- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.775
- 60
Gelmez bir daha umarım
Gelmesin ya her yazılan gelecekse yandım yani,bundan sonra belli olur zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelmez bir daha umarım
Pinko sen neden hemen yumuşuyorsunNeler söyledi görmüyor musunHarbi harbii
Bugün meden konuşmadık ya, özledim ben seni
Efser'in albüme gidip yorum yazayım bakalım gelecek miGelmesin ya her yazılan gelecekse yandım yani,bundan sonra belli olur zaten
Allah Razı olsunBenden destek bekliyormuş PinkomBiraz destek oldum döküldü
Ama ben seni korudum
Efser'in albüme gidip yorum yazayım bakalım gelecek mi
Ne yapalım nevoş, onu da Rabbim böyle yaratmış, kabullencez mecburrPinko sen neden hemen yumuşuyorsunNeler söyledi görmüyor musun
Hiç şaşırmadım uyuduğuna.İyi olmana sevindim canım.Dünkü kuaför maceramı saymazsak iyi sayılırım.Saç boyattım beceremedi beceriksiz.Iyiyim çok şükür adracım toparladım. Uyuyakalmıştım, biraz önce uyandım, sabaha kadar nöbet artık
Sen nasılsın?
Evet küstümBizi ihmal ediyorsunAllah Razı olsun
Küsmüşsün sende bana
İyi birşey mi söyledin kötü müDün gece beni çok güldürdü sağolsun Allah'ta onu güldürsünNe yapalım nevoş, onu da Rabbim böyle yaratmış, kabullencez mecburr
Geliyor söylim.Efser'in albüme gidip yorum yazayım bakalım gelecek mi
Geçmiş olsun Adra'cımHiç şaşırmadım uyuduğuna.İyi olmana sevindim canım.Dünkü kuaför maceramı saymazsak iyi sayılırım.Saç boyattım beceremedi beceriksiz.
Adımı uykucu diye çıkarcanHiç şaşırmadım uyuduğuna.İyi olmana sevindim canım.Dünkü kuaför maceramı saymazsak iyi sayılırım.Saç boyattım beceremedi beceriksiz.
Yazdım AblacımEvet ya iyi olur
Hanım Abla takibi bırakmış belki gelmezBirde bildirim değilde e-mail geliyormuş o gelmesin istiyor.Geliyor söylim.
Çünkü sen beni sevmiyosunn artik eskisi gibi,sıkıldın bendenHarbi harbii
Bugün meden konuşmadık ya, özledim ben seni
Nevos sen beni tehdit mi ediyonTamam susuyorumAma hal ve hareketlerine dikkat et herşeyi ortaya dökebilirim
Geliyor söylim.
Yazdım Ablacım
Hanım Abla takibi bırakmış belki gelmezBirde bildirim değilde e-mail geliyormuş o gelmesin istiyor.
Senden çok sıkılmış bana söylediÇünkü sen beni sevmiyosunn artik eskisi gibi,sıkıldın benden
Nevos sen beni tehdit mi ediyon
Bende bilmiyorum ki :) Olduğu gibi kabulleneyim dedim bu çıktıİyi birşey mi söyledin kötü müDün gece beni çok güldürdü sağolsun Allah'ta onu güldürsün
Nevoş ben bırakmıştım takibi gelmemiş bana bildirim.Yazdım Ablacım
Hanım Abla takibi bırakmış belki gelmezBirde bildirim değilde e-mail geliyormuş o gelmesin istiyor.
Evini taşlamadim diye şımarma 2 saat uzagimdasinSenden çok sıkılmış bana söyledi
Belli oluyor mu
Efser ne oluyor diyecekGöremedim mesajını orada,mail olarakta gelmedi,takip etdeyim bakalım olacakmı tekrar yazarmısın nevoş