- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Ondan olabilirNevoş takipi bırak dedim oldu herhalde..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ondan olabilirNevoş takipi bırak dedim oldu herhalde..
Evet Ablam seçenek işaretli olmayınca bildirim gelmiyor.Neyse buldun gözünaydın
Kesin öyledirPinkom ben evde değildim ya kuzenim yazmış
Senin kuzenin mi var? Ben neden bilmiyorumPinkom ben evde değildim ya kuzenim yazmış
Ben bu yüzden albümlere yorum yapmaktan korkuyorumZaten bir sürü bildirim geliyor birde onlar olursaBirde albümde buldum takibi kaldır didi kaldırdım
Pinkom sütlü kahve bile ısmarladı sanaSenin kuzenin mi var? Ben neden bilmiyorum
Hadi ordan Şişko bile demişsin
Ben bu yüzden albümlere yorum yapmaktan korkuyorumZaten bir sürü bildirim geliyor birde onlar olursa
Hanım ablaPinkocan gelmişşşşş
Senin bildirim seçeneklerinde birşey vardır ablamMaille ne alaka yani,yorum yapınca niye gelirki
Battı balık yan gider muhabbetine çevirmişPinkom sütlü kahve bile ısmarladı sana
Sabah geldi yaa senle bugün konusmadik ya ondan haberin yok terbiyesiz şişko mu demiş bideee sorarim ben onaSenin kuzenin mi var? Ben neden bilmiyorum
Hadi ordan Şişko bile demişsin
Iyiyim çok şükür adracım toparladım. Uyuyakalmıştım, biraz önce uyandım, sabaha kadar nöbet artıkPinko hoşgeldin.Nasılsın canım?
Benden destek bekliyormuş PinkomBiraz destek oldum döküldüBattı balık yan gider muhabbetine çevirmiş
Bir de deli Demiş
Hanım abla
Kv de mi oluyorsun? Çok ayıp kızının yaptığı, bu yaşta seni kv demi yapacak
Senin bildirim seçeneklerinde birşey vardır ablam
Nevos sen bi sus kandircam ben onu izin vermiyosunKesin öyledir
Gelmez bir daha umarımPinkocan
Heee valla öyle oluyormuşum
Onuda yok ettim zaten
Harbi harbiiSabah geldi yaa senle bugün konusmadik ya ondan haberin yok terbiyesiz şişko mu demiş bideee sorarim ben ona
Tamam susuyorumAma hal ve hareketlerine dikkat et herşeyi ortaya dökebilirimNevos sen bi sus kandircam ben onu izin vermiyosun