- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
Hahaha adım çıkar ablaHain gelin ucuz helva yapmış derlerr
Bak bak benmkine 30 kuruşluk dankek,kendisininkine bol malzemeli helvaaaAblam benim helvayı yaparken malzemeyi bol koy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha adım çıkar ablaHain gelin ucuz helva yapmış derlerr
Bak bak benmkine 30 kuruşluk dankek,kendisininkine bol malzemeli helvaaaAblam benim helvayı yaparken malzemeyi bol koy
Abooooooovvv
Gülmekten çenem ağrıdı
Sponsor bulmak lazımKimsede olmaz gerçi
Ben kendim için istedim helvayıBana layık değil miHahaha adım çıkar abla
Bak bak benmkine 30 kuruşluk dankek,kendisininkine bol malzemeli helvaaa
Hahaha adım çıkar abla
Bak bak benmkine 30 kuruşluk dankek,kendisininkine bol malzemeli helvaaa
Sponsor kolay kaygana dedikmi tamamdır iş
Siz bayağı seri katil çıktınızFare zehirini bende düşünüyom ama misafirlere
Siz bayağı seri katil çıktınız
Abla çok sagliksiz besleniyo. Her gün her gün tantuni,kebap dürüm,patates kizartmasi yenir mi Allah aşkına? Hiç yemek yapmaz,hep dışarıdan yer. Hazir şeyler yağlı yağlı. Kolesterol çok yüksek. Kac defa hatanelik oldu. Bi oturusta 10 lahmacun yemiş,kadina et yasak ben 2 tane zor yerim. klimanin önünden hiç kalkmaz. 18 derecede çalışır o klima hep. Evi buz dolabı gibi,yaz ortasinda üşüyorsun evinde. Tuhaf tuhaf alışkanlıkları var. Hep hasta heppÇok genç daha sağlık gitmiş desene
Onlara göre hiç yapmadılarAkan sular durur
Geçen k.validem diyorki bana,hiç kaynanalık yaptım mı dedi,bende yapmadın dersem çarpılırım dedim nasıl gülüyor varya
Yandılar vallahiBuzdağının altı bunlar yukarlara çıktıkça kaynayacak daha arturada dedim gülüyor
Oyyy ablaaaa soy kırım yapcan yaniFare zehirini bende düşünüyom ama misafirlere
Abla çok sagliksiz besleniyo. Her gün her gün tantuni,kebap dürüm,patates kizartmasi yenir mi Allah aşkına? Hiç yemek yapmaz,hep dışarıdan yer. Hazir şeyler yağlı yağlı. Kolesterol çok yüksek. Kac defa hatanelik oldu. Bi oturusta 10 lahmacun yemiş,kadina et yasak ben 2 tane zor yerim. klimanin önünden hiç kalkmaz. 18 derecede çalışır o klima hep. Evi buz dolabı gibi,yaz ortasinda üşüyorsun evinde. Tuhaf tuhaf alışkanlıkları var. Hep hafta hepp
Hazır ve kuru yiyecekler hem sağlıksız,hemde kilo yapıyorAbla çok sagliksiz besleniyo. Her gün her gün tantuni,kebap dürüm,patates kizartmasi yenir mi Allah aşkına? Hiç yemek yapmaz,hep dışarıdan yer. Hazir şeyler yağlı yağlı. Kolesterol çok yüksek. Kac defa hatanelik oldu. Bi oturusta 10 lahmacun yemiş,kadina et yasak ben 2 tane zor yerim. klimanin önünden hiç kalkmaz. 18 derecede çalışır o klima hep. Evi buz dolabı gibi,yaz ortasinda üşüyorsun evinde. Tuhaf tuhaf alışkanlıkları var. Hep hafta hepp
Onlara göre hiç yapmadılar
Şimdi güler tabiBen söylesem neler olur acaba
Biz ailece en fazla 10-11 tane yiyoruzHergün bunlar nasıl yenirki hayret bişey yani,normal insan sürekli yiyemez kebabları,halbuki kalksa biraz hareket etse ayaklarıda açılır.10 lahmacun ne demek ..
Tabi ablam beterin beteri var,halimize çok şükürEspri yapıyoruzBuradaki konuları okuyunca bizim öyle durumlarımız olmadı hiç.
Neler olur blemem nevoş sen kaç istersen sorma bile
Yandılar vallahi
Oyyy ablaaaa soy kırım yapcan yani
Biz ailece en fazla 10-11 tane yiyoruz
Tabi ablam beterin beteri var,halimize çok şükürEspri yapıyoruz
Ben sormasam iyi olur