışması canmmBebem yarışmaya katılıcan mı