- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.775
- 60
Biraz öyle
Bilmediklerimizde soruyoruz sana çok fazla seçenekler var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz öyle
Belki yeni bir uygulamadırAlbüm takipte değil ama tek resimden kalkmıyor. Takibi bırak diyorum değişiklik yok. Neyse gelsin birşey olmaz :))
Ben de bildiğim kadarıyla cevaplıyorum Sen sıkıntı olursa sor bir şekilde öğrenirizBilmediklerimizde soruyoruz sana çok fazla seçenekler var.
Ben de bildiğim kadarıyla cevaplıyorum Sen sıkıntı olursa sor bir şekilde öğreniriz
Benim mailim çok düzenli. Reklamlar bi yerde forumdan gelenler bi yerde normal mesajlar başka bi yerde toplanıyor sorun olmuyor o Yüzden. Rahat erişiyorum mailine :))Belki yeni bir uygulamadır
Zaten bir sürü e-mail geliyor oda arada kaynar
O nasıl oluyor?Benim mailim çok düzenli. Reklamlar bi yerde forumdan gelenler bi yerde normal mesajlar başka bi yerde toplanıyor sorun olmuyor o Yüzden. Rahat erişiyorum mailine :))
Yardımcı oluyorsam ne güzelKurtarıcım sensin nasılsa nevoşum
Ne güzel Sizin teknik bilgi fazla olunca öyle oluyorBenim mailim çok düzenli. Reklamlar bi yerde forumdan gelenler bi yerde normal mesajlar başka bi yerde toplanıyor sorun olmuyor o Yüzden. Rahat erişiyorum mailine :))
Ya sevincten kinayi yanlis yere yaktim pinkom..Ben evlendiğimden beri boyatmıyorum saçımı ama normalde eşime boyatıyordum. Öyle zor birşey değil ablanlar halleder. Işıltı videosu vardır Google da.
Ne demek efendim, Söyleyene değil söyleyene bak
:)) sana da öğretirizNe güzel Sizin teknik bilgi fazla olunca öyle oluyor
Yardımcı oluyorsam ne güzel
Hayırdır seni bu kadar mutlu eden neYa sevincten kinayi yanlis yere yaktim pinkom..
Sacima yaktim ansjshskamsjhshs
Tamam iyi olur:)) sana da öğretiriz
Her seferinde çözemesemde uğraşıyorum değil mi ablaOlmazmısın hiç,ne zaman sorsam anında sorunu çözmeye çalışıyorsun
Saçlarına kına mı yaktın marga'cımYa sevincten kinayi yanlis yere yaktim pinkom..
Sacima yaktim ansjshskamsjhshs
Hic bisi yahu aldim kinayi surdum bugun saclarimaHayırdır seni bu kadar mutlu eden ne
Muzur marga
Her seferinde çözemesemde uğraşıyorum değil mi abla
Uzun bir süre rengini değiştiremezsin biliyorsun değil miYoksa güzel olmuşturHic bisi yahu aldim kinayi surdum bugun saclarima
Tabi aynam yerler merler batti
Sonra bir baktim aynaya yikadiktan sonraaa
Hangi renkle karsilastim dersin
Sağol AblamTabi canım hakkını yiyemem şimdi,sonuna kadar savaş veriyorsun uğraşıyorsun
Turuncu :))Hic bisi yahu aldim kinayi surdum bugun saclarima
Tabi aynam yerler merler batti
Sonra bir baktim aynaya yikadiktan sonraaa
Hangi renkle karsilastim dersin