- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Afiyet olsunHemde ne yanmaa
Tarihe altın harflerle geçecem
5 tane yemişliğim var yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsunHemde ne yanmaa
Tarihe altın harflerle geçecem
5 tane yemişliğim var yani
valla abla ben hayatimda böyle bir ınsan gormedim. Evine çağırıyor bizi,insan bi yemek yapar dimi. Diyo ki aç misiniz size tantuni soyleyeyim mi ben şoka girdim 10 lahmacun dediğinde hala kendime gelemedim nasil yemiş yaa çok kilolu zaten görsen dana gibi. Ölse var ya taşıyamazlar tabutu 8-10 kisiHergün bunlar nasıl yenirki hayret bişey yani,normal insan sürekli yiyemez kebabları,halbuki kalksa biraz hareket etse ayaklarıda açılır.10 lahmacun ne demek ..
Iyi de nevosum en düşük seviyede de olmaz ki. Gecen yaz zatürre olacakti nerdeyse. neyse işimi kolaylastiriyo benim,100 tlm cepte kalirHazır ve kuru yiyecekler hem sağlıksız,hemde kilo yapıyor
Mersin çok sıcak,kiloda olunca klimasız yaşayamaz
İlişkimiz çok seviyeli bozmayalımTabiki yani neler var okuyoruz duyuyoruz yani
Bencede sorma ilişkinizin boyutuda önemli ama ona göre
Ayyyy yetervalla abla ben hayatimda böyle bir ınsan gormedim. Evine çağırıyor bizi,insan bi yemek yapar dimi. Diyo ki aç misiniz size tantuni soyleyeyim mi ben şoka girdim 10 lahmacun dediğinde hala kendime gelemedim nasil yemiş yaa çok kilolu zaten görsen dana gibi. Ölse var ya taşıyamazlar tabutu 8-10 kisi
Iyi de nevosum en düşük seviyede de olmaz ki. Gecen yaz zatürre olacakti nerdeyse. neyse işimi kolaylastiriyo benim,100 tlm cepte kalir
Ona ne şüpheeeeTarihe altın harflerle geçecem
Yazsam roman olur nevosumAyyyy yeter
Allah yardımcın olsun
Yazsak neler neler varda kendimizi yormuyoruzYaz yaz bitmezYazsam roman olur nevosum
Bende çıkıyorm yarin sabah iş var iyi geceler nevosumBen çıkıyorum
Sayenizde bu saatte çok güldümRabbimde sizin yüzünüzü güldürsün
Hayırlı geceler
valla abla ben hayatimda böyle bir ınsan gormedim. Evine çağırıyor bizi,insan bi yemek yapar dimi. Diyo ki aç misiniz size tantuni soyleyeyim mi ben şoka girdim 10 lahmacun dediğinde hala kendime gelemedim nasil yemiş yaa çok kilolu zaten görsen dana gibi. Ölse var ya taşıyamazlar tabutu 8-10 kisi
Iyi de nevosum en düşük seviyede de olmaz ki. Gecen yaz zatürre olacakti nerdeyse. neyse işimi kolaylastiriyo benim,100 tlm cepte kalir
İlişkimiz çok seviyeli bozmayalım
Ona ne şüpheeee
Ben çıkıyorum
Sayenizde bu saatte çok güldümRabbimde sizin yüzünüzü güldürsün
Hayırlı geceler
Bende çıkıyorm yarin sabah iş var iyi geceler nevosum
Valla sonunda.kiyicam herhalde 100 tlyeo olcakOffff cidden sorunlu bir kadın hemen icabına bakmak lazım
Benden uzak olsun dyon yani
Çarşamba gelmezsem bilinki metris cezaevinde olacağım don neyim yollayın bana sarmada olsun
Allah rahatlik versin ablacim. Bozma moralini. Su akar,yatağını bulur. Insallah hepiniz içinde hayırlısı neyse o olur.Cümleten iyi geceler şekerler sabah görüşürüz
Allah rahatlik versin ablacim. Bozma moralini. Su akar,yatağını bulur. Insallah hepiniz içinde hayırlısı neyse o olur.
Beni sevmiyorsunuz onaMerhaba canım Hayırdır niye trip yapıyorsun
Kim demişSeni sevmez olurmuyuzBeni sevmiyorsunuz ona
Ben oyle hissettim kac gundur yokum hic sordun mu beniKim demişSeni sevmez olurmuyuz