- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Hımm yakında kaynana olacak gibi duruyonn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısı olsun şöyle bir geçmişi okudumdaa hayırlısı ise olsun değilse bahaneler olsun bitsin be yavru...Maaleseff
bu işler kader ve kısmet ve birazda akıl patlatmakk ama aşkın gözü kör oluyor be canımcımm..Maaleseff
adı üstünde keleşli hatunn..Siz bayağı seri katil çıktınız
bu işler kader ve kısmet ve birazda akıl patlatmakk ama aşkın gözü kör oluyor be canımcımm..
adı üstünde keleşli hatunn..
Asıl siz beni sevmiyorsunuzKaç gündür kimse yok tek başıma takılıyorumBen oyle hissettim kac gundur yokum hic sordun mu beni
Merhaba Prensesim iyidir sen nasılsınnasılsınız kızlar neler yapıyorsunuz,herkese selam
Nevosum en çok ben seviyom seni bak pinkonda terk etti yine bana kaldin minnosAsıl siz beni sevmiyorsunuzKaç gündür kimse yok tek başıma takılıyorum
Evet hemşom bir sen seviyorsun beniPinko'ya küstümNevosum en çok ben seviyom seni bak pinkonda terk etti yine bana kaldin minnos
hemsoooommm benimmm zekzi nevosummmm bende konuşmuyom zaten nevosEvet hemşom bir sen seviyorsun beniPinko'ya küstüm
Eminim konuşmuyorsundurhemsoooommm benimmm zekzi nevosummmm bende konuşmuyom zaten nevos
sağol nevrestem yine gribim desemMerhaba Prensesim iyidir sen nasılsın
nevoşu ben de çok seviyom,lütfen tek başına sahip çıkmayalım dostumNevosum en çok ben seviyom seni bak pinkonda terk etti yine bana kaldin minnos
Hee konusmadik Son 24 saattirEminim konuşmuyorsundur
En çok ben en çoook bennnevoşu ben de çok seviyom,lütfen tek başına sahip çıkmayalım dostum
Canımsın hala iyileşmedin miNasıl boşvereyimGeçmiş olsunsağol nevrestem yine gribim desem
sen beni boşver asıl sen nasılsın
Sağol prensesim duygularımız karşılıklınevoşu ben de çok seviyom,lütfen tek başına sahip çıkmayalım dostum
24 olduğunu pek sanmıyorumHee konusmadik Son 24 saattir
En çok ben en çoook benn
22 saat falandir o zaman ama 20 saat kesin24 olduğunu pek sanmıyorum