- 16 Ağustos 2010
- 293.036
- 602.911
- 43
Çok mu belli oluyorsen ne kadar.kıskanç bi insansın böyle yaa
Bıyık bırakmayı düşünüyorum nasıl olur acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok mu belli oluyorsen ne kadar.kıskanç bi insansın böyle yaa
EvetÇok mu belli oluyor
Bıyık bırakmayı düşünüyorum nasıl olur acaba
Kocam beni kapıya koymasınEmin misin aşık olacağındanEvet
Nevos bence sana top sakal çok yakışır kocan tekrar tekrar aşık olur sana,kızların gurur duyar böyle bir anamız var diyeee
Kendi kaybeder nevos,seni istemeyeni sen hiç istemeKocam beni kapıya koymasınEmin misin aşık olacağından
Kızlar gurur duyarlar haklısın
İstemem tabikiHem sakal bırakırsam sözüm daha çok geçerKendi kaybeder nevos,seni istemeyeni sen hiç isteme
Sen beni dinle bak,pişman olmiyceksin
CanımBizde seni özledik efserimmm güzel gözlü hemsoooommm benimmm
Efser'cim ,Harbi yarışmaya katılmak için can atıyor ama sen yoksun diye katılmak istemedi
Yok sonra bana çok kızıyor camdan atar o beni,karışmıyorum hemEfser'cim ,Harbi yarışmaya katılmak için can atıyor ama sen yoksun diye katılmak istemedi
Sen ilgilenirsin diye düşünüyorum
Tehdit mi ediyor seniTamam sağlığın daha önemliYok sonra bana çok kızıyor camdan atar o beni,karışmıyorum hem
evet , evde camın önüne çıkamaz oldum ne pişirmek istiyor?Tehdit mi ediyor seniTamam sağlığın daha önemli
Taşlar diye korkuyorsun değil miSeni yada beni pişirebilirevet , evde camın önüne çıkamaz oldum ne pişirmek istiyor?
Ben bıyık bıraktım,kocamın aşkı arttı yani. Sendesakal birak gör nasıl olcakİstemem tabikiHem sakal bırakırsam sözüm daha çok geçer
Önce sende mi denesek
Efserimmm
Efser'cim ,Harbi yarışmaya katılmak için can atıyor ama sen yoksun diye katılmak istemedi
Sen ilgilenirsin diye düşünüyorum
Bak bunu iyi bildinTaşlar diye korkuyorsun değil miSeni yada beni pişirebilir
Meryeemmmm
Biz hangi dünyanın mutfakğı oluyoruzTaşlar diye korkuyorsun değil miSeni yada beni pişirebilir
EfendimMeryeemmmm
Ben bıyık bıraktım,kocamın aşkı arttı yani. Sendesakal birak gör nasıl olcak
Efserimmm
Eki Görüntüle 1535491
Naber canmmEfendim
Oyle oldu biraz
Ayyy sizin fanteziler tavan yapmış