- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
O zaman takip et seçeneği işaretli olunca bildirim geliyor.Bende bilmiyorum ki :) Olduğu gibi kabulleneyim dedim bu çıktı
Nevoş ben bırakmıştım takibi gelmemiş bana bildirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman takip et seçeneği işaretli olunca bildirim geliyor.Bende bilmiyorum ki :) Olduğu gibi kabulleneyim dedim bu çıktı
Nevoş ben bırakmıştım takibi gelmemiş bana bildirim.
Çok korkuyorumEvini taşlamadim diye şımarma 2 saat uzagimdasin
Neden kişisel algılıyorsun bilmiyorum kiÇünkü sen beni sevmiyosunn artik eskisi gibi,sıkıldın benden
Nevos sen beni tehdit mi ediyon
Sağol canım.Geçmiş olsun Adra'cım
Benim saçım papatya.Rengi biraz açılmıştı.Biraz koyulat aralara da ışıltı at dedim.Dipleri yaptı kopkoyu.Bildiğin dip boyam gelmiş gibi.Eve geldim evdekiler de beğenmeyince aradım söyledim.Ertesi gün gittim düzelti dipleri ama istediğim gibi olmadı.Sanki hiç boyatmamışım gibi.Giden o kadar saat de cabası.Beceremiyorsan kapat o dükkanı.Adımı uykucu diye çıkarcan
Resim at bakayım nasıl yapmış. Belki Alışık olmadığın için sana kötü geliyordur.
Bana mail gelmiyor.Bildirim olarak geliyorda,bana ayrıyeten mail olarak ta geldi..
zezkziligin kurtaramiycak seni nevosÇok korkuyorum
He he tamam yedimNeden kişisel algılıyorsun bilmiyorum ki
Hastaydım biliyorsun
Sağol canım.
Benim saçım papatya.Rengi biraz açılmıştı.Biraz koyulat aralara da ışıltı at dedim.Dipleri yaptı kopkoyu.Bildiğin dip boyam gelmiş gibi.Eve geldim evdekiler de beğenmeyince aradım söyledim.Ertesi gün gittim düzelti dipleri ama istediğim gibi olmadı.Sanki hiç boyatmamışım gibi.Giden o kadar saat de cabası.Beceremiyorsan kapat o dükkanı.
Bana mail gelmiyor.
Gidip normal şeyler yazdım şimdilik biraz daha uzarsa eeee daha daha nasılsın diyebilirimNeyseki konuyu biliyorr
Bilmiyorlar iş yapıyorlarSağol canım.
Benim saçım papatya.Rengi biraz açılmıştı.Biraz koyulat aralara da ışıltı at dedim.Dipleri yaptı kopkoyu.Bildiğin dip boyam gelmiş gibi.Eve geldim evdekiler de beğenmeyince aradım söyledim.Ertesi gün gittim düzelti dipleri ama istediğim gibi olmadı.Sanki hiç boyatmamışım gibi.Giden o kadar saat de cabası.Beceremiyorsan kapat o dükkanı.
Bana mail gelmiyor.
Ne yaptın ben şimdiSen yazdın ben ispiyonladımzezkziligin kurtaramiycak seni nevos
He he tamam yedim
Sağol canım.
Bana mail gelmiyor.
Kuzenin nasıl? Selam söylezezkziligin kurtaramiycak seni nevos
He he tamam yedim
Onunda selami var hadi ben kactim,iyi geceler sizeKuzenin nasıl? Selam söyle
İyi geceler HemşomOnunda selami var hadi ben kactim,iyi geceler size
Iyi geceler. Allah Rahatlık versinOnunda selami var hadi ben kactim,iyi geceler size
Gidip normal şeyler yazdım şimdilik biraz daha uzarsa eeee daha daha nasılsın diyebilirim
Onunda selami var hadi ben kactim,iyi geceler size
Yok kötü değil de bir değişiklik yok sadece.En iyisi evde boyamak.Gitmem artık kuaföre.Işıltıyı da evde attırırım atla deve değil ya.Gidecek kuaför kalmadı zaten.Çok maceralı ilişkilerim var onlarla.İltifatın için de sağol.Hadi ya.. Kötü olmuş, değiştirirsin kuaförünü bu ay böyle idare ediver. Güzel hatunsun kötü durduğunu sanmıyorum.
Olayı çözdük mü ablacımGördümmm gördümmm bu sefer
İyi geceler harbicim iyi uykular
Olayı çözdük mü ablacım
Haklısın adra'cım hiçbirine güven yokOnlara göre çok güzel oluyor,beğenmeyince bahane arıyorlarYok kötü değil de bir değişiklik yok sadece.En iyisi evde boyamak.Gitmem artık kuaföre.Işıltıyı da evde attırırım atla deve değil ya.Gidecek kuaför kalmadı zaten.Çok maceralı ilişkilerim var onlarla.İltifatın için de sağol.