- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Tamam o olabilir22 saat falandir o zaman ama 20 saat kesin
İkimizide terketti o zaman pinko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam o olabilir22 saat falandir o zaman ama 20 saat kesin
Menapoza mı giriyor nedir bi triplerdeTamam o olabilir
İkimizide terketti o zaman pinko
Yok canım o kadar değildirMenapoza mı giriyor nedir bi triplerde
Var bişey ama nevos cidden. Forum ve foruma dair herkese arkasını döndü farkında değil misinYok canım o kadar değildir
O konuda haklısın hemşomKim küstürdü acabaBize mi küstü yoksaVar bişey ama nevos cidden. Forum ve foruma dair herkese arkasını döndü farkında değil misin
Bize kurban olsun yok ya dönem dönem insan bunalir içine kapanmak ister ya öyle bişey. Çok yalnız o da aslinda. Hiç arkadaşı yok,hep evde,hep evde. Herşeyden sıkıldı. Biraz depresif bir durumu var anladigim kadariylaO konuda haklısın hemşomKim küstürdü acabaBize mi küstü yoksa
Siz arada dellenip bana çatıyorsunuz zatenBize kurban olsun yok ya dönem dönem insan bunalir içine kapanmak ister ya öyle bişey. Çok yalnız o da aslinda. Hiç arkadaşı yok,hep evde,hep evde. Herşeyden sıkıldı. Biraz depresif bir durumu var anladigim kadariyla
O da var evet. Deli o deliSiz arada dellenip bana çatıyorsunuz zaten
Tabi canım kolay değil Allah yardımcısı olsunİşleride yoğun bunalmış olabilir
Seni Pinko'ya şikayet edeceğimO da var evet. Deli o deli
Et korkan kimSeni Pinko'ya şikayet edeceğim
Özelden yazdıklarınıda söyleyeceğimEt korkan kim
Söyleeee bir de sütlü gayfe söyleeeeÖzelden yazdıklarınıda söyleyeceğim
Şekerli mi olsunSöyleeee bir de sütlü gayfe söyleeee
Yok sade olsun zaten çok kilo aldiŞekerli mi olsun
Kahveyi Pinko mu içecekNerde kilo aldı tığ gibi benim arkadaşımYok sade olsun zaten çok kilo aldi
Ben kahve içmem ki neresi tig beee şiş o kalın şişKahveyi Pinko mu içecekNerde kilo aldı tığ gibi benim arkadaşım
Seni çok kıskanç gördümBen kahve içmem ki neresi tig beee şiş o kalın şiş
HahayyttSeni çok kıskanç gördüm
Bitti canım çok şükür.İyiyim canım sağolBitti mi işleriniz
AdraaaBitti canım çok şükür.
Selam bu arada.