- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
Sen bu gece yine formundasın
Hay yaşa ablam benimmm,karı kismetli helvası bile bedavaya geldiMarga ne haberrr
Helvası benden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bu gece yine formundasın
Hay yaşa ablam benimmm,karı kismetli helvası bile bedavaya geldiMarga ne haberrr
Helvası benden
İyidir canım sağolFena sayilmam can sıkıntısı iste. Sizden naber hanimlarr :)
Benm kaynanayi öldürme planlari yapiyoz hanim abla helva yapicak,nevos da tavuklu pilav mevlutte dagitmak içinFena sayilmam can sıkıntısı iste. Sizden naber hanimlarr :)
Hay yaşa ablam benimmm,karı kismetli helvası bile bedavaya geldi
Tamam ben yaparımAma bir şartım varMevlüt okutmuşken toptan yapsakBenm kaynanayi öldürme planlari yapiyoz hanim abla helva yapicak,nevos da tavuklu pilav mevlutte dagitmak için
Olur nevosum burda suriyeli çok 100 lirada senin kaynana için veririzTamam ben yaparımAma bir şartım varMevlüt okutmuşken toptan yapsak
Hay yaşa ablam benimmm,karı kismetli helvası bile bedavaya geldi
Tamam ben yaparımAma bir şartım varMevlüt okutmuşken toptan yapsak
Ablam pinti olmayalım lütfenBiraz para harcaSademi olsun helvası ucuz olsun demi
Ahaaaaaaa oldu 2
Olur nevosum burda suriyeli çok 100 lirada senin kaynana için veririz
Olur nevosum burda suriyeli çok 100 lirada senin kaynana için veririz
Ablam pinti olmayalım lütfenBiraz para harca
Ben birşey demedim siz anlayın
Ohhh miss daha ne olsunÇaktık zaten durumu
Bide paramı vercez helvaya suyunu çok şekerini az katarım olur biter
Ohhh miss daha ne olsun
Aman onlardan önce bizim helvamız kavrulur
Benim pek umudum yok ablamBol kepçe dağıtırız ahaliye yani
Önce onlar
Benim pek umudum yok ablam
Abla sade olsun en ucuz malzemelerden yaparsin. Ay hatta 50 kuruşa dankek'ler var ya ondan bile dagitilabilir benceSademi olsun helvası ucuz olsun demi
Ahaaaaaaa oldu 2
Hele hele hain nevos nasilda hoşuna.gidiyo
Aynen öyle ablamSeni beni gömer diyon yani
Sanki senin hoşuna gitmiyor.Efser nerde onuda dahil edelimAbla sade olsun en ucuz malzemelerden yaparsin. Ay hatta 50 kuruşa dankek'ler var ya ondan bile dagitilabilir bence
Abla sade olsun en ucuz malzemelerden yaparsin. Ay hatta 50 kuruşa dankek'ler var ya ondan bile dagitilabilir bence
50 kuruş çok değilmi bimden 30 kuruşluk olandan alırızAbla sade olsun en ucuz malzemelerden yaparsin. Ay hatta 50 kuruşa dankek'ler var ya ondan bile dagitilabilir bence