- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
Ay nevosum bende ondan korkuyorm,kadın çok genç yaa çok genncc benim helvami kavurup kocama yeni kız alır hain kadınAynen öyle ablam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay nevosum bende ondan korkuyorm,kadın çok genç yaa çok genncc benim helvami kavurup kocama yeni kız alır hain kadınAynen öyle ablam
Aynen öyle ablam
Alır vallahi almaz mıAllah korusunAy nevosum bende ondan korkuyorm,kadın çok genç yaa çok genncc benim helvami kavurup kocama yeni kız alır hain kadın
Buyrun cenaze namazınaAyyy bir duysalar varya
50 kuruş çok değilmi bimden 30 kuruşluk olandan alırız
Ay nevosum bende ondan korkuyorm,kadın çok genç yaa çok genncc benim helvami kavurup kocama yeni kız alır hain kadın
Hayır'ın hıyar olma durumu bu olsa gerek cenazeye gelenler dua değil beddua edicekDankek pahalı olur boşver salla onu,terkos suyuyla az şeker kaynadımı tamamdır az bişide margarin yeter
Mezarcı nevos diye boşuna mi diyorum ben50 kuruş çok değilmi bimden 30 kuruşluk olandan alırız
Buyrun cenaze namazına
İyi olur o zamanOnu 25 kuruşa alırız pazarlık yaparız
Benden de küçüktü demi öyle hatırlıyorum sanki
Tabi tasarruflu kadınım benHayır'ın hıyar olma durumu bu olsa gerek cenazeye gelenler dua değil beddua edicek
Mezarcı nevos diye boşuna mi diyorum ben
Hayır'ın hıyar olma durumu bu olsa gerek cenazeye gelenler dua değil beddua edicek
Mezarcı nevos diye boşuna mi diyorum ben
Ablam benim helvayı yaparken malzemeyi bol koyÖn saflardan arka saflara
İyi olur o zaman
Harbi çok bekler
Maalesef ablaaa 45 yaşında gerçi beden yaşı 70. Çok hastalikli kadin. Aşırı kilolu,oturan boğa gibi aniden felç geçirip yataga düşerse yemeğine fare zehri katarim napim onu mu cekicemOnu 25 kuruşa alırız pazarlık yaparız
Benden de küçüktü demi öyle hatırlıyorum sanki
Ablam benim helvayı yaparken malzemeyi bol koy
Sen daha iyi bilirsin ablamOlmadı pazarda ucuzları var alırız olur
Maalesef ablaaa 45 yaşında gerçi beden yaşı 70. Çok hastalikli kadin. Aşırı kilolu,oturan boğa gibi aniden felç geçirip yataga düşerse yemeğine fare zehri katarim napim onu mu cekicem
AbooooooovvvMaalesef ablaaa 45 yaşında gerçi beden yaşı 70. Çok hastalikli kadin. Aşırı kilolu,oturan boğa gibi aniden felç geçirip yataga düşerse yemeğine fare zehri katarim napim onu mu cekicem
Sen daha iyi bilirsin ablam
Allah razı olsun ablamSenden kıymetlimi helva istediğin gibi yaparım,ayyy allah korusun nevoşşş
Sponsor bulmak lazımKimsede olmaz gerçiOlmadı sevabına beleşe alırız