- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.695
Sagol cnmEllerine sağlık canım şahane görünüyor
Nasılsın canım pek görünmüyorsun
Esim evdeydi 4 gun vede telden girmek sknti bu ara tabletten yazmak ta bana gore degil ondan cok giremiyorum kk ya...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol cnmEllerine sağlık canım şahane görünüyor
Nasılsın canım pek görünmüyorsun
Bundan sonra buralarda olursun inşaallahYokluğun belli oluyorSagol cnm
Esim evdeydi 4 gun vede telden girmek sknti bu ara tabletten yazmak ta bana gore degil ondan cok giremiyorum kk ya...
İyiyiz beyaaa senden nehaberNabiyonuz beyaaa
Ayyy bi uyumusuz nevos biraz once uyandikİyiyiz beyaaa senden nehaber
Ne güzel yapmışsınızAyyy bi uyumusuz nevos biraz once uyandik
Bi dinlenmisim ya oh dedim sen nasılsın canimNe güzel yapmışsınız
Geceleri düzenli uyumayınca yorulursunİyiyim canım çok şükürBi dinlenmisim ya oh dedim sen nasılsın canim
Aynen ole ya bide 6.30 da uyaniyor o beni cok yoruyor iyi oda simdi icerde sicaktan uyumadi balkona ciktik uyumaya çalışıyorGeceleri düzenli uyumayınca yorulursunİyiyim canım çok şükür
Hanne nasıl
Çok erken uyanıyormuşBenim kızlarda hiç uyumazlardıAllah yardımcın olsunAynen ole ya bide 6.30 da uyaniyor o beni cok yoruyor iyi oda simdi icerde sicaktan uyumadi balkona ciktik uyumaya çalışıyor
Merhaba
Trip atış o nevoş hanım farkında mısınız?Merhaba
Nerelerdesin
Evet bide 5te uyaniyor onada zor daliyor sonra azcik uyu dimi hoop uyaniyor yaallah razı olsun canikom bugun baya sicak ya evin icinde sıcaktan uyumadi simdi balkonda iyiÇok erken uyanıyormuşBenim kızlarda hiç uyumazlardıAllah yardımcın olsun
Sizin oralar çok sıcaktır
Niye trip atıyorsunTrip atış o nevoş hanım farkında mısınız?
3 gün uğramadım sadece 30 sayfa olmuş. 1 tanesinde bile şurada pinolicik vardı ne oldu başına bir şey mi geldi diye sorulmamış.Niye trip atıyorsun
Canım gün ışığını görünce mi uyanıyorBenim kızlar öyleydi odaya koyu renk perdeler takmıştım1.5 yaşından sonra düzeldi uykularıÇok zor öyle erken uyanıncaEvet bide 5te uyaniyor onada zor daliyor sonra azcik uyu dimi hoop uyaniyor yaallah razı olsun canikom bugun baya sicak ya evin icinde sıcaktan uyumadi simdi balkonda iyi
Ben farkettim yokluğunuAma bizi terkettiğini düşündüm3 gün uğramadım sadece 30 sayfa olmuş. 1 tanesinde bile şurada pinolicik vardı ne oldu başına bir şey mi geldi diye sorulmamış.